Am un TV cu diagonala de 80 cm, cum fac sa receptionez HD?
Last Updated: Dec 01 2015 09:59, Started by
valentin0001
, Nov 30 2015 19:59
·
0

Posted 30 November 2015 - 21:54

Posted 30 November 2015 - 22:29

Daca tv-ul nu merge HD, nu vei vede HD. La tv-ul meu aveam decodor de la RDS, pachetul minim de 25 lei, si nu vedeam niciun HD. Am scos decodorul din schema si cu cablul bagat direct in tv vad toate programele care ofera HD ... pt ca tv-ul are in el decodor HD. Tv-ul este Samsung 40F6400.
|
Posted 30 November 2015 - 22:51

Din cate stiu, tv-ul are doar tuner analogic, deci nu va prinde posturile digitale. Singura solutie ar fi un receiver HD de la providerul de cablu.
|
Posted 30 November 2015 - 23:46

gingis,pe alte site-uri scrie ca are doar tuner analogic.oricum facea o afacere mai buna daca isi lua din start orice televizor ,fie si numai hd ready,cu tuner dvb-c.
|
Posted 30 November 2015 - 23:52

Pentru receptia programelor HD tranmise pe cablu
se pot folosi receptoare Amiko - disponibile in doua variante : -varianta pentru receptia de pe cablu si de pe antena terestra - Amiko Impulse T2C - varianta care pe linga receptia de pe cablu si antena digital terestra asigura si receptia de pe satelit Amiko Mini HD Combo . Oricare dintre modele se poate comanda la firmele Digital Satelit din Cluj ori Elstar din Oradea si asigura receptia programelor transmise HD indiferent de modelul televizorului. Am cumparat si folosesc cu rezultate foarte bune ambele modele , atit pentru receptia pe Cablu cit si pe Satelit si Digital terestru. Mai multe detalii se pot observa in atasamente. Attached FilesEdited by bowpack14, 30 November 2015 - 23:55. |
Posted 01 December 2015 - 09:13

gingis,pe alte site-uri scrie ca are doar tuner analogic.oricum facea o afacere mai buna daca isi lua din start orice televizor ,fie si numai hd ready,cu tuner dvb-c. Corect , asa facui si eu recent cu Black asta , merg acum cu cardul C+ in Cam .Fara decodoare , receivere si alte aparate . ![]() |
Posted 01 December 2015 - 09:25

Pentru receptia programelor HD tranmise pe cablu se pot folosi receptoare Amiko - disponibile in doua variante : -varianta pentru receptia de pe cablu si de pe antena terestra - Amiko Impulse T2C - varianta care pe linga receptia de pe cablu si antena digital terestra asigura si receptia de pe satelit Amiko Mini HD Combo . Oricare dintre modele se poate comanda la firmele Digital Satelit din Cluj ori Elstar din Oradea si asigura receptia programelor transmise HD indiferent de modelul televizorului. Am cumparat si folosesc cu rezultate foarte bune ambele modele , atit pentru receptia pe Cablu cit si pe Satelit si Digital terestru. Mai multe detalii se pot observa in atasamente. Edited by valentin0001, 01 December 2015 - 09:27. |
Posted 01 December 2015 - 09:42

La receptoarele Amiko calitatea imaginii pe iesirea HDMI
este superba, atit pentru transmisiunile HD dar si pentru cele Standard. Indiferent de modul de conectare la televizor, receptoarele ofera excelenta calitate a imaginii si un timp de comutare intre canale foarte scurt, sub 1sec. In concluzie, isi merita toti banii. |
Posted 01 December 2015 - 09:59

La receptoarele Amiko calitatea imaginii pe iesirea HDMI este superba, atit pentru transmisiunile HD dar si pentru cele Standard. Indiferent de modul de conectare la televizor, receptoarele ofera excelenta calitate a imaginii si un timp de comutare intre canale foarte scurt, sub 1sec. In concluzie, isi merita toti banii. ![]() |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users