![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Probleme cu mausul optic
Last Updated: Jan 24 2006 19:30, Started by
WizzBizz
, Jan 23 2006 21:46
·
0

Posted 23 January 2006 - 21:46

Treaba sta cam asa: de vreo saptamana incoace, mausul meu optic (un A4Tech Outlook 8K) a inceput sa aiba probleme. Din timp in timp, raza acestuia se intrerupe pentru cateva secunde, dupa care isi revine. Jos in dreapta, pe bara de Start, imi apare o iconita cu semnul USB si urmatoarea atentionare: "Power Surge On Hub Port. A USB device has exceeded the power limits of its hub port. For assistance in solving this problem, click this message."
Click pe iconita in cauza nu pot sa dau, deoarece mausul nu-mi merge in tot acest timp iar imediat ce isi revine, eroarea dispare. In ultimul timp eroarea a devenit aproape insuportabila (nu mai pot sa folosesc mausul deloc) pana cand acum o ora cand, nu numai ca mausul nu a mai luat-o dar pc-ul s-a blocat. In urma unui restart mausul merge "bine" un minut, maxim doua dupa care isi da din nou duhul. Acum folosesc un mouse normal pe bila cu scroll si nu mai am nici o problema. Totusi, as vrea sa stiu de la anume se trage eroarea aceasta... Si-a dat mausul duhul? Oare e de la sursa? |
Posted 23 January 2006 - 23:30

Posted 24 January 2006 - 09:17

Ledul mausului ramane inchis odata cu inchiderea pc-ului. O sa incerc si cu alte mausuri optice, sa vad daca o sa-mi apara aceiasi eroare. Daca mai aveti alte banuieli, postati in voie.
|
Posted 24 January 2006 - 10:26

din cate am inteles, tu ai cumva un laptop? ca de obicei, la laptopuri apare "power sourge..." vezi ca ai o optiune in laptop care iti blocheaza portul de usb cand simte el ca este ceva care consuma curent. Optiunea e ori in BIOS, ori in control panel, in functie de producatorul laptopului tau...
|
Posted 24 January 2006 - 18:47

Am calculator de birou, nu laptop. Chiar nu stie nimeni de la ce vine eroarea aceasta ?
|
Posted 24 January 2006 - 19:30

Ai putea sa incerci sa reinstalezi driverul mouse-ului. Da-i si la "Device manager" la "Mice and other poiting devices" si vezi poate la tine e activa optiunea "Allow computer to turn off this device to save power" . La mine e neselectabila. Si da-i si "Universal Serial Bus controllers" la "USB Root Hub" si debifeaza "Allow computer to turn off this device to save power" . Mie nu mi s-a intamplat asa ca e o solutie neverificata.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users