Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare suport 2 monitoare de...

Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...
 Full backup ?

achizitie oculus

Romanii, cei mai fericiti din UE ...

Educatia financiara in scoli, urg...
 Optiune Garmin distanta in km

Tractor New Holland tl 90 proble...

Joc de societate

Filmul Netflix nu se vede tot ecr...
 Telefon pentru fotografii

Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie
 

D.C.S. - Akta - TV cablu digital - Topic general -

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
359 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,750
  • Înscris: 07.04.2006
Postare plăcută!

#2
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Chiar in acest moment, Akta isi creaza cea de a patra retea, la noi in oras. Este a doua de fibra optica si a patra in total. Au umplut orasul de cabluri cu retelele lor. Eu i-as pune sa isi straga retelele vechi si sa ramana doar cu una.

#3
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
De fapt trag fibra la sediul APIA. Dar nu inteleg de ce nu s-au folosit de prima retea de fibra. Doar traversau strada. Asa, au tras fibra de mai departe.
M-a indus in eroare si faptul ca nu sunt cei din echipa locala.

#4
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
Avem 10 HD-uri la AKTA:
  • TVR HD
  • PRO TV HD
  • Sport.ro HD
  • BBC Earth HD
  • Viasat Nature/History HD
  • History Channel HD
  • Dolce Sport 5 HD
  • Filmbox Extra HD
  • HBO HD
  • HBO 3 HD
Cineva sa adauge la numele topicului : 10 HD-uri.

#5
cristo4

cristo4

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 333
  • Înscris: 15.12.2006
Cine are Akta poate sa ne spună dacă grila digitala e codata total sau parțial? Se oferă CAM sau numai decodor? Ce sistem de codare folosesc? Mulțumesc

#6
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
Deocamdată sunt doar pe site, în grilă nu au intrat. Îmi place că s-au notificat noutățile aici și nu pe aria de cablu digital. AKTA e singura companie care oferă 4 canale ”HD” în analogic, concurența nici nu visează la așa ceva. Posted Image

Edited by Cristi_77, 01 November 2016 - 18:46.


#7
VMNicolae

VMNicolae

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 180
  • Înscris: 27.08.2016

View PostCristi_77, on 01 noiembrie 2016 - 18:45, said:

Deocamdată sunt doar pe site, în grilă nu au intrat. Îmi place că s-au notificat noutățile aici și nu pe aria de cablu digital. AKTA e singura companie care oferă 4 canale ”HD” în analogic, concurența nici nu visează la așa ceva. Posted Image
Pai si astea 4 canale le vor pune si pe analogic?

#8
c-daniel

c-daniel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 998
  • Înscris: 28.05.2014
Da, am primit si eu sms ieri Posted Image

Attached Files



#9
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,554
  • Înscris: 07.07.2009

View PostVMNicolae, on 01 noiembrie 2016 - 18:52, said:


Pai si astea 4 canale le vor pune si pe analogic?
Sigur glumești!

#10
K-Bobby

K-Bobby

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,589
  • Înscris: 28.02.2010
Pe antena 1 ruleaza promo ca o sa emita in HD la sfarsitul lunii noiembrie. Din cate stiu toate cele 5 canale o sa fie HD si sper ca o sa le regasim si in grila AKTA :)

#11
K-Bobby

K-Bobby

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,589
  • Înscris: 28.02.2010
Din 28 noiembrie [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/EFwN-Dpsoe4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#12
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
Deși suntem pe aria de analogic, voi răspunde aici. Cinemaraton este de așteptat să se lanseze în decembrie, dar nu este nimic sigur. Va fi pe digital și analogic, fără costuri suplimentare. Despre Intact HD, eu nu cred că va intra anul acesta, avem confirmarea doar pentru Antena 1 HD care se va lansa pe 28 noiembrie, celelalte posturi nu au dat (încă) un comunicat. Se vede că s-a schimbat acționariatului și olandezii au majoritatea, și grila a început să se îmbunătățească simțitor, mai ales pe targhetul HD unde sunt în continuare ultimii, dar e un început.

View PostK-Bobby, on 02 noiembrie 2016 - 10:57, said:

Pe antena 1 ruleaza promo ca o sa emita in HD la sfarsitul lunii noiembrie. Din cate stiu toate cele 5 canale o sa fie HD si sper ca o sa le regasim si in grila AKTA Posted Image

În cei 15 lei, nu plătesc suplimentar pentru ”Antene”, pachetul HD îl voi activa oricum pentru posturile National Geographic și Dolce Sport 6.
Ei nu au Acasă HD și Kanal D HD în grilă, deci eu sunt sceptic că vor intra.
P.S. Scuze pentru off-topic, am divagat complet de la topic. Posted Image

Edited by Cristi_77, 02 November 2016 - 12:11.


#13
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014

View Postcristo4, on 01 noiembrie 2016 - 18:38, said:

Cine are Akta poate sa ne spună dacă grila digitala e codata total sau parțial? Se oferă CAM sau numai decodor? Ce sistem de codare folosesc? Mulțumesc

Grila e codată parțial, nu se oferă CAM, doar dacă abonatul îl are achiziționat sau o face pe propria cheltuială, ei oferă doar STB-uri (Pace sau Aspire 1000), primul în custodie, al doilea de la 6,5 lei/lună.
Aspire 1000 a fost eliminat de pe poziția 114 de unde își făcea actualizarea, probabil nu se mai oferă abonaților.
În Argeș nu au intrat nici acum noile programe, iar la call-center nu au știut să-mi spună frecvența - profesioniști ce să zic (și după o scanare completă, rezultatul e același).

Edited by Cristi_77, 03 November 2016 - 07:36.


#14
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
Am sunat astăzi din nou la dispecerat și mi s-a spus că nu recepționez noile programe HD din cauză că nu am STB de la ei. :lol: I-am spus că am CI+ și dacă noile programe nu ar fi fost adăugate în grilă le-aș fi recepționat deja, însă doar cu ”numele” (codate). Doamna tot insista că dacă nu aveți STB-ul nu le veți recepționa. Nu am mai insistat că nu aveam cu cine și a rămas să merg eu în casierie să cer informații suplimentare, ceea ce aș face dacă aș avea informații concrete să nu fac o ”plimbare” degeaba, mai ales că abonamentul pe luna trecută l-am plătit. De aceea, mai întreb încă o dată aici, în alte locații au apărut în grilă aceste canale ? Mulțumesc!

#15
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
Am întrebat la casierie, nu știu nimic de noi programe în pachetul HD, cu atât mai puțin frecvența. Posted Image Totuși, l-am reactivat în speranța că vor intra până la urmă, sper până luni (ar fi deja jenant să dureze mai mult, din moment ce ele sunt deja pe site).

Edited by Cristi_77, 03 November 2016 - 17:14.


#16
gabrielmilea

gabrielmilea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,818
  • Înscris: 02.12.2013
Pt hd se oferă și stburi Kaon. am avut eu., iar sistemul de codare este conax, așa că dacă doriți camuri, cu 140 de lei, se rezolvă.

#17
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
Look TV HD a înlocuit Dolce Sport 5 HD. Sper să fie ceva temporar.

#18
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Aha. Deci, din postarea de pe topicul SD, ramanae doar partea cu "il vor reintroduce, pe alta pozitie". :)

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate