![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cetatenia in Italia
Last Updated: Nov 29 2015 00:08, Started by
magaionel
, Nov 28 2015 23:02
·
0

Posted 28 November 2015 - 23:02

Buna tuturor . Vreau sa adresez o intrebare cunoscatorilor sau celor care pot sa raspunda. Locuiesc in Italia din 2002 impreuna cu familia (sotul si fetita ) ,in urma cu doi ani am adresat cererea pt obtinerea cetateniei italiene si in noiembrie 2015 doar eu am primit o scrisoare se la Prefettura di Roma cu aprobarea instantei (sotul si fetita au cererea in "lucru") . La prefettura mi-au spus ca pentru obtinerea cetateniei TREBUIE SA-MI SCHIMB NUMELE CU CEL DETINUT INAINTEA CASATORIEI .Mentionez ca sunt casatorita in Romania din 92.
Credeti ca este o procedura corecta sau este o greseala. Multumesc celor care pot sau stiu sa-mi dea un sfat Toate cele bune |
Posted 28 November 2015 - 23:16

Amore dupa prima rotonda ii gasesti pe nebunii astia.Sunt f bine informati si de gasca.Au capitole speciale pe tema , sper sa te ajute.Succes!
http://www.romania-i.../roit/index.php Poate vor sa te puna sa mai faci o nunta in IT , ma chemi si pe mine. Edited by unucelalalt, 28 November 2015 - 23:45. |
Posted 29 November 2015 - 00:08

Daca ai mai fost casatorita, da e posibil sa-ti ceara sa revii la numele "de fata" initial.. porblema de care se lovesc multi romani e ca trebuie sa dovedesti ca ai platit impozite timp de patru ani(daca ai lucrat legal timp de patru ani nu ar trebui sa fie problema)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users