![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
[CINE]Webmaster/webdesigner site Primarie Sector 6?
Last Updated: Nov 16 2015 15:57, Started by
colombo2003
, Nov 11 2015 01:20
·
0

Posted 11 November 2015 - 01:20

Am zis sa pun aceasta intrebare si aici, dat fiind ca aceasta comunitate este foarte mare.
Nu am stiut unde sa incadrez subiectul. Rog un moderator sa il mute, daca i se pare mai potrivit in alta parte. Pe scurt, asa cum spune si titlul, se intampla sa stie cineva cine este sau cum se poate contacta webmasterul sau webdesignerul siteului Primariei Sectorului 6 Bucuresti? Adresa de mail indicata, de o buna bucata de vreme incoace, nu mai este functionala. Formularu pentru petitii/sesizari/reclamatii, din orice browser, este inutilizabil. La telefon m-ar mira sa imi poata da cineva aceasta informatie. Personal nu am timp sa ma duc sa depun direct la ei, la Registratura, sau la Posta. Traim totusi in era Internetului. Orice info, sau idee, la obiect, e binevenita. Multumesc. |
Posted 11 November 2015 - 02:44

Din câte înţeleg eu, vrea să sesizeze primăria că nu ştiu ce nu se întâmplă cum ar trebui.
Şi ca să rezolve problema, cauta meşteru care a făcut site-ul. Să facă site-ul ca lumea că nu poate sesiza online primăria. Cam complexă treaba. ![]() |
Posted 11 November 2015 - 16:11

Probabil ar trebui in loc sa facem misto sa il sprijim pe baiat... asa se produc schimbari in nesimtirea guvernantilor pe banii nostri.
Eu zic ca abordezi insa gresit, nu webmasterul trebuie cautat, ci FACI O SESIZARE LA PRIMARIE, scris, ceri sa ti se explice in scris de ce nu functioneaza, asa cum ar trebui. |
Posted 16 November 2015 - 15:57

Cu riscul de a fi puțin off-topic, as aduce in discutie calitatea execrabila a majorității site-urilor ce tin de guvern, adminstratie etc, cele de stat, ca sa ma exprim mai clar.
Stau si ma intreb ce/cine/cum/pe ce bani poate sa faca asemenea "site-uri", unde informatiile (alea putine, cate sunt) sunt ascunse in meniuri sinistre, unde grafica este inexistenta, sau catastrofala etc. Site-ul Anaf.ro e doar un exemplu, va las pe voi sa mai completati lista. Stiati ca exista e-guvernare.ro, sau o instituție numita... pentru o Romanie digitala?! www.aadr.ro Sute, mii de angajati, platiti din banii contribuabilului roman, angajati care probabil nu au mai multe cunoștințe de IT decat cele necesare unui Solitaire si/sau youtube, programe pompos numite, egale cu zero... Ii si vad cum stau 8 ore cu ochii pe ceas, așteptând... ce? Ca doar nu se întreabă, la finele zilei, Ce agenda digitala am facut eu azi?! Rog moderatorul sa mute postarea la un topic mai legat de ce semnalez eu aici. Sa nu-i lasam pe acesti idioți, platiti din bani publici, sa mai zburde in voie pe net. Si daca postam/comentam un site din astea pe săptămână, si tot e ceva. Edited by dan_slack, 16 November 2015 - 16:01. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users