![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Concediu - ce fac cu pisica?!
Last Updated: Jan 03 2016 02:31, Started by
Immortal
, Nov 30 2015 00:07
·
0

Posted 22 December 2015 - 15:13

Am observat ca ii place mai mult sa stea in spatele tv-ului. Nu stiu de ce se urca acolo, pisica...
|
Posted 03 January 2016 - 02:31

La noi se urca pe televizor uneori nebunul si este plasma mare, ne este frica ca o sa o faca de ocazie cand o sa mai creasca
![]() Inca are abia in jur de 6 luni pisoiul, nu stiu ce sa zic cu castratul....si nu stiu ce sa zic cu plecarile, imi este mila tare de el sa stea asa singur si sa nu faca nimic ![]() Si noi cand am plevat de rev pe la 21 si am ajuns pe la 7 dim ma mai gandeam la dansul si imi era aiurea ... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users