Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
gmail

Țevi de 3/4" - 1" la calor...

Care adeziv de placi ceramice ii ...

[GAMING PC BUILD] Aprox 12000 lei
 Care sint cele mai ieftine mortar...

Ferdinand Residence - Sectorul 2

programel Win Movie Maker

Meritau ginerii lui Lot sa moara?
 Ce credeți ca s-ar intampla ...

Instanta amana sistematic pronunț...

se poate folosi alt incarcator US...

Parchet impermeabil + fara praguri
 Despre prima de activare

One Cotroceni

Piese noi pentru reducerea zgomot...

Refuzat la imbarcare din cauza un...
 

Acoperire semnal Telekom.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
18 replies to this topic

#1
SpeciMen95

SpeciMen95

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 31.05.2013
Salutare prieteni, am si eu o situatie si sper ca cineva care a trecut prin asta sa-mi explice.
Asadar am abonament la dolce cu 4 receivere, 1HD si 3SD. acela HD a inlocuit unul SD asa ca cel SD aduna praf pe un dulap. Posted Image
Ma gandeam sa il duc la tara daca tot nu il folosesc, am cartela, am gasit pe net antena si LNB, coaxial iau din piata, intrebarea mea e urmatoarea:
Dolce are acoperire pe la tara? la vreo ~40km de buc, in zona Racari (Dambovita) ?
Cei de la telekom pot sa vada ca am mutat receiverul? Daca da, ma pot penaliza cu ceva?
Cu montajul si reglajul antenei ma descurc.

#2
Nimcid25

Nimcid25

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,959
  • Înscris: 01.06.2015

 SpeciMen95, on 22 noiembrie 2015 - 19:33, said:

Salutare prieteni, am si eu o situatie si sper ca cineva care a trecut prin asta sa-mi explice.
Asadar am abonament la dolce cu 4 receivere, 1HD si 3SD. acela HD a inlocuit unul SD asa ca cel SD aduna praf pe un dulap. Posted Image
Ma gandeam sa il duc la tara daca tot nu il folosesc, am cartela, am gasit pe net antena si LNB, coaxial iau din piata, intrebarea mea e urmatoarea:
Dolce are acoperire pe la tara? la vreo ~40km de buc, in zona Racari (Dambovita) ?
Cei de la telekom pot sa vada ca am mutat receiverul? Daca da, ma pot penaliza cu ceva?
Cu montajul si reglajul antenei ma descurc.
Satelitul are acoperire 100% in toata tara.
Nu prea cred ca te afecteaza cu ceva.

#3
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Este semnal pe tot reritoriul Romaniei. Telekom nu poate vedea in ce locatie este montat receptorul. Dupa montaj, il lasi un timp pe TVR1, daca receptorul este oprit de mai multe zile si nu poti viziona decat Etno si Taraf.

#4
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,349
  • Înscris: 23.02.2015
Are . Muta-l unde vrei . Dar stiu ca are parca o limita de timp in care daca nu e folosit trebuie reactivat .

Edited by gingisKHAN2015, 22 November 2015 - 19:40.


#5
Nimcid25

Nimcid25

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,959
  • Înscris: 01.06.2015

 gingisKHAN2015, on 22 noiembrie 2015 - 19:40, said:

Are . Muta-l unde vrei . Dar stiu ca are parca o limita de timp in care daca nu e folosit trebuie reactivat .
Da,are o limita,parca 40 sau 30 de zile.

#6
96Flo

96Flo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 517
  • Înscris: 18.03.2014
Limita este la patru decodoare pe un abonament, daca cel prafuit este al cincilea nu merge!

#7
SpeciMen95

SpeciMen95

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 31.05.2013
Multumesc pentru sfaturi! Posted Image
Weekendul viitor voi monta antena sa vedem daca merge, o sa revin cu detalii daca am reusit sau nu, poate va ajuta si pe altcineva pe viitor.Posted Image

#8
talex007

talex007

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,082
  • Înscris: 18.11.2005
O sa mearga daca nimeresti satelitul! Garantat!

#9
danaciu

danaciu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,430
  • Înscris: 01.05.2006
Dolce are acoperire in toata Europa.
Problema e cu maximul de 4 pe un abonament.
Si da, ei vad cu exactitate de metri unde e decodorul. Acesta si transmite informatii nu numai primeste. De aceea are card in el.
Vorbeste la RC, 1234, ei iti spun exact, nu trebuie sa te ascunzi, daca se poate te vor ajuta ei, daca nu oricum nu vei reusi sa-i ocolesti, ca oricine ar pune 276 de decodoare in 184 de locatii si sa plateasca un singur abonament.

#10
josht5

josht5

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 16.02.2015
Tu chiar crezi ca aceste receptoare / cartele au tracker GPS ??? :) :)

Si porcii zboara ...

#11
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,806
  • Înscris: 01.12.2001
@danaciu 1 aprilie e departe. ;)
Eu am 9 STB-uri in 5 locatii si functioneaza fara probleme.
Cateodata mai folosesc 2 STB-uri in a sasea locatie (in vacanta).

#12
dic_star79

dic_star79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,600
  • Înscris: 09.01.2008
Deci aveți grijă pe unde va plimbați cu receptoarele...

#13
sebybastian

sebybastian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,172
  • Înscris: 08.09.2010

 dic_star79, on 23 noiembrie 2015 - 17:22, said:

Deci aveți grijă pe unde va plimbați cu receptoarele...

Sper sa nu inervez pe nimeni cu intrebarea mea: daca am posibilitatea sa folosesc al 3-lea receptor Dolce in Germania si primele 2 in tara in aceeasi locatie, nu mi se taie macaroana?
Multumesc anticipat.

#14
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,806
  • Înscris: 01.12.2001
Il poti folosi oriunde. T nu poate afla locatia lor.

#15
digitvspania

digitvspania

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 08.04.2014

 dorin_2k, on 23 noiembrie 2015 - 16:22, said:

@danaciu 1 aprilie e departe. Posted Image
Eu am 9 STB-uri in 5 locatii si functioneaza fara probleme.
Cateodata mai folosesc 2 STB-uri in a sasea locatie (in vacanta).
Nu mai faceti afirmatii am 5 am 9. in momentul schimbari softului o sa vedet cum va localizeaza si dupai ciuciu tele in afara.

Edited by digitvspania, 06 July 2017 - 13:22.


#16
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,806
  • Înscris: 01.12.2001

 digitvspania, on 06 iulie 2017 - 13:22, said:

Nu mai faceti afirmatii am 5 am 9. in momentul schimbari softului o sa vedet cum va localizeaza si dupai ciuciu tele in afara.
Zici ca prin soft se activeaza un GPS ascuns in STB? Si se activeaza un modul emitator (si ala ascuns) si transmite instant locatia prin SMS?
Mai taie-o, da-o naibii!

#17
XeNonX89

XeNonX89

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,075
  • Înscris: 20.07.2015
Dorin în răspuns foarte înțelept :)))

#18
cristiseby36

cristiseby36

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 24.09.2017
buna dimineata. am si eu o problema cu antena dolce. am avut-o montata in valencia si mergea perfect. m-am mutat in andalucia, cordoba mai exact, am montat-o am prins si putere si calitate semnal sar nu merge. lacatul sta galben. am sunat la ei si mi-au facut o reinitializare dar tot nu merge. cine ma poate ajuta? multumesc frumos

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate