![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
certificat de urbanism - restaurant
Last Updated: Dec 15 2015 09:28, Started by
luchianv
, Dec 14 2015 23:25
·
0

Posted 14 December 2015 - 23:25

Seara buna,
In urma consultarii cu arhitectul, am fost sfatuit sa obtin de la Primarie, CU pentru spatiu alimentatie publica, si nu restaurant, cum vreau eu. Mi s-a explicat ca pentru restaurant ar fi mai complicat, iar pentru spatiu alimentatie publica e mai 'lejer'. Cu ce ma dezavantajeaza daca cer certificatul de urbanism pentru restaurant? Si cu ce m-ar avantaja daca cer pentru spatiu alimentatie publica? Ce diferente ar fi? |
Posted 15 December 2015 - 09:28

Certificatul de Urbanism este un act de informare. Acolo vei gasi informatii despre locatie, daca este grevata de sarcini sau nu, date despre vecinatati si actele necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie. Procesul este acelasi pentru ambele constructii, doar actele cerute pentru autorizatia de constructie pot diferi.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users