![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Vand Taurasi si Vitele Rasa de Carne Galloway Scotia
Last Updated: Dec 06 2015 13:03, Started by
dutadx
, Dec 06 2015 13:03
·
0

Posted 06 December 2015 - 13:03

Vand Taurasi si Vitele Rasa de Carne Galloway Scotia. Am 10 juninci gestante la prima fatare cu pasaport pe care scrie Galloway. Nu am certificat de origine.
Sunt Fermier, jud. Timis Vand 16 juninci gestante in luna 2-4, rasa Galloway, montate cu taur ANGUS cu Certificat cu Origine din Genetica Marea Britanie. Junincile au pasaport, sunt sanatoase in stare execeptionala. Animalele sunt inscrise in sistem ecologic. Rasa Galloway este nepretentioasa , se poate hrani numai cu fan, nu are nevoie de grajd nici iarna! Vacile au urmatoarele caracteristici: * 8 bucati au 3 ani au fatat un vitel si acum sunt deja montate * 5 bucati au 2,5 ani si sunt gestante cu primul vitel TOTAL 13 bucati. Vacile se aleg direct de pe pasune din ferma de crescator. Le vand pentru ca nu am furaj suficient pt iarna. Pret pentru achizitie pachet 1400euro/bucata. In caz de achizitie unui numar mai mic pretul se negociaza. Am si tineret taurasi si vitele pentru ingrasare la preturi intre 400 si 800eur/bucata. Relatii la 0731.169.677 |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users