![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Probleme cu visual studio 2015 community
Last Updated: Dec 07 2015 21:25, Started by
ComicoX
, Dec 07 2015 12:29
·
0

Posted 07 December 2015 - 12:29

Dupa cum zice si titlul am niste probleme cu visual studio 2015.
De fiecare data cand dau sa rulez progamul imi zice "unable to start program". ![]() Stie cineva cum sa rezolv asta? P.S. Codul stiu ca e corect pentru ca cu orice proiect face asa nu doar cu "Hello World" |
Posted 07 December 2015 - 13:13

Vezi ca poate antivirusul sterge fisierele automat. Sau ai nevoie de Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015:
https://www.microsof...s.aspx?id=48145 |
Posted 07 December 2015 - 20:07

VS 2015 redistributable nu include DLL-urile pentru debug, ca alea nu sunt destinate pentru utilizatorul de rand.
In cazul de fata ori antivirusul sterge executabilul, ori nu s-a creat nici un executabil ! Cand dai "Build" se genereaza un jurnal de compilare, ia posteaza-l pe ala ... Ica ceva, de ce rulezi VS2015 ca administrator ? Compilatorul de C++ l-ai instalat ? Ca nu e bifat sa se instaleze in mod automat odata cu VS 2015. |
Posted 07 December 2015 - 21:25

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users