Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Navigatie offline - Romania - Ger...

Pornit banda LED din 2 surse de c...

Auto turn off - Samsung galaxy wa...
 Ora exacta. Dar exacta, sa fie!

Problema golire butelie GPL ptr c...

Make Bucharest Great Again

Cum cereti de la farmacie asa cev...
 Aflare date card vechi

Inca un erou ucis - Justitiarul d...

Ceva in gat?

Sistem de constructie UniBlock, e...
 Probleme Gestiunea Financiara a În...

Ce masina AWD sa aleg?

Nu mai pot accesa anumite site-ur...

Apartament 2 camere 1 singur apom...
 

Cum să scapi de notificarea "Site-ul nostru fooloseste cookie-uri..."

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
andrei_1234567890

andrei_1234567890

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 13.08.2015
Salut.

<div class="ad reclama adsense">
Site-ul nostru foloseste cookie-uri....
</div>

E genial. Ad-block o sa-l opreasca instant Posted Image

Ce treabă am eu că utilizatorul îşi instalează pluginuri ?

Iar clasele astea mi-au venit repede. Se poate foarte bine intra în filtrele ad-block-ului şi luat de acolo ceva mai interesant.

Edited by andrei_1234567890, 25 October 2015 - 05:14.


#2
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 21,658
  • Înscris: 22.05.2003
Cf legii UE, acum trebuie sa afisezi mizeria aia inutila, vizibila pe site.
Nu e treba webmasterului daca un plugin instalat pe computerul vizitatorului o blocheaza!

#3
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 293,677
  • Înscris: 08.10.2015
Și pentru noi, aștia, mai ageamii, ne spui și unde trebuie pusă lini aia de cod?

#4
andrei_1234567890

andrei_1234567890

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 13.08.2015

 Adm, on 25 octombrie 2015 - 07:24, said:

Cf legii UE, acum trebuie sa afisezi mizeria aia inutila, vizibila pe site.
Nu e treba webmasterului daca un plugin instalat pe computerul vizitatorului o blocheaza!
Ştiu că e obligatoriu.

Şi da, nu pare sa fie vreo problemă. Eu nu văd vreuna.

Cum poate sa-mi spună UE nu folosi clasa adsense ca selector ? Că eu îl şi stilizez, îl fac gigea, dar nu pot să oblig utilizatorul să nu folosească pluginuri.

 MembruAnonim, on 25 octombrie 2015 - 07:29, said:

Și pentru noi, aștia, mai ageamii, ne spui și unde trebuie pusă lini aia de cod?
Sper ca ai înţeles despre ce vorbesc, da ?

Dacă eşti sigur că da, atunci acolo unde ai mesajul de notificare cookie, adaugi clasa "adsense". Cred ca e suficient.

Dacă folosești vreun cms, va trebui să intri în fișiere să cauți pe unde ai mesajul ăla.

Edited by andrei_1234567890, 25 October 2015 - 08:14.


#5
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 21,658
  • Înscris: 22.05.2003

 andrei_1234567890, on 25 octombrie 2015 - 08:13, said:

Cum poate sa-mi spună UE nu folosi clasa adsense ca selector ? Că eu îl şi stilizez, îl fac gigea, dar nu pot să oblig utilizatorul să nu folosească pluginuri.


Poti sa imi arati unde spune asta UE? Exact!
Eu nu stiam de asta, dar chiar si asa, cred ca e de bun simt sa nu faci artificii care sa faciliteze blocarea unui mesaj impus prin lege!

E ca si spune ca legea te obliga sa ai numar de inmatriculare la masina, dar e tu pui folie antireflex, care nu permite citirea nr de inmatriculare de catre camerele automate.

#6
andrei_1234567890

andrei_1234567890

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 13.08.2015

 Adm, on 25 octombrie 2015 - 09:44, said:

Poti sa imi arati unde spune asta UE? Exact!
Pai asta spun, că UE nu-mi poate spune nu folosi clasa cutare. Îmi spune să am și să arăt mesajul în site .Eu îl am si îl arăt.

 Adm, on 25 octombrie 2015 - 09:44, said:

cred ca e de bun simt sa nu faci artificii care sa faciliteze blocarea unui mesaj impus prin lege!
Păi nu fac eu artificiile.

 Adm, on 25 octombrie 2015 - 09:44, said:

E ca si spune ca legea te obliga sa ai numar de inmatriculare la masina, dar e tu pui folie antireflex, care nu permite citirea nr de inmatriculare de catre camerele automate.
Nu eu pun folia. Tu ți-o pui singur. Prin pluginul ad-block.

Îți dau eu exemplu:

Intri pe un site, vezi mesajul, și umbli puțin în css să-ți ascundă mesajul. După zici "Ia uite domne ăștia n-au mesajul de cookie-uri, asta-i bună".

Păi..

Edited by andrei_1234567890, 25 October 2015 - 10:30.


#7
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,300
  • Înscris: 01.01.2010

 andrei_1234567890, on 25 octombrie 2015 - 05:12, said:

Sa traiesti!
Deci, ajunge sa pun doar asta?
<div class="ad reclama adsense">

#8
andrei_1234567890

andrei_1234567890

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 13.08.2015

 YOUR_GOD, on 25 octombrie 2015 - 12:53, said:

Sa traiesti!
Deci, ajunge sa pun doar asta?
<div class="ad reclama adsense">
E suficient clasa adsense. Deci:

<div class="adsense">Site-ul nostru folosește cookie-uri ....</div>

Edited by andrei_1234567890, 25 October 2015 - 13:14.


#9
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,300
  • Înscris: 01.01.2010
A, deci trebuie sa copiez tot. Numai ca unele site-uri au mesaje diferite gen "Acest site..".

#10
andrei_1234567890

andrei_1234567890

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 13.08.2015

 YOUR_GOD, on 25 octombrie 2015 - 13:18, said:

A, deci trebuie sa copiez tot. Numai ca unele site-uri au mesaje diferite gen "Acest site..".
Nu. Nu cred că ai înțeles despre ce vorbesc eu.

Tu ai nevoie de altceva.

Pentru firefox: https://addons.mozil...tion-preventer/
Pentru chrome: https://chrome.googl...doapppjpeakljek

PS: Subiectul meu se referă la cei care dețin site-uri și le e "incomod" mesajul de cookie care trebuie să-l afișeze utilizatorilor. De cele mai multe ori problema e poziționarea lui. Folosind clasa adsense, cei care folosesc ad-block n-o să vadă mesajul.

Edited by andrei_1234567890, 25 October 2015 - 13:25.


#11
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,300
  • Înscris: 01.01.2010
Si nu mai salvez eu modificarea de mai sus? Se ocupa de ea aplicatia?

#12
andrei_1234567890

andrei_1234567890

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 13.08.2015

 YOUR_GOD, on 25 octombrie 2015 - 13:24, said:

Si nu mai salvez eu modificarea de mai sus? Se ocupa de ea aplicatia?
Ar trebui să se ocupe aplicația. Dacă tot îți apar notificările alea, umblă puțin prin setările ei. Sau vezi aici mai multe detalii: http://www.ghacks.ne...sit-in-firefox/

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate