![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cetatenia in Italia
Last Updated: Nov 29 2015 00:08, Started by
magaionel
, Nov 28 2015 23:02
·
0

Posted 28 November 2015 - 23:02

Buna tuturor . Vreau sa adresez o intrebare cunoscatorilor sau celor care pot sa raspunda. Locuiesc in Italia din 2002 impreuna cu familia (sotul si fetita ) ,in urma cu doi ani am adresat cererea pt obtinerea cetateniei italiene si in noiembrie 2015 doar eu am primit o scrisoare se la Prefettura di Roma cu aprobarea instantei (sotul si fetita au cererea in "lucru") . La prefettura mi-au spus ca pentru obtinerea cetateniei TREBUIE SA-MI SCHIMB NUMELE CU CEL DETINUT INAINTEA CASATORIEI .Mentionez ca sunt casatorita in Romania din 92.
Credeti ca este o procedura corecta sau este o greseala. Multumesc celor care pot sau stiu sa-mi dea un sfat Toate cele bune |
Posted 28 November 2015 - 23:16

Amore dupa prima rotonda ii gasesti pe nebunii astia.Sunt f bine informati si de gasca.Au capitole speciale pe tema , sper sa te ajute.Succes!
http://www.romania-i.../roit/index.php Poate vor sa te puna sa mai faci o nunta in IT , ma chemi si pe mine. Edited by unucelalalt, 28 November 2015 - 23:45. |
Posted 29 November 2015 - 00:08

Daca ai mai fost casatorita, da e posibil sa-ti ceara sa revii la numele "de fata" initial.. porblema de care se lovesc multi romani e ca trebuie sa dovedesti ca ai platit impozite timp de patru ani(daca ai lucrat legal timp de patru ani nu ar trebui sa fie problema)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users