![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Toaleta cu apă - focarul de boală al civilizației moderne
Last Updated: Dec 04 2015 20:51, Started by
benis
, Nov 18 2015 07:36
·
0

Posted 04 December 2015 - 12:13

Numarul si calitatea toaletelor publice si individuale reflecta gradul de civilizatie si cultura(da, si de cultura! au legatura!) al unui popor!
LE Mi-am pus in semnatura acumasta pentru ca e o problema foarte importanta. Edited by sirius208, 04 December 2015 - 12:20. |
Posted 04 December 2015 - 20:10

Întrebarea de 100 de puncte!!! Cat cacat ne "distribuie" avioanele? Dacă întreb de căcatul câinilor (pe care-l inhalam) care tapetează trotuarele deja trebuie sa ofer 200pct.
Numarul si calitatea toaletelor publice si individuale reflecta gradul de civilizatie si cultura(da, si de cultura! au legatura!) al unui popor! LE Mi-am pus in semnatura acumasta pentru ca e o problema foarte importanta. Situatia 1: un batran se pisa langa o toaleta ecologica. Asadar toaleta era acolo dar omu facea pe langa in vazu lumii. Nu era inchisa, nu mirosea urat inauntru, nu inteleg de ce n-a intrat sa-si rezolve problema. Situatia doi: unitate tip after-school fara grup sanitar, copii si personalul trebuie sa mearga la doua toalete ecologice, care e drept sunt foarte curate. Ce e nasol aici? Cum de functioneaza acea unitate de tip after-school? O fi fost considerate ca suficiente acele toalete ecologice? |
Posted 04 December 2015 - 20:27

O fi fost considerate ca suficiente acele toalete ecologice? |
Posted 04 December 2015 - 20:36

Mda, dar e greu de ridicat un spital nou intr-un timp rezonabil, mai ales daca nu exista interes in acest sens. Si, oricum pentru o perioada va insemna un exod al bolnavilor catre alte spitale, posibil aglomerarea acestora. Aici trebuie vointa multa si implicare.
|
Posted 04 December 2015 - 20:51

Mda, dar e greu de ridicat un spital nou intr-un timp rezonabil, mai ales daca nu exista interes in acest sens. Si, oricum pentru o perioada va insemna un exod al bolnavilor catre alte spitale, posibil aglomerarea acestora. Aici trebuie vointa multa si implicare. LE pai la noi in asa zisul spital municipal, un fel de dispensar comunal cat casa poporului, pana nu demult se tineau pacienti inchipuiti, cazuri sociale, doar pentru ca era frig afara! Suflete mari medicii astia! Edited by sirius208, 04 December 2015 - 20:58. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users