Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...
 Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...
 Sunt obligate bancile sa opteze p...

Pensie anticipata partiala cu cer...

Subscriptii

Cat ar costa acest poster, se poa...
 Cum sa scapam de sobolani?

Alser Forest SA a dat teapa de 1,...

COD Eroare ABS ( Ford Mondeo MK5 )

Implanturi dentare clinici Consta...
 

Scanare de porturi, ar putea fi false positive ?

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
panion82

panion82

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 12.02.2007
Buna ziua,

Cam de 2 saptamani primesc foarte multe atentionari ca imi sunt scanate porturile, folosesc Bitdefender Internet Security 2016. Notificarile sunt pentru IP-uri diferite. Am avut un ticket deschis la customer support si mi s-a spus ca Bitdefender a protejat calculatorul dar totusi sunt ingrijorat.
Momentan am dezinstalat Bitdefenderul si am instalat Kaspersky internet security sa vad daca mai primesc notificari de scanare a porturilor. Nu stiu, poate sunt false positives....
Nu stiu ce ar trebui sa fac, am cerut ISPului sa imi schimbe IPul ... nu a ajutat.
La scanari atat Bitdefenderul cat si Kaspersky imi spun ca sistemul este curat.
A mai patit cineva asa ceva ? Sa fie false positive ? Ce ar trebui sa fac ?

Multumesc anticipat :)

#2
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Esti conectat la internet? Acolo e problema si solutia e evidenta.

#3
panion82

panion82

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 12.02.2007
pai nu pot sa ma deconectez :)) Ce alta solutie ar mai fi ?

#4
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,927
  • Înscris: 07.08.2008
Daca folosesti programe torrent e posibil sa iti scaneze cineva porturile.. e doar un exemplu, sunt mai multe posibilitati.

#5
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Stai linistit, nu e nici o problema. Sunt o gramada de scannere care cauta calculatoare vulnerabile. Sa ai un firewall-ul activ si patch-urile de securitate.

Edited by bumpocbum, 12 November 2015 - 12:09.


#6
panion82

panion82

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 12.02.2007

 bumpocbum, on 12 noiembrie 2015 - 12:07, said:

Stai linistit, nu e nici o problema. Sunt o gramada de scannere care cauta calculatoare vulnerabile. Sa ai un firewall-ul activ si patch-urile de securitate.
Sper sa se opreasca in curand din scanat, sunt destul de enervante atentionarile astea :))

#7
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Spera ... dar sa ai numarul de la reclamatii notat pe ceva ca atunci cind se opresc n-o sa-ti mai mearga netul :-)

#8
bbox

bbox

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 744
  • Înscris: 12.05.2005
Te conectezi printr-un router si ai scapat de atentionari.

Edited by bbox, 12 November 2015 - 12:55.


#9
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Este in mod sigur conectat printr-un router doar ca nu al lui :-)

#10
panion82

panion82

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 12.02.2007

 f300, on 12 noiembrie 2015 - 13:01, said:

Este in mod sigur conectat printr-un router doar ca nu al lui :-)
Sunt conectat la routerul meu, mai am si un NAS conectat tot prin LAN la acelasi router

#11
bbox

bbox

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 744
  • Înscris: 12.05.2005
Daca ai router, scanarile nu ar trebui sa ajunga la calculator, doar daca este pus calculatorul in DMZ sau toate porturile sunt forwardate catre pc, verifica setarile.

#12
panion82

panion82

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 12.02.2007

 bbox, on 12 noiembrie 2015 - 13:45, said:

Daca ai router, scanarile nu ar trebui sa ajunga la calculator, doar daca este pus calculatorul in DMZ sau toate porturile sunt forwardate catre pc, verifica setarile.
Am pornit doar UPnP-ul pornit, nu am nimic la Port Triggering si DMZ-ul este oprit.

#13
anyidyoulike

anyidyoulike

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 778
  • Înscris: 14.10.2009
Pune Bitdefender pe pilot automat si nu o sa-ti mai apara asemenea atentionari!

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate