Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Windows XP Volume License

Noul degresant universal

Imaginea nu poate fi redata - Ero...

"Mafiotii" revin in forta...
 Branșament gaze 2024 sau pom...

Lamurire bec led h7

Preturi momeala ? (dar care e sme...

Realizare tavan fals rigips
 Alternative pod Giurgiu - Ruse

Cat spatiu stocare aveti in total...

Reflux

Centrale termice compacte
 Portofoliu incepator pe Bursa New...

Probabil inselatorie pe OLX

Istoric Google

Copil cu temperament sangvinic
 

Probleme cu visual studio 2015 community

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
ComicoX

ComicoX

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 07.12.2015
Dupa cum zice si titlul am niste probleme cu visual studio 2015.
De fiecare data cand dau sa rulez progamul imi zice "unable to start program".
Attached File  Untitled.png   122.92K   35 downloads
Stie cineva cum sa rezolv asta?
P.S. Codul stiu ca e corect pentru ca cu orice proiect face asa nu doar cu "Hello World"

#2
csgabe

csgabe

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,531
  • Înscris: 08.12.2009
Vezi ca poate antivirusul sterge fisierele automat. Sau ai nevoie de Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015:
https://www.microsof...s.aspx?id=48145

#3
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,462
  • Înscris: 08.02.2011
VS 2015 redistributable nu include DLL-urile pentru debug, ca alea nu sunt destinate pentru utilizatorul de rand.  

In cazul de fata ori antivirusul sterge executabilul, ori nu s-a creat nici un executabil ! Cand dai "Build" se genereaza un jurnal de compilare, ia posteaza-l pe ala ...

Ica ceva, de ce rulezi VS2015 ca administrator ?


Compilatorul de C++ l-ai instalat ? Ca nu e bifat sa se instaleze in mod automat odata cu VS 2015.

#4
ComicoX

ComicoX

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 07.12.2015

View Postmodoran, on 07 decembrie 2015 - 20:07, said:

Ica ceva, de ce rulezi VS2015 ca administrator ?
Il l-am ca administartor ca am gasit pe net ca ar fi o solutie.
Am verificat manual folderul si nu se creaza nici un executabil.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate