Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Limba romana - limba moarta in vi...

Investitii in Transgaz: adevar sa...

Ziua de salariu in Romania

Teorie univers alternativa
 Pareri anvelope

stanleybet

BMS potrivit pentru 24 v 280 ah

o mare iubire pierduta neasteptat...
 Fașait ureche dupa otita

Photoshop, setari - Cum maresc pa...

Polistiren extrudat si parchet in...

Android 1000-2000 lei
 Vanzare apartament zona Dristor

La 22 de ani in Spania, Castellůn

Catalin Tolontan dat afara si de ...

WEBASTO pt duster pe motorina
 

Focus Sat - Topic General (H.D.)

- - - - -
  • Please log in to reply
462 replies to this topic

#1
MrMxyzptlk

MrMxyzptlk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,475
  • Înscris: 30.08.2003
Sa incepem discutiile despre grila HD cu o intrebare:
va merge ProTV HD? Este ceva de la mine sau sunt probleme?

Edited by MrMxyzptlk, 25 November 2015 - 11:30.


#2
MrMxyzptlk

MrMxyzptlk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,475
  • Înscris: 30.08.2003
Gata, a revenit

#3
cipaul66

cipaul66

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,005
  • Înscris: 26.08.2009
Frecvențe noi pe satelit -probabil vor înlocui pe cele vechi , vom vedea - Animal Planet HD 12418/V/28000 ,Trace Urban HD 11357/H/24500 , Travel Channel HD 12476/H/30000 . Sunt curios dacă se mai mișcă și altceva ... au mai apărut Arena Sport 1HD , dar nu la noi ....

#4
MrMxyzptlk

MrMxyzptlk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,475
  • Înscris: 30.08.2003
Merge Trace Urban HD cu cardul Focus? Si sunt deja penibili cei de la Telenor cu schimbarea frecventelor. De ce trebuie schimbat anual de 2-3 ori frecventa canalelor?

#5
MrMxyzptlk

MrMxyzptlk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,475
  • Înscris: 30.08.2003
M-am uitat pe 11357, nu are CAID FocusSat, deci nu merge de pe acest TP nici Travel nici Trace, si este pe THor 5 T1, ceea ce este pt Nordici, iar receptia este foarte slaba in Romania, conform footprint-ului nici nu trebuie sa mearga, insa am semnal 48% in centrul tarii.

#6
MaxxJr

MaxxJr

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 575
  • Înscris: 20.04.2006
poate e pe T2 :D (glumesc..) are semnal foarte puternic, si la fel si pe 11372 V , si 11278 V au semnal destul de puternic incat ajunge si la noi

PS. poate incepe sa miste ceva si pe Thor 7 :)

#7
cipaul66

cipaul66

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,005
  • Înscris: 26.08.2009
Nu te contrazic ... dar la Travel și Animal Planet sunt duble programele ... unul pentru nordici și unul pentru rest - adică l fel cum există și acum pe vechile frecvențe (unul pentru ei și unul pentru noi) ... ! Este adevărat că au introdus în aceeași zi mai multe programe HD și SD pentru pachetul nordic . .http://ro.kingofsat.net/pos-0.8W.php aici sunt însemnate noutățile .cu roșu ...

#8
bog4u

bog4u

    @Rom‚n

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,010
  • Înscris: 20.12.2007
12476H este chiar pe Thor 7 , iar semnalul este excelent în România .
Travel HD de pe această frecvența se deschide si cu cardul focus, având evident si subttrare, insa Trace Urban HD  de pe 11785H sau11357H nu .
Animal Planet HD(fara sub rom) de pe 11785 se vede si cu cardul Focus.

Attached Files


Edited by bog4u, 04 December 2015 - 22:39.


#9
Anaconda

Anaconda

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 153
  • Înscris: 08.02.2004
Salut
Toate canalele Hd merg dar Protv Hd ( 11823.00 / H / 30000 ) nu merge desi are semnal mai bun decat celelalte.
Folosesc cartela direct la un Panasonic Tv .
Vreo solutie ?
Va Multumesc

#10
MrMxyzptlk

MrMxyzptlk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,475
  • Înscris: 30.08.2003
Ai o setare pe undeva unde spune "Common Interface High Bitrate Support" sau ceva similar? Daca da seteaza pe YES/DA.

#11
Anaconda

Anaconda

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 153
  • Înscris: 08.02.2004
Nu gasesc nimic cu "Common Interface High Bitrate Support".

In meniul Camului este : Subscription status . Event status . Tokens status . Change CA Pin . Maturity Rating .Ordering Online.About Conax CA . Messages
Language . Loader Status .

Camul este Technisat ( http://www.satberlin...rypt_CX.jpg  )

#12
MrMxyzptlk

MrMxyzptlk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,475
  • Înscris: 30.08.2003
La mine optiunea este in afara meniului CI+. Daca bag pe NO atunci ProTV HD nu merge, numai cateva macroblocuri colorate, fara audio sau o imagine clara din care sa vezi ce merge. Insa la mine modulul este intr-un STB si nu in TV. Folosesc modul SmarDTV

#13
Anaconda

Anaconda

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 153
  • Înscris: 08.02.2004
Mmmmda , curios este ca , cu un STB Technisat bineinteles  & cam Technisat & cartela Focussat merge Protv Hd si celelalte canale Hd

Camul & cartela in TV merg toate canalele HD in afara de ProTv HD

#14
MrMxyzptlk

MrMxyzptlk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,475
  • Înscris: 30.08.2003
Cei de la Canal Digitaal Nordic au scos canalele Discovery din grila lor, invocand un pret prea mare cerut de cei de la Discovery ...

http://www.parabola....-canal-digital/

astfel se pare ca Discovery Showcase HD si Animal Planet HD sunt mutate pe frecventa 11843, polarizare verticala, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK de unde a zburat in schimb Nova HD, care va fi preluat de Liberty Global prin simulcrypt de la RCS RDS
Probabil cu asta o sa vedem o scadere semnificativa a calitatii HD la aceste doua canale :(

#15
edinsorin

edinsorin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 933
  • Înscris: 27.06.2008

 MrMxyzptlk, on 04 februarie 2016 - 14:58, said:

Cei de la Canal Digitaal Nordic au scos canalele Discovery din grila lor, invocand un pret prea mare cerut de cei de la Discovery ...

http://www.parabola....-canal-digital/

astfel se pare ca Discovery Showcase HD si Animal Planet HD sunt mutate pe frecventa 11843, polarizare verticala, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK de unde a zburat in schimb Nova HD, care va fi preluat de Liberty Global prin simulcrypt de la RCS RDS
Probabil cu asta o sa vedem o scadere semnificativa a calitatii HD la aceste doua canale Posted Image
Se pare ca momentan s-a creat back-up-ul, cele doua canale se transmit inca pe frecventele Telenor. Intr-adevar, daca se muta pe noua frecventa s-a dus din calitate.

#16
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,545
  • Înscris: 07.07.2009

Discovery HD Showcase și Animal Planet HD, pe o frecvenț„ suplimentar„ a Thor 6, pentru UPC DTH ?


Doua noi pozitii de canale, pentru televiziunea Discovery HD Showcase si Animal planet HD au aparut pe inca o frecventa de pe satelitul Thor 6, pentru UPC DTH. Momentan exista doar pozitiile, nu si transmisii efective a celor doua canale.

Attached File  frecventa animal planet hd upc.jpg   27.96K   52 downloads

Datele de receptie pentru aceste pozitii suplimentare a Discovery HD Showcase si Animal Planet HD sunt: frecventa 11843, polarizare verticala, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, provider UPC Direct.

In acest moment, clientii UPC DTH primesc semnalul Discovery HD Showcase prin Telenor Satellite Broadcasting. Este posibil ca noile poziții ale celor dou„ televiziuni s„ fie de rezerv„, deoarece înc„ nu s-a incheiat un nou acord de continuare a distribuției televiziunilor Discovery prin Canal Digital, detinut de Telenor.

Sursa: http://hdsatelit.blogspot.ro/2016/02/discovery-hd-showcase-si-animal-planet.html

#17
jeolis

jeolis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,217
  • Înscris: 27.08.2007
Am scanat si nu mai sunt pe aceasta frecventa

#18
adriano7622

adriano7622

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 431
  • Înscris: 25.04.2012
Animal Planet HD si Discovery HD Showcase se deschid cu card FocusSat Romania pe 11843/30000/V/Thor  6 .

Diferențe foarte mari de calitate intre retransmisia UPC Direct si retransmisia CDN

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate