Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Problema dupa ITP

Invertor Off GRID conectat la ret...

Problema viteza scazuta NAT
 EVCC - incarcare EV din surplus p...

Honda Accord vs BMW 525i vs Hyund...

Software ptr controlat mai multe ...

pret apartament 3 camere
 E-Book Reader - sfat achizitie

Ciudatenie glovo

Re-inmatriculare autoturism in Ro...

Iredentistii de pe Facebook
 Tele Moldova + devine televiziune...

Extragarantie masina

Seagate STKM2000400 lent?

Swimming with Sharks (2022-)
 

Terratec Cinergy 600 problema

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
dekro

dekro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 14.08.2002
Am un TV Tuner Terratec Cinergy 600.Dupa aproximativ 2-3 minute de functionare i-si pierde sunetul.Indiferent daca este pe TV sau Radio.Pe TV imaginea ramine,dar sunetul dispare.Daca apas pe alt canal sunetul revine,dar tot pentru perioada de timp mai sus mentionata.Am crezut ca este din cauza DX 9 SDK pe care i-l instalasem.Am ras hardul si am instalat Windows-ul XP din nou fara alte nebunii.Dar problema persista.
     Ce credeti :confused:  este din cauza soft sau are ceva TV Tunerul.Pot sa-l schimb fiindca este in garantie.
  
         Va multumesc anticipat.
                   Cu stima
                     Dekro.

#2
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
eu unul nu stiu ce sa zic, dar pare ceva de software...
sincer, habar nu am. sorry.....

#3
BIGphAntom

BIGphAntom

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,204
  • Înscris: 30.11.2001
eu unul zic ca este de la soft, motivul eu patesc ceva asemanator cu tunnerul meu: Ati TvWonder nu stiu cat.

Cu softul original, Se aude totul , nu se vede nimic, cand incep sa inregistrez video, incepe sa se vada si imaginea (pana atunci pureci ... dungi)

Am gasit pe Softnews; ChrisTV , facut de un roman, DE NOTA 10,
(acum , la mine TOTUL merge struna!)


cauta softul asta, configureaza-l(e usor) si vezi ce se intampla!

Softul nue mare, vreo 3 MB

bafta!

#4
dekro

dekro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 14.08.2002
Am incercat cu Chris TV dar nu am reusit sa-l setez.
Dar fiti atenti ce-am patit astazi:M-am duc cu el la service si cred ca am stat acolo cam 2 ore si sa-si piarda sunetul nu avea de gind,mergea perfect.Am incercat la magazin sa-l schimb ,dar mi-au zis ca atit timp cit Tuner-ul nu are nici un defect,nu poate sa-l schimbe.Bun,am zis ca am eu vreo buba in calculator.Dar i-mi vine ideea sa m-a duc la un prieten care avea acelasi tuner.I-l rog sa-mi probeze si mie Tuner-ul.Si-mi zice stop.Ca  si el are aceeasi problema c-am de o saptamina.Am stat la el si am vazut ca si al lui facea aceleasi figuri.Si a fost luat c-am odata cu al meu.

Ce sa mai inteleg?    Sau Acest TV Tuner functioneaza bine pentru 3 saptamini dupa care Dumnezeu cu mila

   Va multumesc pentru raspunsuri.
       Va salut si va respect.

#5
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
vezi perioade de usage la softuri, poate livreaza cu el o varianta shareware care face urat dupa un timp...stiu si eu, incerc oceanul cu scobitoarea....

#6
dekro

dekro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 14.08.2002
Unde sa ma uit dupa aceasta perioada de Usage in soft.Po-ti sa-mi explici?
De mentionat ca am instalat numai Driverele si softul lui.Mai are si alte softuri adiacente dar nu le-am mai instalat

#7
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
io zic ca in mod normal softul care vine cu placa se considera cumparat de tine dar mai stii...vezi pe la help/about, stiu si eu, ziceam si eu....

#8
BIGphAntom

BIGphAntom

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,204
  • Înscris: 30.11.2001
te rog, da-mi mai multe detalii despre ChrisTV!

Iti mergea imaginea? sunetul ....

PS: nici eu n-am reusit din prima, dupa incercari , parca am atins "load DEFAULT" si am umblat si la SHARPNESS si a mers video!

#9
dekro

dekro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 14.08.2002
Am rezolvat problema. :yeah baby Am fost cu calculatorul la service,au pus alt TV tuner si la fel facea.Pina la urma au zis ca este problema de soft,dar nu din cauza Drivere-lor lui.Sunetul se batea cu CCAPP.exe .Acesta pornea in StartUp si apartinea lui
Norton Antivirus Professional 9.Se afla in C:Program FilesCommon FilesSymantec Shared.Acest CCAPP.exe din cite am observat se refera la Scanarea E-mail.Si i-am dat disable in Norton Antivirus la scanare E-mail.
      Acum functioneaza de 2 ore si nu a mai pierdut sunetul.
Am observat ca face la fel si cind accesez E-mail-ul,atunci cind apare Windows Messanger,dar acest lucru nu ma mai intereseaza fiindca este de scurta durata.

     Va multumesc pentru sfaturile primite.

         Mii de multumiri.
            Cu respect,
                Dekro.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate