Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Firewall UFW si Iptables - Doua I...

DVR Hikvision 7208HUHI M1/S/A se ...

Incalzire pardoseala sistem Upono...

Cat costa o cutie de viteze manua...
 Recomandare media player subs Net...

Hyundai i20 din 2018, tremurat la...

Transnistria vrea sa ceara alipir...

Defectiune masina de spalat vase ...
 Orase de trait -Europa

Monstruoasa coalitie - PNL&PSD

Fractura humerus+radius(cubitus)&...

Propuneti sigla PSDNL pentru euro...
 Tencuiala tavane cu folie de plas...

A cunoaste DOAR limba engleza e u...

Izolatie tavan?

Telefoane low end - generalitati
 

Grila Telekom Romania - TV Cablu Digital.

- - - - -
  • Please log in to reply
86 replies to this topic

#1
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,725
  • Înscris: 07.07.2009
Aici vom posta numai schimbările din grilă + teste + frecvențe fără alte discuții. Se vor putea posta și prezentări ale posturilor din grilă sau ale posturilor care intră în grilă.

Attached File  grila all.pdf   2.5MB   63 downloads

Edited by megafanro, 17 November 2015 - 22:52.


#2
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,725
  • Înscris: 07.07.2009
Completat :D

Attached File  grila all.pdf   2.5MB   77 downloads

Daca mai gasiti nereguli astept PM ca sa nu incarcam topicul cu discutii.

#3
eddiesor

eddiesor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 965
  • Înscris: 24.10.2004
http://tvchannellist...s_on_Telekom_TV

#4
dic_star79

dic_star79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,600
  • Înscris: 09.01.2008
Bravo , o grila completă pentru digital .

#5
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
In sfarsit.. multumim. De ce se folosesc frecvente atat de inalte?

#6
Syneweap

Syneweap

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,817
  • Înscris: 04.09.2006
Bănuiesc că din cauză că oferă cablu digital doar prin ONT, nu și prin rețea aeriană de coaxial pe stâlpi cum e la RDS și din cauza asta nu există potențiale probleme din cauza pierderii de semnal pe frecvențe mai înalte.

#7
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Am lista de canale, cu frecvente, pentru TELEKOM - analogic si digital - in Arges. Dar nu o pot deschide decat cu editor de canale SAMSUNG. Atasez lista, pentru cei interesati. Poate reuseste careva sa o extraga. Posted Image

Attached Files



#8
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
Pana la urma cum ai dat.o cu ei? Ai mai reziliat?

#9
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Nu am reziliat. Mi-au dat exact ce am convenit telefonic, la tariful discutat atunci. Legat de HBO-uri si Midnight au spus ca a fost o problema tehnica. Vrajeala. Uitase el sa completeze ceva. Mai mult ca sigur. Legat de incompatibilitatea dintre decodor si TV... Mi-am luat alt TV. Modelul din denumirea fisierului atasat anterior. (Parintii ne sunt parinti cat traiesc. Mi-au facut o surpriza si mi-au luat un nou TV.)

#10
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
Super tare, si esti multumit de calitate? Poate iti rezervi niste timp si ne faci si noua niste poze cu Redlight HD, ID Xtra HD, E! HD, Food HD, BBC Earth HD, Mooz HD si Nick HD :).

#11
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Calitatea este foarte buna. O sa fac si poze, dar excludem primul canal din cele enumerate. Posted Image In locul lui, voi pune o poza cu MOOZ Dance, care este tot HD.

Edited by costiMembruAnonimita79, 13 June 2016 - 09:58.


#12
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
Am cerut la Redlight HD ca eram curios de calitate si de amplasamentul siglei :D.

La UPC, Hustler HD are o calitate mai amatoriceasca, iar sunetul e la pamant, sub orice post, dar Penthouse HD 1 e premium in adevaratul sens al cuvantului, claritate perfecta, sunet perfect, si filme perfecte desigur !

#13
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Cam greu de facut pozele. Telefonul nu (mai) e unul performant, iar cadrele sunt in miscare. Dar... Totusi am fotografiat. Cadrul cu padurea e de pe BBC Earth HD.

Attached Files


Edited by costiMembruAnonimita79, 13 June 2016 - 10:41.


#14
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
Ce frumos se vad toate, Nickelodeon vad ca are indicativul HD separat de sigla exact ca Pro TV, Nickelodeon SD are acelasi program cu Nickleodeon HD nu? Si ID Xtra cu ID Xtra HD?

Mooz HD ce muzica da?

#15
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Nickelodeon HD si ID Xtra HD au acelasi program ca si versiunile SD. Doar ca primul nu are audio in romana.
Mooz HD da muzica buna. Romaneasca si straina.

#16
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
Da, stiu si eu de problema cu pista audio lipsa in limba romana. Cand intra la UPC sau RCS o sa se rezolve instant mai ales daca intra la RCS, partea nasoala e ca se pierde Dolby-ul daca baga pista audio in Romana. Exact ce se intampla acum la HBO 2 si 3.

Mooz-urile sunt extrem de bune, Mooz Dance am si eu la UPC si e prea misto, partea cea mai buna e ca lipsesc reclamele. Mooz Ro! si Mooz Hits le-am privit la un prieten care are DTH si sunt si ele foarte bune, Mooz RO! imi aduce aminte de Atomic ca da numai muzica romaneasca.

Edited by queron, 13 June 2016 - 10:50.


#17
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Atomic. nu dădea numai muzică românească.

Și cum adică se pierde Dolby-ul la Nickelodeon H.D.? R.C.S. are audio Dolby Digital la canalele H.D., iar Nickelodeon H.D. nu oferă decât sunet Dolby.

#18
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
Dadea in principiu muzica romaneasca, eu asa imi amintesc.

Pai simplu, sunetul in limba romana de la Nickelodeon SD nu e Dolby Digital, deci automat se pierde Dolby Digital-ul.

La HBO 2 HD si HBO 3 HD, la UPC avem pistele in Engleza, Maghiara si Romana. Doar cele in Engleza sunt Dolby Digital, cele in Romana si Maghiara sunt MPEG. Eu am setat televizorul ca sa imi puna prima pista audio Romana, iar apoi Engleza. Deci de fiecare data cand dau pe HBO 2 HD sau HBO 3 HD trebuie sa setez manual Engleza, insa daca e ceva dublat, si vreau sa privesc pe Romana, pierd Dolby-ul.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate