![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
ce decodor foloseste Telekom?
Last Updated: Nov 27 2015 20:14, Started by
liv999
, Oct 17 2015 12:12
·
0

Posted 17 October 2015 - 12:12

salut!
vreau sa imi programez o telecomanda universala si imi trebuie modelul decodorului de cablu de la telekom (HD) adica asta: [ https://cosmote.interactions.ro/sites/telekom-dvbc/img/Receiver.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] stiti cumva producatorul/modelul? multumesc |
Posted 17 October 2015 - 13:36

KAON sau COSHIP. Coship sunt cele SD preponderent ( iar cel de sus pare a fi SD nu HD), sau in ultima vreme KAON. Eu am avut un KAON HD cand aveam romtelecom satelit si I-am programat o telecomanda PHILIPS universala. Aceeasi telecomanda insa la COSHIP nu mergea integral. Daca telecomanda insa admite invatare, e si mai bine . Daca ai IPTV , receptoarele sunt KAON, ADB ( Pirelli) sai Zyxel ( nu am mai vazut multe in ultima vreme).
|
Posted 17 October 2015 - 13:38

KAON sau COSHIP. Coship sunt cele SD preponderent ( iar cel de sus pare a fi SD nu HD), sau in ultima vreme KAON. Eu am avut un KAON HD cand aveam romtelecom satelit si I-am programat o telecomanda PHILIPS universala. Aceeasi telecomanda insa la COSHIP nu mergea integral. Daca telecomanda insa admite invatare, e si mai bine . Daca ai IPTV , receptoarele sunt KAON, ADB ( Pirelli) sai Zyxel ( nu am mai vazut multe in ultima vreme). |
Posted 17 October 2015 - 13:38

Pot fi si HUAWEI , dar sunt in mare parte identice cu COSHIP. Partea proasta este ca uneori Telekom are prostul obicei sa puna o poza oarecare. LA service avem TELEKOM Satelit si avem KAON HD. Telecomanda pare sa fie de KAON, dar model mai vechi ( stil cele de la Focus Sat). A...scuZe... am uitat sa observ ca vorbesti de cablu TV...incearca cod de KAON. Telecomanda pare sa fie stil KAON. Daca zici ca ai cablu...televizorul tau nu are DVB-C si interfata ci+ ?
Edited by Tudor Popescu, 17 October 2015 - 13:51. |
Posted 17 October 2015 - 13:56

Foloseste :Decodor HD: SkyWorth Stih 273 HD
CI+ : SMIT 1660 CAM CI+ Edited by Nimcid25, 17 October 2015 - 13:56. |
Posted 17 October 2015 - 14:33

Asta este decodorul (cu poza din spate) http://www.piata-az....-napoca/6263779
Nu scrie decat HC7500, niciun nume de firma.....o fi Huawei cable ?? |
Posted 17 October 2015 - 14:57

Bine ca ai pus poza. Este un ICECRYPT.
http://icecrypt.com/ Nu vad insa modelul pe site-ul lor...sa nu fie vreo vechitura. Numele e exact deasupra inscriptiei HC7500. Intoarce poza si ai sa vezi. |
Posted 27 November 2015 - 20:14

Stie cineva cum pot reseta si programa telecomanda de la acest receiver ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users