Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura
 Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici
 Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE
 Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?
 

Bitdefender Total Security 2016 autentificarea e un chin

- - - - -
  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#1
ccdsah

ccdsah

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,581
  • Înscris: 16.03.2013
De ce naiba BTS 2015 cere autentificare la fiecare logon -adica nu devine activ pana nu ma autentific? Pai pana ma autentific eu virusii pot sa-si faca de cap cum vor? Mi-a placut BIS 2015, dar versiunea 2016 e un jaf ordinar!

#2
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,820
  • Înscris: 07.06.2014

 ccdsah, on 26 octombrie 2015 - 22:15, said:

[...] BTS 2015 cere autentificare la fiecare logon [...] Mi-a placut BIS 2015, dar versiunea 2016 e un jaf ordinar!

pana la urma tu despre ce vb? care anume e problema?

ai pomenit de 3 programe distincte

#3
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,756
  • Înscris: 23.05.2013
BTS/BIS 2016, acelasi lucru... Au trecut la licentiere prin contul online BitDefender. Acolo e panoul de control, de unde poti administra/scana/etc.
Instalezi software-ul, si nu poti sa setezi mai nimic fara sa te autentifici.
La BTS/BIS 2015 era altfel pentru ca nu era sistemul asta. E mai complicat acum la 2016, desi ei au vrut sa simplifice.
ccdsah, inteleg complet ce zici.

Si eu am probleme cu el, dar rezolvarea mea a fost simpla. Uninstall. E prea prost BIS 2016 pentru secolul asta.
Am promo 6 luni BIS, dar contul lor online nu "vede" promo-ul, si cum nu exista licenta, nu poate fi introdusa simplu in AV.
Plus ca in cazul meu, Active-Threat Control bloca tot PC-ul, inclusiv Notepad-ul.

LE: Mai mult de atat, nici cei de la suport nu au putut sa-mi bage licenta in cont. Bine, probabil nici nu s-au obosit.
Plus ca in cazul meu am instalat BIS, licenta trial BIS, dupa cateva zile s-a schimbat singur in BTS. Perfect. Dar tot expira. :)

Edited by d4m4g3, 26 October 2015 - 22:45.


#4
ccdsah

ccdsah

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,581
  • Înscris: 16.03.2013

 d4m4g3, on 26 octombrie 2015 - 22:43, said:

BTS/BIS 2016, acelasi lucru... Au trecut la licentiere prin contul online BitDefender. Acolo e panoul de control, de unde poti administra/scana/etc.
Instalezi software-ul, si nu poti sa setezi mai nimic fara sa te autentifici.
La BTS/BIS 2015 era altfel pentru ca nu era sistemul asta. E mai complicat acum la 2016, desi ei au vrut sa simplifice.
ccdsah, inteleg complet ce zici.

Si eu am probleme cu el, dar rezolvarea mea a fost simpla. Uninstall. E prea prost BIS 2016 pentru secolul asta.
Am promo 6 luni BIS, dar contul lor online nu "vede" promo-ul, si cum nu exista licenta, nu poate fi introdusa simplu in AV.
Plus ca in cazul meu, Active-Threat Control bloca tot PC-ul, inclusiv Notepad-ul.

LE: Mai mult de atat, nici cei de la suport nu au putut sa-mi bage licenta in cont. Bine, probabil nici nu s-au obosit.
Plus ca in cazul meu am instalat BIS, licenta trial BIS, dupa cateva zile s-a schimbat singur in BTS. Perfect. Dar tot expira. Posted Image

La mine e mai grav. Am fost bou si l-am cumparat.

#5
soreen2_0

soreen2_0

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 20.03.2012

 d4m4g3, on 26 octombrie 2015 - 22:43, said:

BTS/BIS 2016, acelasi lucru... Au trecut la licentiere prin contul online BitDefender. Acolo e panoul de control, de unde poti administra/scana/etc.
Instalezi software-ul, si nu poti sa setezi mai nimic fara sa te autentifici.
La BTS/BIS 2015 era altfel pentru ca nu era sistemul asta. E mai complicat acum la 2016, desi ei au vrut sa simplifice.
ccdsah, inteleg complet ce zici.

Si eu am probleme cu el, dar rezolvarea mea a fost simpla. Uninstall. E prea prost BIS 2016 pentru secolul asta.
Am promo 6 luni BIS, dar contul lor online nu "vede" promo-ul, si cum nu exista licenta, nu poate fi introdusa simplu in AV.
Plus ca in cazul meu, Active-Threat Control bloca tot PC-ul, inclusiv Notepad-ul.

LE: Mai mult de atat, nici cei de la suport nu au putut sa-mi bage licenta in cont. Bine, probabil nici nu s-au obosit.
Plus ca in cazul meu am instalat BIS, licenta trial BIS, dupa cateva zile s-a schimbat singur in BTS. Perfect. Dar tot expira. Posted Image

Chiar in seara asta am instalat pe laptop-ul unui prieten promotia BIS 180.
1.Trebuie sa iti configurezi un cont pe Bitdefender Central.
2.Dai click pe butonul verde Install Bitdefender pe care il ai in email-ul denumit Your FREE Bitdefender Internet Security 2016 Key primit la accesarea promotiei
3.In contul Bitdefender Central alegi optiunea My Subscriptions si in fereastra aparuta  ai Devices 0/1, apesi pe +, alegi Windows si mai apoi descarca sau instaleaza ( nu mai stiu exact)

#6
budacu

budacu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 349
  • Înscris: 21.12.2012
Folosesc BTS 2016 pe 3 sisteme diferite (2 cu win 10 si 1 cu win 7) si nu am nici o problema. Am avut, ce-i drept, ceva probleme cu varianta 2015 dar doar pe sistemele cu win 10. Din clipa in care am trecut pe BTS 2016, nu am mai intalnit nici o pb.

#7
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,820
  • Înscris: 07.06.2014

 d4m4g3, on 26 octombrie 2015 - 22:43, said:

BTS/BIS 2016, acelasi lucru...

nu am stiut.

de cativa ani stiu ca te tot bat la cap cu acel cont. cu vreo ceva ani in urma cand l-am avut si eu instalat, stiu ca tot asa inebunea omul cu acel cont, doar ca nu mai stiu cat de limitat era softul din cauza asta.

am fost dezamagita atunci de el, foarte proasta rata de detectie, blocaje si functionare total aiurea, m-au respins pe viata de programul lor sau de orice serviciu oferit de ei. nici gratuit nu am mai acceptat sa instalez. am preferat sa platesc pt altele.

poate la urmatoarea versiune mai schimba cate ceva, daca vor primi destule plangeri.

#8
flavius18

flavius18

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,027
  • Înscris: 03.08.2013
Nici eu nu am avut probleme cum a avut initiatorul topicului si precizez ca am instalat in acest moment BIS 2016 promotia de 180 zile. Pana apare o oferta buna la un alt AV e bun si asta.

Dany, acu depinde si de cine face testu AV-urilor pe virusi. Si testele astea au inceput sa fie platite si sa aduca anumite solutii AV necunoscute pe primele locuri.

#9
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,820
  • Înscris: 07.06.2014
da flavius, dar eu am trait pe propria piele "a pc-ului" ce inseamna un antivirus prost optimizat si defectuos. dupa ce a inceput sa colcaie de virusi ... evident ca l-am eliminat. atunci am incercat pt prima data av-ul pt care am cumparat o noua licenta de curand. nu dau nume ca sa nu influentez publicul.

dupa ce efectiv mi-a salvat pc-ul si datele, nu am mai vrut sa aud de bitdefender.

au avut oferte si de 1 an de zile gratuit, au fost si topicuri pe forum despre asta. am refuzat vehement.

#10
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,756
  • Înscris: 23.05.2013

 ccdsah, on 26 octombrie 2015 - 22:48, said:

La mine e mai grav. Am fost bou si l-am cumparat.
In cazul asta, imi pare rau! Dar contacteaza-i la suport, ca asta ai gratuit oricum. Poate rezolvi ceva. :)

 Dany_Darke, on 26 octombrie 2015 - 23:39, said:

de cativa ani stiu ca te tot bat la cap cu acel cont. cu vreo ceva ani in urma cand l-am avut si eu instalat, stiu ca tot asa inebunea omul cu acel cont, doar ca nu mai stiu cat de limitat era softul din cauza asta.
O fi fost cont si inainte, dar acum licenta si totul este in BitDefender Central: http://www.bitdefend...e-key-1476.html . Totul suna bine pe hartie.
Dar cand eu am promo 180 de zile pe acelasi mail/cont si nu il vede, iar domnisoara de la suport o da din stanga-n dreapta si nu rezolva nimic, clar e o problema.

 soreen2_0, on 26 octombrie 2015 - 23:08, said:

Chiar in seara asta am instalat pe laptop-ul unui prieten promotia BIS 180.
E la mintea cocosului asta... Evident ca am incercat orice. Click pe Install din mail, Add Device, orice. Nu vede licenta, desi e acelasi mail, PC, tot.
AV-ul e deja instalat, contul deja facut, 2 device-uri in cont, nu o sa sterg conturi, dezinstalez AV doar ca poate poate o merge. Nici cei de la suport n-au rezolvat asta.

#11
flavius18

flavius18

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,027
  • Înscris: 03.08.2013

 Dany_Darke, on 27 octombrie 2015 - 08:34, said:

da flavius, dar eu am trait pe propria piele "a pc-ului" ce inseamna un antivirus prost optimizat si defectuos. dupa ce a inceput sa colcaie de virusi ... evident ca l-am eliminat. atunci am incercat pt prima data av-ul pt care am cumparat o noua licenta de curand. nu dau nume ca sa nu influentez publicul.

dupa ce efectiv mi-a salvat pc-ul si datele, nu am mai vrut sa aud de bitdefender.

au avut oferte si de 1 an de zile gratuit, au fost si topicuri pe forum despre asta. am refuzat vehement.
Stiu despre ce vorbesti pentru ca ala a fost al 2 lea AV dupa Nod, si la ala am ramas mult timp ( perioada cand gaseai pe net sa-l activezi).

#12
aschiuta

aschiuta

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 959
  • Înscris: 24.06.2004
Si pe mine m-a mirat drumul pe care au luat-o cei de la Bitdefender.. Daca ai Bitdefender pana in 2015 te poti loga cu contul din my bitdefender.. Daca vrei versiunea 2016, atunci functioneaza doar contul din bitdefender central.. Uite asa am fost nevoit sa-mi fac cont pe ambele platforme.. Momentan am ramas la 2015, din ce vad aici aveti probleme cu autentificarea in contul central....este o versiune stabila pentru win 10 sau mai astept ?

  Folosesc 3 licente si nu vreau sa risc sa ma apuc de mesterit...
Eu folosesc licenta pentru Android M cu contul de Bitdefender central si sincer nu am probleme cu autentificarea.. Ramane logat si scanarea in modul real time functioneaza fara probleme..

Edited by aschiuta, 31 October 2015 - 13:30.


#13
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,756
  • Înscris: 23.05.2013
aschiuta - Eu n-am probleme cu autentificarea. In AV si browser ma pot autentifica fara probleme.
Ideea e ca acel cont e inutil la mine, nu vede licentele disponibile, cei de la suport nu mi le modifica, expirase trial-ul si tot nu am putut sa profit de cele 180 de zile gratuite de promo.
Pentru ca nu mai au licente bazate pe serial-number, ci acum toate sunt in contrul Central, daca vrei sa instalezi AV descarci din cont un executabil ce include serialul, etc. O ciudatenie.

Daca vrei sa testezi, testeaza, poate merge la tine - Si asa inca mai e giveaway cu 6 luni gratuite la Total Security 2016: http://www.bitdefend...ts-windowsdeal/

#14
Old-Smokie

Old-Smokie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 452
  • Înscris: 07.04.2008
Salutare tuturor,

Aveam cumparata licenta BD Internet Security 2015 pe 1 an, care expira cam intr-o luna. Am descarcat promotia BDIS 2016 cu 6 luni gratis de pe net in limba engleza, cu textul "not for sale" si arata ca-mi expira in 180 de zile. De Black Friday am cumparat iarasi (se para ca fraieru') licenta pe un an de zile pentru BDIS 2016, cu gandul ca voi adauga la cele 6 luni gratuite inca un an platit.

Am incercat sa instalez de pe CD-ul oficial primit, dar nu executa operatiunea. Am dezinstalat total BD si am instalat incercat din nou de pe CD, acum a mers, dar surpriza, imi apare iarasi mentiunea "fara drept de vanzare" si faptul ca expira in 179 de zile.

Practic nu a facut decat sa schimbe limba, din engleza in romana, continuand valabilitatea versiunii gratuite. Exista vreo explicatie sau ce trebuie facut ?

Va multumesc pentru ajutor !

#15
ChemTeacher

ChemTeacher

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,935
  • Înscris: 26.05.2007
Licenta noua cumparata BDIS 2016 ( retail / electronic ) ? sau renew ?

#16
Old-Smokie

Old-Smokie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 452
  • Înscris: 07.04.2008
Licenta noua cumparata retail (am primit CD si instructiuni),  cu valabilitate 1 an pentru 4 utilizatori. Nu era reinnoire la versiunea veche pe care o aveam 2015, ci am cumparat BDIS 2016.

Mai mult, in cont, la "Subscriptions active" nici nu apare !!

Multumesc !

Edited by Old-Smokie, 25 November 2015 - 19:42.


#17
wb626ek

wb626ek

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,392
  • Înscris: 05.11.2014
Ia legatura cu cei de la suport tehnic.

#18
nicu131

nicu131

    Bad Motherfucker

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,622
  • Înscris: 12.02.2008
Mai am 70 zile de licenta
Acum exista o promotie de 180 de zile
Dezinstalez BD, dupa care il instalez, ca sa imi vada licenta in central?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate