Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Educatie financiara in scoli de u...

Optiune Garmin distanta in km

Tractor New Holland tl 90 proble...

Joc de societate
 Filmul Netflix nu se vede tot ecr...

Telefon pentru fotografii

Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...
 Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...

program conversie documente EXCEL...
 Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...

Bolboroseala circuit apa calda me...

Vand Taurasi si Vitele Rasa de Carne Galloway Scotia

- - - - -
  • Please log in to reply
No replies to this topic

dutadx

dutadx

Junior Member

• Grup: Members
Vand Taurasi si Vitele Rasa de Carne Galloway Scotia. Am 10 juninci gestante la prima fatare cu pasaport pe care scrie Galloway. Nu am certificat de origine.

Sunt Fermier, jud. Timis  Vand 16 juninci gestante in luna 2-4, rasa Galloway, montate cu taur ANGUS cu Certificat cu Origine din Genetica Marea Britanie.

Junincile au pasaport, sunt sanatoase in stare execeptionala. Animalele sunt inscrise in sistem ecologic. Rasa Galloway este nepretentioasa , se poate hrani numai cu fan, nu are nevoie de grajd nici iarna! Vacile au urmatoarele caracteristici:
* 8 bucati au 3 ani au fatat un vitel si acum sunt deja montate
* 5 bucati au 2,5 ani si sunt gestante cu primul vitel
TOTAL 13 bucati. Vacile se aleg direct de pe pasune din ferma de crescator. Le vand pentru ca nu am furaj suficient pt iarna. Pret pentru achizitie pachet 1400euro/bucata. In caz de achizitie unui numar mai mic pretul se negociaza.

Am si tineret taurasi si vitele pentru ingrasare la preturi intre 400 si 800eur/bucata. Relatii la 0731.169.677

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate