Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Verificare lucrari suprainaltare ...

Banii tinuti pe un Card Prepaid s...

Incep prietenii sa ceara imprumut...

Tunelul de langa Pasajul Lujerului
 plafon soba racheta

Este sigur sa trimit documente pr...

Problema proiector Epson - diafra...

Inchiriere apartament sistem real
 iPhone XS telefonul functioneaza,...

La multi ani @alin632!

Temperatura in depozite vama 5...

nota constatare compania municipa...
 Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...

Recomandare auto 6k euro

Vreau sa trimit o bicicleta Timis...

Ce fel de afacere sa incep cu 3000 euro

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

Hector18

Hector18

New Member

• Grup: Members
Ce afacere as putea sa imi deschid cu 3000 de euro??? V-as ruga sa ma ajutati cu idei, sugestii, etc! Va multumesc!!!!

body2

body2

Junior Member

ii investesti in actiuni:de exemplu imi cumperi mie actiuni la SNP Petrom SA.Ti le dau cu doar 2,5$/actiune!!!S-au vandut si cu 3$(cauta pe net-Google-)Mai pui 1000E si ti le dau pe toate 1931 actiuni cat detin eu:valoarea lor fiind de 4000E.Altceva nu vad ce ai putea face!Nici o taraba nu poti sa-ti faci...batai de cap,firma,salarii,cheltuieli...Atentie!Pe"Bursa"a scris ca actiunile Petrom vor ajunge la min 5$/actiune in toamna!SUPER INVESTITIE!Iti dublezi capitalul in doar 7luni!Succes!

sebulbus

sebulbus

cereal killer

• Grup: Senior Members
right :)
si atunci de ce nu le pastrezi? pierzi minim 4000E in 7 luni, dupa ce zici tu.

btw, vezi ca aici zici altceva.

pana la urma cum e ?

body2

body2

Junior Member

a scris 5-6$/actiune.am gresit cu ceva?idee este ca am nevoie de bani ACUM si nu peste 7luni.nu ma grabesc dar nici sa le vand in pierdere nu-mi convine.vreau 4000E doar!

sebulbus

sebulbus

cereal killer

atunci foloseste actiunile ca sa garantezi un imprumut pentru suma necesara si daca astea chiar cresc il achiti si tot ramai in castig.

nashu77

nashu77

Member

si eu sunt tot cam in aceeasi situatie....sfatul meu cauta pe ebay ceva produse, cumpara-le, le vinzi aici si cam in max 2 luni iti dublezi investitia,problema e sa stii ce sa cumperi si sa te feresti de eventualii hackeri
daca mai face cineva asa ceva de pa aici ar fii frumos sa dea cateva sfaturi, doar e loc ptr oricine si clienti sunt in toata tara..

Edited by nashu77, 29 January 2006 - 16:46.

nashu77

nashu77

Member

chiar nimeni??

pirlinho

pirlinho

Junior Member

body2 said:

ii investesti in actiuni:de exemplu imi cumperi mie actiuni la SNP Petrom SA.Ti le dau cu doar 2,5$/actiune!!!S-au vandut si cu 3$(cauta pe net-Google-)Mai pui 1000E si ti le dau pe toate 1931 actiuni cat detin eu:valoarea lor fiind de 4000E.Altceva nu vad ce ai putea face!Nici o taraba nu poti sa-ti faci...batai de cap,firma,salarii,cheltuieli...Atentie!Pe"Bursa"a scris ca actiunile Petrom vor ajunge la min 5$/actiune in toamna!SUPER INVESTITIE!Iti dublezi capitalul in doar 7luni!Succes!

Pe cine incerci sa fraieresti? O actiune SNP e in jur de 0.6 RON la bursa, adica vreo 0.2 USD, de 12.5 ori mai putin decat pretul cerut de tine. 2000 de actiuni fac vreo 400$.

Ai tupeu, nu gluma.

Edited by pirlinho, 30 January 2006 - 12:05.

Bocacio Junior

Bocacio Junior

Active Member

pirlinho, on Jan 30 2006, 12:04, said:

Pe cine incerci sa fraieresti? O actiune SNP e in jur de 0.6 RON la bursa, adica vreo 0.2 USD, de 12.5 ori mai putin decat pretul cerut de tine. 2000 de actiuni fac vreo 400$.

Ai tupeu, nu gluma.
el vorbea in euro noi =))

terratec

terratec

Troll hunter

• Grup: Moderators
Cu 3000 nu iti "deschizi" nici o afacere.
Eventual merge ceva bisnita dar nici aia nu mai e functionala in conditiile actuale.
In locul tau as investi banii aceia in educatia proprie.
As face niste cursuri, as cumpara niste carti si in maxim 1 an investitia ar incepe sa fie profitabila.
Asta e o afacere care merge 100% si nu ai cum sa pierzi nimic.
Banii oricum se duc, mai ales cand sunt putini si te uiti la ei ca la soare.

gomez99

gomez99

Senior Member

MOTTO:
buna e orice afacere
daca ai desfacere

(tot romanu s-a nascut poet)

eu nu m-as apuca de asa ceva, dar zic ca se incadreaza in cei 3000EUR.
1. crescut pesti exotici. da e concurenta mare, vezi mai sus.
2. daca ai 2 miini drepte si disponibilitate la bricolaj, cu 3000 te autorizezi ca mecanic si te apuci de reparat chiuvete la 2 noaptea. o sa te miri ce putini mesteri sint dispusi sa iasa din casa la ora aia.
3. cumpara tigari si cafea de banii astia si apuca-te de dat meditatii. :lol:

gxg_s

gxg_s

Junior Member

Pai 3000E cam putin sa faci ceva cu ei, cum zicea cineva mai sus poti sa-i bagi in educatia ta ca e cea mai sigura investitie, restul depinde de tine...!
Sau o alternativa cauta ca pe langa bucuresti se vand tot felul de terenuri la bani putini si care pe viitor promit, acu te descurci si tu, bafta la investit...!

Edited by gxg_s, 01 February 2006 - 10:40.

radd

radd

Member

iti deschizi o afacere in stil franciza.
fa-te dealer connex. cred ca 3000 nu e indestul dar nici departe nu esti

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate