![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
D.C.S. - Akta - TV cablu digital - Topic general -
Last Updated: Feb 08 2023 09:55, Started by
RODigitalum-megafanro
, Nov 17 2015 11:56
·
17

Posted 26 July 2016 - 13:59

Chiar in acest moment, Akta isi creaza cea de a patra retea, la noi in oras. Este a doua de fibra optica si a patra in total. Au umplut orasul de cabluri cu retelele lor. Eu i-as pune sa isi straga retelele vechi si sa ramana doar cu una.
|
Posted 26 July 2016 - 14:18

De fapt trag fibra la sediul APIA. Dar nu inteleg de ce nu s-au folosit de prima retea de fibra. Doar traversau strada. Asa, au tras fibra de mai departe.
M-a indus in eroare si faptul ca nu sunt cei din echipa locala. |
Posted 04 August 2016 - 13:23

Avem 10 HD-uri la AKTA:
|
Posted 01 November 2016 - 18:38

Cine are Akta poate sa ne spună dacă grila digitala e codata total sau parțial? Se oferă CAM sau numai decodor? Ce sistem de codare folosesc? Mulțumesc
|
Posted 01 November 2016 - 18:45

Deocamdată sunt doar pe site, în grilă nu au intrat. Îmi place că s-au notificat noutățile aici și nu pe aria de cablu digital. AKTA e singura companie care oferă 4 canale ”HD” în analogic, concurența nici nu visează la așa ceva.
![]() Edited by Cristi_77, 01 November 2016 - 18:46. |
Posted 01 November 2016 - 18:52

Deocamdată sunt doar pe site, în grilă nu au intrat. Îmi place că s-au notificat noutățile aici și nu pe aria de cablu digital. AKTA e singura companie care oferă 4 canale ”HD” în analogic, concurența nici nu visează la așa ceva. ![]() |
Posted 01 November 2016 - 19:47

Posted 02 November 2016 - 10:57

Pe antena 1 ruleaza promo ca o sa emita in HD la sfarsitul lunii noiembrie. Din cate stiu toate cele 5 canale o sa fie HD si sper ca o sa le regasim si in grila AKTA
![]() |
|
Posted 02 November 2016 - 11:28

Din 28 noiembrie [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/EFwN-Dpsoe4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 02 November 2016 - 12:11

Deși suntem pe aria de analogic, voi răspunde aici. Cinemaraton este de așteptat să se lanseze în decembrie, dar nu este nimic sigur. Va fi pe digital și analogic, fără costuri suplimentare. Despre Intact HD, eu nu cred că va intra anul acesta, avem confirmarea doar pentru Antena 1 HD care se va lansa pe 28 noiembrie, celelalte posturi nu au dat (încă) un comunicat. Se vede că s-a schimbat acționariatului și olandezii au majoritatea, și grila a început să se îmbunătățească simțitor, mai ales pe targhetul HD unde sunt în continuare ultimii, dar e un început.
Pe antena 1 ruleaza promo ca o sa emita in HD la sfarsitul lunii noiembrie. Din cate stiu toate cele 5 canale o sa fie HD si sper ca o sa le regasim si in grila AKTA ![]() În cei 15 lei, nu plătesc suplimentar pentru ”Antene”, pachetul HD îl voi activa oricum pentru posturile National Geographic și Dolce Sport 6. Ei nu au Acasă HD și Kanal D HD în grilă, deci eu sunt sceptic că vor intra. P.S. Scuze pentru off-topic, am divagat complet de la topic. ![]() Edited by Cristi_77, 02 November 2016 - 12:11. |
Posted 03 November 2016 - 07:29

Cine are Akta poate sa ne spună dacă grila digitala e codata total sau parțial? Se oferă CAM sau numai decodor? Ce sistem de codare folosesc? Mulțumesc Grila e codată parțial, nu se oferă CAM, doar dacă abonatul îl are achiziționat sau o face pe propria cheltuială, ei oferă doar STB-uri (Pace sau Aspire 1000), primul în custodie, al doilea de la 6,5 lei/lună. Aspire 1000 a fost eliminat de pe poziția 114 de unde își făcea actualizarea, probabil nu se mai oferă abonaților. În Argeș nu au intrat nici acum noile programe, iar la call-center nu au știut să-mi spună frecvența - profesioniști ce să zic (și după o scanare completă, rezultatul e același). Edited by Cristi_77, 03 November 2016 - 07:36. |
Posted 03 November 2016 - 11:49

Am sunat astăzi din nou la dispecerat și mi s-a spus că nu recepționez noile programe HD din cauză că nu am STB de la ei.
![]() |
Posted 03 November 2016 - 17:10

Am întrebat la casierie, nu știu nimic de noi programe în pachetul HD, cu atât mai puțin frecvența.
![]() Edited by Cristi_77, 03 November 2016 - 17:14. |
|
Posted 03 November 2016 - 18:02

Pt hd se oferă și stburi Kaon. am avut eu., iar sistemul de codare este conax, așa că dacă doriți camuri, cu 140 de lei, se rezolvă.
|
Posted 04 November 2016 - 18:00

Look TV HD a înlocuit Dolce Sport 5 HD. Sper să fie ceva temporar.
|
Posted 04 November 2016 - 18:29

Aha. Deci, din postarea de pe topicul SD, ramanae doar partea cu "il vor reintroduce, pe alta pozitie".
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users