![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cafeneaua unde se discută despre testele de la U.P.C.
Last Updated: Feb 05 2018 22:54, Started by
KLM2009
, Oct 20 2015 13:20
·
0

Posted 20 October 2015 - 13:20

Iata ce teste mai sunt:
![]() ![]() ![]() ![]() Deci mai sunt si teste HD dar si SD. Edited by a_d_y, 24 November 2016 - 00:00. |
Posted 20 October 2015 - 13:31

Deci e clar ca mai intra ceva.
Mie imi merg toate cu extrafotbal activat inca de azi noapte. Duduia la telefon asa mia zis ca intra toate in extrafotbal, dar se pare ca nici ea nu era informata bine, iar urban a intrat in maxim hd. Diseara mai trag de limba vecinu din nou. Vad ca ce a spus se adevereste usor usor, doar ca a gresit cu 5 luni ![]() |
Posted 20 October 2015 - 13:38

Ceva modificãri la pachetul film box m-ar interesa? Dacã introduc și celelalte canale (documentare, modã, sport) zãu cã merita sã cumperi pachetul.
|
Posted 20 October 2015 - 14:13

Iata ce teste mai sunt: ![]() ![]() ![]() ![]() Deci mai sunt si teste HD dar si SD. |
Posted 20 October 2015 - 14:42

Deci e clar ca vor mai intra cel putin 3 canale HD (exclus MyZen care deja stim) si inca cateva SD... Regionalele TVR deja le au bagat, nu avea sens sa mai amane cateva pentru dupa, deci se exclud.
@megafanro Incerc cand vine vecinu sa vad daca mai imi scapa vre un porumbel actualizat ![]() Eu vreau Balkanica HD ![]() Edited by andreiandu, 20 October 2015 - 14:43. |
Posted 20 October 2015 - 14:45

Așteptăm cu „sufletul la gură” ce vești are în acest sens.
![]() |
Posted 20 October 2015 - 16:15

Părerea mea este că Upc nu are ce face cu frecventele. Eu as fi făcut în felul următor: doq l-aș fi deblocat din pachetul panonia, i-aș fi adăugat subtitrare și l-aș lasa pe audio limba română. Trace-urile ar trebui lăsate doar în varianta HD, ținând cont ca sunt oricum în pachetul de fotbal, unde nu sunt multi abonați. Iar pe frecventele ramase, băgate canale noi sd. Confirm, au mai activat o frecventa noua fara rost, cand majoritatea au maxim 3 HD.uri pe ele sau sunt pline de teste. |
Posted 20 October 2015 - 16:23

Pe testul ala de dupa Hustler HD ce o fi?
Si mai e un test cu nume ciudat; mai spre alea "generaliste". Test CDT: connectivity check. Edited by Orangetm, 20 October 2015 - 16:42. |
Posted 20 October 2015 - 16:37

Cine are un televizor cu DVB-C (fara LG), sau pe scurt, mike, ne poti spune ce piste audio au cele 3 teste noi?
|
Posted 20 October 2015 - 16:37

Deci, prins vecinu pe la bloc. Tinetii va bine!
1) MyZen HD intra sigur in cateva zile cel mult. Au fost nu stiu ce probleme tecnice cu el, pe care le au si cu alte canale care intra curand in HD. 2) Se adauga si alte canale HD, unele doar in extra fotbal, unele si in pachete normale. 3) Sunt la ultimele negocieri si probleme tecnice cu 3 canale HD (exclus MyZen HD care e sigur in cateva zile) care vor intra foarte curand, urmand a se completa cu inca cateva HD ori spre cel tarziu spre decembrie ori ianuarie (cica sunt in negocieri cu 15 televiziuni, dar nu le vor lua pe toate rafala asta). Plus inca cateva in SD second hand care intra in toate pachetele. 4) Din alea 3 HD care intra mai repede, NU a zis nici un nume de ce canale vor intra, dar a zis sigur ca unu e de documentare si unul e de filme. (putem deduce usor care sunt) 5) Subtitrarea in romana la DOQ este inca in lucru. 6) Cum scard exclusivele la anul avem si noi ID X si Nat Geo People in HD. Cica deja s a decis. 7) Hight 3D dispare si nu intra nimic 3D sa il schimbe, in rest NU zboara nimic din grila Cam atat momentan de la vecinul oracol. Ce a zis ultima data a intrat dupa 5 luni ![]() ![]() |
Posted 20 October 2015 - 16:42

![]() ![]() ![]() |
|
Posted 20 October 2015 - 16:44

Posted 20 October 2015 - 16:44

Un anonim spune la comentari pe hdsatelit.ro " Sunt abonat UPC si ii felicit pentru noile canale incluse , chiar daca au preturi mai mari decat restul cablistilor , AI LA CE TE UITA . Si intr-un viitor apropiat vor introduce UPC Movie, UPC Sport, UPC Teen ,UPC Music similar cu ce este la RDS RCS dar nu vor elimina pachetul Discovery . Bravo UPC !"
|
Posted 20 October 2015 - 16:46

Posted 20 October 2015 - 16:46

Posted 20 October 2015 - 16:48

Catalinman isi rupe paru din cap... nu au fost in stare nici macar sa bage TNT SD.... chiar nu mai are cum sa le ia apararea... La aia ce nu produc ei programe proprii, gen UPC, sa ramana in titlu numarul de canale HD. La cei ce le produc, gen RDS si Telekom, sa se numere separat in titluri HD-urile altora de cele proprii celor 2 operatori. Asa s-ar vedea exact cine are cat. |
Posted 20 October 2015 - 16:51

Desi poate iar o sa spuneti ca mi-s hater nu stiu cine, eu propun Megafanului sa numere asa HD-urile: La aia ce nu produc ei programe proprii, gen UPC, sa ramana in titlu numarul de canale HD. La cei ce le produc, gen RDS si Telekom, sa se numere separat in titluri HD-urile altora de cele proprii celor 2 operatori. Asa s-ar vedea exact cine are cat. Total si complet de acord ![]() |
|
Posted 20 October 2015 - 16:52

Catalinman isi rupe paru din cap... nu au fost in stare nici macar sa bage TNT SD.... chiar nu mai are cum sa le ia apararea... ![]() ![]() ![]()
Mersi mult, ieri pistele ne.au indicat unde o sa intre posturile. Deci e un mare indiciu. Edited by megafanro, 20 October 2015 - 16:54. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users