Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

palmier areca

M-am culcat cu instructorul de la...

smartwatch LTE
 Recomandare boxa portabila dintre...

Prietenul meu m-a parasit pentru ...

Cat timp dureaza un retur la emag

Google Chrome - restricționa...
 Tape - Home or small business

Cat timp poate fi pastrata benzin...

Mercedes va renunta la A- si B-Cl...

Test examinare matematica online ...
 De ce vrem sa fim bogați?

Aplicatia Smart Market

Din anul 2025, Ford renunța ...

Alegere monitoare:Samsung LF24T35...
 

Digi Energy - Noul furnizor de curent electric din România.

* * * * - 4 votes
  • Please log in to reply
5578 replies to this topic

#1
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,822
  • Înscris: 16.12.2006
Consider ca este nevoie de un topic nou pentru Digi Energy. Este adevarat ca exista un topic deschis in Poiana lui Iocan http://forum.softped...giei-electrice/ si inca un topic in care se discuta despre posibilitatea ca RCS-RDS sa devina si distribuitor de energie electrica http://forum.softped...ate-in-romania/ , dar, aria asta si topic dedicat pentru furnizarea de energie electrica pentru populatie este mai indicata.

Concret, RCS-RDS a inceput sa vanda energie electrica pentru populatie (abonati persoane fizice) de circa 2 saptamani.

Se semneaza deja in urmatoarele cinci orase: Bucuresti, Oradea, Timisoara, Iasi si Constanta.

Attached Files


Edited by megafanro, 04 December 2015 - 02:57.


#2
pupama

pupama

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,477
  • Înscris: 15.05.2010
imi poti spune te rog, trebuie sa fiu titularul casei unde se doreste distribuirea energiei? (Bucuresti), sunt imputernicit pe contul unui abonat RDS la acea adresa si locuiesc la acea adresa.
Ms

Edited by pupama, 29 November 2015 - 21:52.


#3
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,343
  • Înscris: 23.02.2015
Sa dea domnul . Catalin, daca suntem la alti furnizori de net si tv cable , se poate trece la ei la energie ? Sau doar pentru clienti RDS ? Tare as vrea sa scap de  E-on Energie Romania !

#4
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,822
  • Înscris: 16.12.2006
Poate sa faca contract si un locatar, dar, trebuie sa ai acordul proprietarului cu privire la încheierea contractului pentru furnizarea de energie electrica. Mai exact, se completeaza o declaratie + copie CI de de la proprietar.

#5
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Cetatean European Nevaccinat*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,720
  • Înscris: 10.07.2013
In luna Decembrie 2015 imi voi face contract la Digi Energy! Bravo Digi!Posted Image

#6
demafly

demafly

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 449
  • Înscris: 07.08.2010
Asteptam si in Arad. :)

#7
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,822
  • Înscris: 16.12.2006

View PostgingisKHAN2015, on 29 noiembrie 2015 - 21:55, said:

Sa dea domnul . Catalin, daca suntem la alti furnizori de net si tv cable , se poate trece la ei la energie ? Sau doar pentru clienti RDS ? Tare as vrea sa scap de  E-on Energie Romania !
Se poate fara probleme. ;)

Doar ca in loc de 155 de lei pe mWh o sa platesti 165 lei. In orice caz, raspunsul este da si oricum iesi mai ieftin decat la furnizorul actual.

#8
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,296
  • Înscris: 18.09.2008
Si cum faci ca sa treci de la vechiul provider?

#9
pupama

pupama

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,477
  • Înscris: 15.05.2010

View Postcatalinman, on 29 noiembrie 2015 - 21:57, said:

Poate sa faca contract si un locatar, dar, trebuie sa ai acordul proprietarului cu privire la încheierea contractului pentru furnizarea de energie electrica. Mai exact, se completeaza o declaratie + copie CI de de la proprietar.

cu siguranta proprietarul va fi de acord, este mama mea. ms mult
detalii despre preturi gasim pe site sau la call center?

#10
mishale

mishale

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 852
  • Înscris: 12.10.2015
Sigur si in Iasi ?
Si la casa si la bloc ?

Trebuie sa fiu abonat RDS ,ca sa contractez digi energie?
Trebuie sa existe retea de cablu si internet existenta la locatia respectiva,pt a putea contracta digi energie?

#11
yanni17

yanni17

    -------------------

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,566
  • Înscris: 19.11.2010
Așteptăm niște detalii despre tarife (eventual comparative).

#12
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,822
  • Înscris: 16.12.2006

View Postmiki07, on 29 noiembrie 2015 - 22:01, said:

Si cum faci ca sa treci de la vechiul provider?
Se semneaza prin reprezentanti vanzari pe teren, iar, in scurt timp se va semna si in punctele de lucru.

View Postpupama, on 29 noiembrie 2015 - 22:02, said:

cu siguranta proprietarul va fi de acord, este mama mea. ms mult
detalii despre preturi gasim pe site sau la call center?
Iti dau PM cu preturile. ;)

View Postmishale, on 29 noiembrie 2015 - 22:03, said:

Sigur si in Iasi ?
Si la casa si la bloc ?

Trebuie sa fiu abonat RDS ,ca sa contractez digi energie?
Trebuie sa existe retea de cablu si internet existenta la locatia respectiva,pt a putea contracta digi energie?
Sigur si in Iasi, nu conteaza ca e casa sau bloc. Nu e obligatoriu sa ai abonament la RCS-RDS, merge si fara.

#13
ZIGZAG20

ZIGZAG20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,782
  • Înscris: 20.04.2013
Asteptam si in Cluj cat si in Jud.Mures.

View Postcatalinman, on 29 noiembrie 2015 - 22:06, said:

Se semneaza prin reprezentanti vanzari pe teren, iar, in scurt timp se va semna si in punctele de lucru.

Iti dau PM cu preturile. Posted Image

Sigur si in Iasi, nu conteaza ca e casa sau bloc. Nu e obligatoriu sa ai abonament la RCS-RDS, merge si fara.
PM si mie cu preturile Posted Image.La Electrica Furnizare Transilvania Sud  cat e mWh?

Edited by ZIGZAG20, 29 November 2015 - 22:09.


#14
mishale

mishale

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 852
  • Înscris: 12.10.2015

View Postcatalinman, on 29 noiembrie 2015 - 22:00, said:

Se poate fara probleme. Posted Image

Doar ca in loc de 155 de lei pe mWh o sa platesti 165 lei. In orice caz, raspunsul este da si oricum iesi mai ieftin decat la furnizorul actual.

Cat se plateste pe mWh la EON?
Cat se plateste la RDS(daca am toate serviciile de la ei)?

#15
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,343
  • Înscris: 23.02.2015

View Postcatalinman, on 29 noiembrie 2015 - 22:00, said:

Se poate fara probleme. Posted Image

Doar ca in loc de 155 de lei pe mWh o sa platesti 165 lei. In orice caz, raspunsul este da si oricum iesi mai ieftin decat la furnizorul actual.

Nu fi suparici ! Posted Image  Ca pot sa trec cu arme si bagaje la ei mintenas .  Sunt la neamtu greco roman cu tv si stuff , dar nime in lume nu ma poate tine legat .  Daca vine la mine in targ , a doua zi is cu toate la RDS ! Am zis ! Posted Image

#16
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,822
  • Înscris: 16.12.2006
La EON nu stie cat, la Enel in schimb stiu ca e 183.5. La RDS pretul este 155 daca ai cablu sau internet, 165 daca nu ai nimic de la RDS si 145 daca ai cablu sau internet si esti pensionar.

#17
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,244
  • Înscris: 14.10.2004
Catalin, detalii, mai multe detalii.
Care e smecheria pentru Bucuresti de exemplu?
Banuiesc ca sunt in "roaming" pe reteaua actuala, atunci care sunt avantajele pentru client?

Multam

LE Dar contoare aveti in stoc sau stam in bezna pana vine vaporul? Posted Image

Edited by xymzar, 29 November 2015 - 22:14.


#18
mishale

mishale

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 852
  • Înscris: 12.10.2015
PM si mie cu preturile si specifica si cat este la EON sa vad diferenta.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate