![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Biserica Presbiteriana recunoaste si oficiaza casatoriile homosexualilor!

Posted 08 December 2015 - 18:53

The Presbyterian Church (USA) made a historic decision Tuesday night to formally recognize gay marriage and allow same-sex couples to marry in its congregations. The largest Presbyterian denomination in the U.S. voted to redefine the church constitution on marriage to include “a commitment between two people, traditionally a man and a woman,” the New York Times reports. http://www.christian...-office-144822/ Ce sa zic, ce-ar mai fi de zis despre acesti pagani? Au denaturat tot,au pangarit si invataturile Mantuitorului si cred ca Luther se rasuceste in mormant! Pentru asta a luptat? Niste pagani, nu au nicio dogma, nici principii morale... Dar mai exista totusi speranta, lumea incepe sa se trezeasca, iar adeptii si membrii sa le scada, an dupa an, atat presbiterienilor cat si evanghelicilor luterani, care au facut lumea sa plece de la ei, sa nu-si mai boteze copii in aceasta religie! |
Posted 08 December 2015 - 19:00

Posted 08 December 2015 - 19:02

http://time.com/3748...ine-protestant/ http://www.christian...-office-144822/ Ce sa zic, ce-ar mai fi de zis despre acesti pagani? Au denaturat tot,au pangarit si invataturile Mantuitorului si cred ca Luther se rasuceste in mormant! Pentru asta a luptat? Niste pagani, nu au nicio dogma, nici principii morale... Dar mai exista totusi speranta, lumea incepe sa se trezeasca, iar adeptii si membrii sa le scada, an dupa an, atat presbiterienilor cat si evanghelicilor luterani, care au facut lumea sa plece de la ei, sa nu-si mai boteze copii in aceasta ![]() |
Posted 08 December 2015 - 19:09

Voi nu faceti seps in timpul liber?
Va dicteaza biserica cu cine? Atunci de ce-ai fi pagan ca faci seps cu cine-ti place? Fac pariu ca folositi si metode contraceptive. Sau sunteti invidiosi ca homosexualii cheltuie mai putin cu metodele? Edited by Tsunnnami, 08 December 2015 - 19:09. |
Posted 08 December 2015 - 19:11

Posted 08 December 2015 - 19:12

Voi nu faceti seps in timpul liber? Va dicteaza biserica cu cine? Atunci de ce-ai fi pagan ca faci seps cu cine-ti place? Fac pariu ca folositi si metode contraceptive. Sau sunteti invidiosi ca homosexualii cheltuie mai putin cu metodele? |
Posted 08 December 2015 - 19:16

Voi nu faceti seps in timpul liber? Va dicteaza biserica cu cine? Atunci de ce-ai fi pagan ca faci seps cu cine-ti place? Fac pariu ca folositi si metode contraceptive. Sau sunteti invidiosi ca homosexualii cheltuie mai putin cu metodele? https://en.wikipedia.../LĂĄszlĂł_Sepsi |
Posted 08 December 2015 - 19:23

Hai sa ne facem ca nu intelegem ce vrea sa spuna
![]() ON: Casatoria e “a commitment between two people". Asta e cel mai important. A fost dezbatut suficient subiectul relatiilor intre persoane de acelasi sex ca sa mai insist si eu. |
Posted 08 December 2015 - 19:24

Au denaturat tot,au pangarit si invataturile Mantuitorului si cred ca Luther se rasuceste in mormant! Pentru asta a luptat? Niste pagani, nu au nicio dogma, nici principii morale... |
Posted 08 December 2015 - 19:52

Ce sa zic, ce-ar mai fi de zis despre acesti pagani? E clar ca vor sa atraga noi membri... cu timpul si alte biserici o sa se preschimbe. Edited by andreic, 08 December 2015 - 19:58. |
|
Posted 08 December 2015 - 20:03

Acestea sunt indicatiile acum - sa nu mai iubesti pasaricu'... Nu mai e la moda. Acum sunt alintati cu gay, cica e bine si normal, cica nu trebuie discriminati ci chiar incurajati sa si-o ... unu' altuia.
Pana acum vreo 20 ani nu auzisem niciodata cuvantul gay. Erau alte cuvinte care descriau oroarea, mizeria, promiscuitatea, viciul si decaderea acestora... Scarbos. |
Posted 08 December 2015 - 22:31

Si care e problema? E strict problema fiecaruia ce face in spatiul lui intim. Daca doi adulti vor sa se casatoreasca, nu am nimic contra lor. Dar mereu vor fi nationalisti si traditionalisti ca duculeana care sunt ei impotriva, in lipsa de alta ocupatie.
|
Posted 08 December 2015 - 22:37

Si care e problema? E strict problema fiecaruia ce face in spatiul lui intim. Daca doi adulti vor sa se casatoreasca, nu am nimic contra lor. Dar mereu vor fi nationalisti si traditionalisti ca duculeana care sunt ei impotriva, in lipsa de alta ocupatie. |
Posted 08 December 2015 - 22:56

Si care e problema? E strict problema fiecaruia ce face in spatiul lui intim. Daca doi adulti vor sa se casatoreasca, nu am nimic contra lor. in rest, n-au decat sa faca ce vor cu curul lor, ca nu intereseaza pe nimeni. ![]() |
Posted 08 December 2015 - 22:57

da, dar daca eu , daca sunt impotriva poposexualitatii sunt fortat prin lege sa accept aceasta stare, ba chiar sa oficielizez casatoriile interpopo, deja e prea de tot, nu crezi? in rest, n-au decat sa faca ce vor cu curul lor, ca nu intereseaza pe nimeni. ![]() |
Posted 09 December 2015 - 04:40

Ce-i ala seps? ![]()
Ce drac ii ala "seps"?
ce-i sepsul ala? ![]() Ati vazut? 3 scurt la care le-am trezit curiozitatea. Ce ele aia? Cum o fi el, sepsul? O fi bine? ![]()
Acestea sunt indicatiile acum - sa nu mai iubesti pasaricu'... Nu mai e la moda. Acum sunt alintati cu gay, cica e bine si normal, cica nu trebuie discriminati ci chiar incurajati sa si-o ... unu' altuia. Pana acum vreo 20 ani nu auzisem niciodata cuvantul gay. Erau alte cuvinte care descriau oroarea, mizeria, promiscuitatea, viciul si decaderea acestora... Scarbos. ![]() Pan' la urma ar trebui sa fii fericit, iti ramn tie mai multe randunici, de ce te plangi? |
|
Posted 09 December 2015 - 09:16

Nu esti fortat sa faci/accepti nimic. Doar sa ai bunul simt. Cum toti trebuie sa avem. Si tot bunul simt imi spune ca atunci cand un individ nu accepta mizeria[a se citi: oficierea casatoriei], el nu poate fi condamnat de catre Legislatie pentru aceasta alegere a lui. Si tot bunul simt imi spune ca daca exista astfel de oameni[poposexuali], nu trebuie prigoniti. Edited by Dude_2nd, 09 December 2015 - 09:17. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users