![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
PROMOTIE extraoptiuni TV ( doar 3 zile clienti vechi) pana la 31.12 pentru abonatii noi UPC
Last Updated: Jan 05 2016 22:13, Started by
a_d_y
, Dec 07 2015 20:50
·
0

Posted 10 December 2015 - 00:14

Posted 10 December 2015 - 00:25

Eu vad invers. Daca vor net ca lumea isi pun RDS, daca vor sport si arhiva, rec in cloud plus net bun isi pun Telekom si daca au unele canale de care inca nu se pot lipsi sau daca e chestiune de obisnuinta (gen formeaza si in somn 315 pentru Viasat History) mai pastreaza upc.
Am senzatia din pacate ca upc ramane companie de cablu, celelalte fiind deja companii telecom (a se vedea avantajul fibrei pe cand pe aria internet upc sunt o multime de plangeri cum ca nici macar viteza de 500Mbps nu poate fi sustinuta seara si in weekend). Viitorul oricum e internetul, fibra... nu dvbc-ul... Dar nu ma astept sa intelegi ![]() Edited by grinci, 10 December 2015 - 00:42. |
Posted 10 December 2015 - 00:45

Rec in cloud nu e un avantaj. Odata ca iti tin inregistrarea pentru o perioada scurta, doi ca spatiul e limitat, trei ca daca pica reteaua nu ai ce vedea. Bine, nici nu mai pomenim ca in cazul Telekom cele mai interesante canale nu pot fi inregistrate, deci optiunea aia e o mizerie menita mai mult sa enerveze clientii ca nu pot sa inregistreze ce vor. Daca inregistrarea UPC cu doua tunere e de nota 9 (daca ar avea un mod destept de organizare a inregistrarilor ar putea fi de 10), inregistrarea in cloud Telekom ar lua cu multa indulgenta nota 4. Si Arhiva TV e cam in aceeasi oala.
Edited by utopium, 10 December 2015 - 00:46. |
Posted 10 December 2015 - 00:55

Spun colegii de pe aria iptv Telekom ca poti urmări ceva in timp ce inregistrezi altceva pe drive-ul tau cu boxul Telekom. Sau poti face doua înregistrari simultan pe hdd-ul tau extern oricat de mare, nu limitat la 320Gb. N-am testat caci foarte rar găsesc ceva demn de urmarit live d-apoi de înregistrat. Iar doua lucruri demne de văzut, de înregistrat in acelasi timp eu chiar nu găsesc. Si oricum la mine înregistrează si tv-urile si boxul iptv de pe fibra. Dvr-hd-ul ala pe care l-am avut încă din 2009 e depasit pt mine. La vremea lui o fost ceva.
Tu poate esti impartit intre cfr - chiajna si emisiunea de barfe cu nevasta lui Pascany pentru sotie si e mai complicat. Edited by grinci, 10 December 2015 - 01:01. |
Posted 10 December 2015 - 01:50

Viitorul oricum e internetul, fibra... nu dvbc-ul... Dar nu ma astept sa intelegi ![]()
Iar doua lucruri demne de văzut, de înregistrat in acelasi timp eu chiar nu găsesc. ![]() PS: pentru inregistrare in cloud nu iti trebuie mai multe tunere ca sa mearga inregistrarea de pe alt canal in timp ce tu te uiti la alt canal. Inregistrarea in cloud nu are treaba deloc cu tunerul tau, se face remote. Horizon inregistreaza 4 canale simultan in cloud, insa nu exista o limitare fizica, poti inregistra oricate teoretic, e doar o limitare facuta pe client. Insa cat timp nu poti inregistra decat unele canale (si mai ales nu poti inregistra majoritatea canalelor de filme, ProTV, etc) inregistrarea in cloud e aproape inutila. Ma gandesc ca UPC o sa sufere de aceleasi limitari ca si Telekom, nu o sa poata inregistra HBO, ProTV, etc si nu o sa mearga nici in arhiva ... asa ca mi-am pierdut interesul pentru Horizon, pot sa si-l tina. Edited by utopium, 10 December 2015 - 01:58. |
Posted 10 December 2015 - 03:02

Hopeless... vorbeam de inregistrarea pe drive-ul propriu extern, nu de inregistrarea in cloud. Telekom are rec in cloud, are arhiva, are un box care inregistreaza pe driveul tau in acelasi timp doua canale si tu spui ca e limitat. Limitarea in alta parte... la altcineva
![]() Revenind: reducerile sunt reale si merita avute. Puteti obtine chiar un pret mai bun pe televiziune upc cu net de la altcineva pe fibra (cum am facut eu) decat daca optati pentru toate serviciile la upc spre ex. E dupa posibilitati si dupa exigente ![]() |
Posted 10 December 2015 - 16:54

PRIMUL pas este sa dati o comanda online: Spre ex, doriti MAXPAK ( 14LEI) - Plasati Comanda PASUL 2: Va va suna de la UPC si o sa puteti activa MAXPAK + alte extraoptiuni dorite. PRETUL LOR VOR RAMANE reduse atata timp cat le tineti ACTIVATE Acasta promotie cu reduceri extraoptiuni este valabila pana pe 31 decembrie. Asa ca , daca doriti reduceri pentru toata perioada contractuala, acum e momentul sa activati extraoptiuni Sper ca ati apucat sa luati extraoptinile la pret redus pentru ca deja au revenit la pretul initial. Eram sigur ca nu raman asa dar ma gandeam ca cel putin pana pe 31 decembrie se mentin la pret mai mic. http://www.upc.ro/te...e/extra-fotbal/ Pentru clientii noi este in continuare valabil http://www.upc.ro/oferta-craciun/ Edited by Kalman2007, 10 December 2015 - 16:58. |
Posted 10 December 2015 - 17:51

Doamne. E de rasul lumii. Atata le trebuie sa ma taxeze la pret intreg.
Oricum, sunt acoperit si nu au voie sa-mi mareasca tariful atata timp cat telefonic mi-a zis clar ca acel pret este pentru perioada activa extraoptiunii. Atat le trebuie sa ma taxeze pentru ca am sa apelez la OPC
Pai parca sunai duminica?! Te-ai sucit? ![]() Uite ce s-a intamplat..daca sunam duminica, NEMA reduceri. Oricum e de rasul lumii ce se intampla. Probabil ca multi au sunat si au activat pe noile preturi.. Ma bucur ca am fost norocos si am activat ce am vrut, Naiba le mai mai scoate de acu Edited by a_d_y, 10 December 2015 - 18:12. |
Posted 10 December 2015 - 18:03

ca sa fiu eu putin mai carcotas, aceste reduceri nu mi se par ceva oau. ma refer ca multi au aceste extraoptiuni obtinute gratis la retentie. cine a avut tupeu si a negociat la sange a obtinut chiar si maxpackul gratis. noi, upcistii spunem, oau..... 14 lei pentru max pack..... afacere frate!!! dar eu vin cu intrebarea, care operator avea maxpackul cel mai scump? nu cumva upc? (la rds este 14 lei pret standard). dar cine era catalogat ca si operatorul cel mai scump?? nu cumva tot upc? ca si cum ne bucuram ca am luat un samsung s6 la reducere de la 4000 lei, la 3000..... dar cand ne uitam la celelalte magazine..... este 3000 lei peste tot. totusi este o oferta buna cat de cat, dar nu extraordinara alt lucru pozitiv este ca, in sfarsit, upcul a venit cu o oferta publica, simpla, clara, transparenta pentru toata lumea..... cu preturi COMPETITIVE nu cu artificii si oferte date pe sub mana de care nu stia nimeni...... vezi, de exemplu, oferta la 5 lei de acum 2 ani cu canalele mooz tv hd, AMS hd, mezzo hd, care oficial pe site nu exista si aflai de ea doar pe la colturi imi retrag afirmatia scrisa cu rosu...... inca o data UPC ul nu se dezminte...... ![]() |
Posted 10 December 2015 - 18:04

Te-ai grabit, alta data sa fii mai precaut
![]() |
Posted 10 December 2015 - 18:14

Eu ma bucur. Pentru 22 lei la extraoptiuni am maxpak,passion,extra-fotbal,smart. Acuma daca mai intra posturi in extra-fotbal, sunt acoperit.
|
Posted 10 December 2015 - 18:15

probabil ca, in urma telefoanleor vechilor abonati, au realizat si ei ca lucrurile nu prea ies in avantajul lor.... nici bani multi, nici prelungiri pe 2 ani.
dupa multa confuzie in stafful lor, probabil, vreun sef a spus stop vechilor abonati.... mda.... au stricat si singurul lucru bun din perioada asta netul de 500 la multi merge mai mult cu 200-300 la orele de varf..... am mai auzit pe ici pe colo ca nici stocuri de Connect Boxuri nu prea mai au momentan si nu le mai ofera asa de usor vechilor abonati..... asa ca .... pana la Horizon.... mai bine ar rezolva problemele deja existente... Edited by tdan08, 10 December 2015 - 18:16. |
Posted 10 December 2015 - 18:17

Lupul isi schimba parul dar naravul ba. Toate serviciile sunt sub o steluta.
|
Posted 10 December 2015 - 18:23

Si cu configuratorul a fost o poveste asemanatoare daca va amintiti. Vreo doua zile au aparut niste pachete suplimentare incluse apoi le-au retras. Deci chiar ca nu se dezmint... Si sincer chiar mi-a trecut prin cap sa fac screenshot la paginile cu optiunile tv la pret redus dar am zis ca nu fac iarasi asa o gafa de amatori anonimi.
|
|
Posted 10 December 2015 - 18:41

Important este ca eu sunt fericit
![]() ![]() |
Posted 10 December 2015 - 18:47

Si eu sunt multumit dar sunt si dezamăgit si dezgustat de modul in care se face marketing la noi. Lansezi o oferta valabila o luna si o retragi dupa trei zile... patetic. Nu stiu, parca tot mai sper sa nu fie adevărat si sa-si revina...
|
Posted 10 December 2015 - 18:47

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users