Afacere cu 50.000 euro
Last Updated: Apr 09 2016 07:52, Started by
catrinel
, Nov 09 2015 13:37
·
0

Posted 01 January 2016 - 15:31

Posted 03 January 2016 - 20:42

Dpmdv 50k e prea putin pt orice afacere. Poti incerca ceva la limita banilor, dar nu vei avea rezerve in caz de neprevazute. Ori strangi mai multi si faci ceva durabil, ori mergi cu astia la banca/banci/stat, si ii bagi in depozite/fonduri de obligatiuni/obligatiuni. Randmente nete negociate pe RON se invart pe la 3%/3.3%/3.7% pe an pt fiecare din optiunile mentionate. Adica la suma ta, in jur de 7500-8000 RON/an produsi de acei banuti. Atentie maxima la contracte si la clauze de penalizare, comisioane ascunse si taxe suplimentare. Asta da afacere sa-i duci la banci. |
Posted 04 January 2016 - 09:59

Posted 05 January 2016 - 12:01

Cu 50000 eur,la 25 ani,te duci in SUA si in 2 ani ai licenta de pilot avioane si salariul tau in primul an 48-55 mii euro. In zece ani esti milionar in euro. ------------------------ Sau cu 2000-3000 eur,te duci si faci 2 ani colegiu in Romania ,si devii ofiter de punte maritim cu 30000 eur salar in primul an iar cand vei fi capitan de vas 80000 eur/an Nu-ti trebuie facultate pt asta. -------------------------- Esti tanar ,ai acesti bani,alege ce-i mai bun pt tine,dar am vrut sa ai in vedere si aceste optiuni. 1. Nu merg asa salariile cu pilotii pe nicaieri. In niciun caz in primul an nu ia niciun pilot de avion mic 48 - 55k, o aberatie crunta. Mai pune si ca in aia 2 ani are si alte costuri in afara de scoala de pilotaj. 2. La fel si cu comandatul de vas, capitanul e la aviatie. 3. Omul vrea sa fie antreprenor nu sa lucreze pentru te miri cine. Edited by asda, 05 January 2016 - 12:02. |
Posted 05 January 2016 - 15:21

1. 48 / 12 = 4k
4k = 4.000 dolari pare un salar normal nicidecum o aberatie, poate gresesc.
e o suma prea mica pentur altceva, dpmdv. Se pot face lucruri, dar pe termen scurt. ![]() Edited by poadol, 05 January 2016 - 15:24. |
Posted 05 January 2016 - 20:54

1. 48 / 12 = 4k 4k = 4.000 dolari pare un salar normal nicidecum o aberatie, poate gresesc. De suma aceea - 50.000 € - ca investitie poti cumpara minim 2 apartamente mici pentru a le inchiria si sa mai ramai cu bani, evident numai daca inveti cum sa o faci corect de la cei care se pricep pentru a minimiza sansele de a o da in bara. ![]() Bai unde poti cumpara doua apartamente cu 50.000E ? Si inchiriabile pe deasupra.. ? |
Posted 05 January 2016 - 22:41

in Barcelona
![]() |
Posted 06 January 2016 - 13:39

Bai unde poti cumpara doua apartamente cu 50.000E ? Si inchiriabile pe deasupra.. ? ![]() Ce sa-ti fac daca citesti pe sarite? ![]() Sta scris in postul cu numarul #96 = "evident numai daca inveti cum sa o faci corect de la cei care se pricep pentru a minimiza sansele de a o da in bara." Da, este posibil sa investesti doar o parte din cei 50.000 € pentru a cumpara 2 apartamente, cei care se pricep, cu riscuri mai mari evident, pot cumpara chiar mai multe, deoarece au deja know-how-ul necesar si relatii. Know-how este un termen preluat din limba engleză, care desemnează cunoștințe specifice. Investitiile 'alex_133' se fac numai limitandu-te la banii pe care ii ai? ![]() Ai vreo cateva exemple de investitii foarte putin detaliate si pe acest topic, dar se pare ca nu mai ai nimic de invatat pe aici, daca sari asa de usor peste lucruri cu adevarat interesante scrise pe topic. |
Posted 07 January 2016 - 09:04

Am inteles
![]() Dar aia nu mai e investitie "cu 50.000 euro", ci cu mult mai mult. Apoi, returnul din chirie nu e destul de mare cat sa acopere costul banilor (proprii + imprumutati) + inflatie pe orizontul de timp necesar amortizarii investitiei (maxim 20 de ani). |
|
Posted 08 January 2016 - 01:34

1. 48 / 12 = 4k 4k = 4.000 dolari pare un salar normal nicidecum o aberatie, poate gresesc. In state concurenta pentru meseria de pilot de avion este mai mult decat acerba si prin urmare salariile sunt mici si foarte mici in raport cu banii de investit pana ajungi sa profesezi, cu responsabilitatea asumata, cu stresul aferent unei asemenea meserii si cu faptul ca esti mai tot timpul plecat de acasa ceea ce iarasi este un mare minus pentru cei mai multi dintre cei care aleg aceasta profesie. Deci oferta de piloti este uriasa iar companiile ii platesc prost mai ales pe cei la inceput de drum care inseama automat copilot pe o aeronava mica la o companie mica sau medie. Pana ajungi sa pilotezi in calitate de capitan zboruri trans continentale pe aeronavele cele mai mari A380 sau 747, 777, s.a.m.d (care sunt singurele posturi cu adevarat banoase din aviatia comericala referitor la piloti) de pilda vor trece multi, dar multi ani. Asta daca esti foarte muncitor, foarte bun, ambitios, eventual well conected, pasionat de ceea ce faci dar si foarte bine pregatit din perspectiva studiilor pentru ca din pricina ofertei foarte mari de piloti companiile fac selectia la sange adica nu mai e suficient sa fi absolvit o scoala de pilotaj si sa iti fi luat licenta de pilot si sa faci un type rating pentru tipul de aparat pe care vrei sa zbori ci e musai, aproape in tot cazul sa ai studii de specialitate care inseamna o facultate de aeroinginerie spatiala care nu doar ca e greu de urmat dar e si scumpa. Astea fiind conditiile de minimum ca sa poti aspira la salarii foarte bune pe care le gasesti doar la companiile mari pentru cei mai buni si experimentati piloti dar asta numai dupa foarte multi ani de munca si perfectionare. Meseria de pilot de linie nu se face pentru bani pentru este obositoare si rutiniera/plictisitoare daca nu esti cu adevarat pasionat de ceea ce faci. Trebuie sa fii facut pentru asta deobicei. De asta spun ca un salariu de $ 4k pentru un inceput de cariera in aviatie este total absurd de mare. Sunt piloti care zboara pe avioane precum ATR (avioane de pasageri mici dar in nici intr-un caz cele mai mici ) in calitate de copilot care castiga intre $1500 - $1800/ luna, da, in USA si da, acolo, pentru ca de state vorbea colegul in sfatul anterior, salariile pilotilor la inceput de drum sau la nivelurile de jos sunt deobicei foarte, foarte proaste, cam cat ale unui sofer de autobuz sau mai mici. Edited by asda, 08 January 2016 - 01:40. |
Posted 08 January 2016 - 09:38

Posted 08 January 2016 - 12:51

Cu placere, iata: http://forum.softped...4#entry18501586
|
Posted 09 March 2016 - 04:52

M-am lovit de asa ceva si nu e mare branza mai ales la noi unde birocratia e in toi. Trebuie sa fii doar serios si sa faci "cunostinte" La politie, la prefectura, notari etc. Cand am ajuns in Romania in ianuarie 2009 m-a preluat o fata, mi-a dat un focus inchriat pana mi-a venit masina pe lease de la servici, mi-a dat un apartament la Unirii, mobilat si a lucrat ea cu vreo 3 firme de real-estate pentru a-mi gasi apartament long-term. A luat legatura cu forma care imi aducea conteinerul cu mobila... m-a ajutat mult. Daca nu stii nimic, cauta-le si vezi care are nevoie de oameni. Salariul cum am spus, nu conteaza caci te duci sa inveti (fara ca ei sa stie). O sa inveti care e competitia, cat se castiga, ce vor clientii fara nici un risc din partea ta. Dupa un an, doi, poti pleca cu clientii care te stiu sau poti pleca pe picioarele tale si sa colaborezi in continuare cu ei, pentru ca-i cunosti. Stau sa ma intreb daca macar din auzite stii ce e aia : "moralitate" ? |
Posted 09 March 2016 - 05:08

|
Posted 10 March 2016 - 14:02

Ideea ta e sa ii fure pe altii, asta dupa ce ii spionezi > Dupa un an, doi, poti pleca cu clientii care te stiu
Edited by Stentor_ro, 10 March 2016 - 14:03. |
Posted 11 March 2016 - 04:22

Ideea ta e sa ii fure pe altii, asta dupa ce ii spionezi > Dupa un an, doi, poti pleca cu clientii care te stiu Nu intelegi sensul cuvintelor pe care le folosesti. Ia dictionarul si verifica-te, apoi te las sa ma analizezi, pana atunci n-am cum sa te iau in seama, religia nu-mi da voie |
Posted 11 March 2016 - 12:22

Eu as fi interesat sa cumpar actiuni ale firmelor care se dezvolta in domeniul IT/Telefonie din China, gen Xiaomi, Lenovo, Foxconn, etc...
Daca tot aveti o pensiune, nu poti sa o extinzi cu alte facilitati/activitati, cu ceva sali de conferinte, pastravarie, calarie, piscina cu apa termala, etc? Edited by d-ardeleanu, 11 March 2016 - 12:24. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users