Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Camera infraroșu pentru audi...

erori imprimanta share-uita

DAB+ si Internetradio
 Cat de mult conteaza ergonomia &#...

Email cu fisier atasat necunoscut

centrala lemne gazeificare

Dying light 2-Baba Yaga challenge
 Fitinguri pentru teava incalzire ...

Problema scanare Xerox Workcentre...

Premiile UCIN/2022

Cum dezactivez bara de navigare?
 sistem afore aton,eroare citire c...

Renunțam la tot pentru linis...

BSOD Windows 11 22H2

Ford Focus 1.6 benzina
 

Editare fisiere mts

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
bumpocbum

bumpocbum

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,853
  • Înscris: 01.10.2004
Cu ce program se pot edita fisiere video cu extensia mts ? As dori un program care sa poata insera ceva text peste video, si cateva tranzitii. Programul trebuie sa uneasca fisierele fara transcodare, acolo unde sunt trazitii sa randeze doar zona respectiva. Deasemenea in cazul textului sa randeze doar zona in care este textul, restul de cadre ramanand nemodificate.

Multumesc.

Edited by bumpocbum, 14 December 2015 - 14:35.


#2
buzucan

buzucan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 619
  • Înscris: 23.03.2006
toate stiu de mts  https://mariuscucu.ro/sony-vegas-vs-premiere-pro-vs-pinnacle-liquid/

#3
bumpocbum

bumpocbum

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,853
  • Înscris: 01.10.2004
Da dar recodeaza streamul. Eu doresc doar sa unesc clipurile si sa recodeze doar zona cu text si tranzitii. Pana acum am gasit doar un program care face acest lucru dar din pacate nu merge prea bine, adica apare un cadru negru intre clipurile care au fost partial randate, sau daca tai din clip iar apare un cadru negru. Acest cadru negru apare doar pe TV nu si pe film si doar in format mts. In mp4 merge foarte bine.

Edited by bumpocbum, 14 December 2015 - 15:34.


#4
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,384
  • Înscris: 15.06.2004
Corel Video Studio mergea ptr tranzitii, nu stiu insa si de partea cu scris-ul.
Nu am mai folosit de ceva vreme.

#5
bumpocbum

bumpocbum

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,853
  • Înscris: 01.10.2004
Am incercat si Corel, din pacate recodeaza tot clipul.
Singurul program care uneste bine clipurile si le poti taia fara recodare, pastreaza si sunetul sync,  este videotovideo dar nu pot sa pun tranzitii/text...

Edited by bumpocbum, 14 December 2015 - 15:37.


#6
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,384
  • Înscris: 15.06.2004
Ptr tranzitii stiu ca exista optiune la un moment dat sa bifezi sa nu codeze decat secventele de tranzitie.
Un pic ascunsa dar exista.

#7
bumpocbum

bumpocbum

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,853
  • Înscris: 01.10.2004
Multumesc, am instalat de 2 ori pana acum VideoStudio Pro X8.5 sau 7 trial, dar nu am gasit nici macar cum sa salvez toate fisierele mts intr-un singur clip fara recodare. Caut o versiune mai veche ?

#8
bumpocbum

bumpocbum

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,853
  • Înscris: 01.10.2004
Am gasit. Codeaza doar zona unde s-a intervenit. Din pacate pe TV apare iar frame-ul negru inainte de text si inca unul dupa text. La fel si la tranzitie. E incredibil... Si culmea ca pe calc nu apare si nici in analiza stream-ului cadru cu cadru. Chiar nu inteleg de unde simte tv-ul ca s-a intervenit asupra streamului original... O idee ceva ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate