Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Retragere bani din cont inainte d...

Plata cu cardu si bacsisu

Primire bani din Danemarca prin N...

Alerta securitate Fedora Linux 40...
 Problemuțe sistem audio ma&#...

Renovare balcon

installation has failed there was...

Montura polara.....
 Sfat inchiriere locuinta unei per...

Sursa stereo -> amplif mono

Dan Blondu vs. Marian Piciu

Side - Antalya
 Nume fetita - international dar c...

A fost lansat MX Linux 23.3

Pompa bazin gradina

Nici pescarii nu mai sunt ce-au f...
 

Timp asteptare echipamente RDS?

- - - - -
  • Please log in to reply
142 replies to this topic

#55
Tehnicianul1970

Tehnicianul1970

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,509
  • Înscris: 09.11.2014
Constat un lucru destul de neplacut la RDS si am si o concluzie: o spun cu tot respectul fata de acest operator... retea low-cost,servicii low-cost!
Nu inseamna ca sunt "praf",departe de mine acest gand... insa ei considera ca daca au intins fibra "la disperare" si au pus Gigabitul pe masa,restul nu mai conteaza prea mult!
Echipamente... nu sunt,grila TV... cam slaba fata de concurenta,telefonia mobila cu probleme de claritate la convorbiri si probleme de semnal in aglomerarile urbane si nu numai.Serviciile de relatii cu clientii... asa si asa! Situatia este remediabila,totul este sa se vrea mai "la varf".
Abonatii nu trebuiesc tratati cu diferentieri in defavoarea lor... "lasa-i pe aia mai vechi ca poa' sa mai astepte"... nu este corect! Prioritate la echipamente au toti,servicii platesc deopotriva toti si cei vechi si cei noi! Hai sa faceti ceva DVS. RDS Romania in asa fel incat clientul platitor de servicii sa beneficieze de echipamentele care-i asigura serviciile contractate si intr-un final sa fie multumit!

#56
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Pai cum ai vrea sa fie grila la 28 de lei ?

Asta cu echipamentele chiar este o prostie ca nu au, eu deja am 2 luni si 2 zile de cand astept un decodor HD care vad ca nu mai ajunge vreodata.

#57
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,158
  • Înscris: 14.10.2008
Mai bine TV cu tunner incorporat. Si CAM CI la posturile codate. Uneori nici ala nu e, mie mi-a venit in 1 luna.

#58
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,200
  • Înscris: 18.04.2008
Și dacă nu ai la ce să pui cardul?

#59
Nimcid25

Nimcid25

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,961
  • Înscris: 01.06.2015
Atunci ești condamnat la așteptarea decodorului.

#60
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,133
  • Înscris: 25.02.2007
Vad ca ziceti de clientii noi...
Si eu am dat comanda de tv+net+receiver SD si am primit doar tv+net la instalare.
Cand am vazut factura ca e mai mica cu 3 lei decat ar fi fost cu receiver cu tot am renuntat sa mai cer receiver :)
Oricum ma uit doar la posturile de stiri (99% din timp) si alea-s vreo 5.

Dar am vazut ca se vinde pe net receiver SD Digi (undeva la 50 lei). Ma bate gandul sa cumpar unul asa. Pentru eventualitatea ca as vrea sa vad totusi si din grila digitala (la liber) ceva. Ar trebui sa mearga direct, nu ? Adica chiar daca vanzatorul e din alt oras/judet.

#61
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Digital de la RCS & RDS functioneaza cu orice prastie de tuner DVB-C fara a fi necesar receptorul lor. Doar canalele criptate au nevoie de receptor. Si nu, nu functioneaza decat cu una bucata cartela de la ei, cartela care trebuie inregistrara la ei in sistem, sistemul de... care o fi denumirea ca nu stiu de astea.

"pastie de tuner DVB-C" = televizor care are DVB-C, adica orice televizor de fabricatie 2008 - 2009 sau mai vechi incoace.

Edited by MembruAnonim, 13 August 2018 - 20:02.


#62
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,133
  • Înscris: 25.02.2007
Deci receptoarele Digi digital nu functioneaza fara cartela ? :(
Atunci nu mai iau. Eu speram ca poate vad ce e la liber cu ele.

#63
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Eu am 4 televizoare care pot prinde Digital cu turnerul dar unu dintre ele s-a stricat turnerul si nu mai prinde canalele.

De asta astept receiverul.

Edited by George78910, 13 August 2018 - 22:25.


#64
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Eu din cate stiu fara cartela in decodor / receptor nu poti vedea nici canalele libere din simplul motiv ca o sa iti afiseze un mesaj de eroare care zice ceva de cartela. Am un decodor SD Hyundai de la ei din 2008 si in 10 ani nu cred ca l-am folosit de 10 ori. In rest am stat o perioada pe analogic si din 2010 pe digital fara decodor.

#65
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,133
  • Înscris: 25.02.2007
Am scotocit un pic pe net si am gasit jucaria asta : Receptor Digital Terestru/Cablu PlazaTV PT-700 T2 IPTV
Am un monitor cu DVI si VGA, pe care-l folosesc cu un tuner analogic pe VGA. Ma gandesc ca ii mai agat un tuner (sau poate las doar pe cel digital).
108 lei + 25 transportul. Cel mai ieftin tuner digital DVB-C pe care l-am gasit.

Ce parere aveti ? Merita ? Ati vazut pe undeva sa functioneze jucaria asta la RCS ?

Edited by theMisuser, 14 August 2018 - 07:24.


#66
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,200
  • Înscris: 18.04.2008
Dacă acel card și MAC-ul aparatului nu sunt prezente împreună în server-ul lor, nu prea.

#67
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,133
  • Înscris: 25.02.2007
Pentru FTA zic. Adica programele free.
Cum am de pilda tv-ul LG, am scanat pe cablu si a prins 140 programe (HD included). Fara nici un card nimic.

#68
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,158
  • Înscris: 14.10.2008
Mai corect ar fi sa le zici FTC. Sau FTF.

#69
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Neaceasca ca zici matale acolo?  Tradu.
FTA =  Free-to-air
FTC = ?!?
FTF = ?!?

#70
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,158
  • Înscris: 14.10.2008
Free to:
- Cable
- Fiber

FTTC se zice la EoC, Fiber to the Cabinet cica. Mai era pamfletul Fiber to the Stalp.

#71
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Nu exista FTC / FTF bre. Poate ca o gluma a lu' matale dar termenii astia nu exista ca dupa cum vezi nu au logica :)

#72
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,133
  • Înscris: 25.02.2007

View PosttheMisuser, on 14 august 2018 - 07:23, said:

Am scotocit un pic pe net si am gasit jucaria asta : Receptor Digital Terestru/Cablu PlazaTV PT-700 T2 IPTV
Hihi :)
Am luat jucaria asta pana la urma si merge pe RCS.

Deocamdata folosesc doar iesirea video-compozit, prin celalalt TV-tuner. Dar prinde 142 programe DVB-C la liber (pare ca au mai aparut 2 de la ultima scanare).
Prinde si cateva posturi de rario (10 sau 11, nu stiu exact ca n-am urmarit prea atent).

Vede bine, se misca .. acceptabil.
Prin EPG cam face ciorba. Nu prea e convins care lista de emisiuni apartine carui program cand umbli printre programe.

La semnal zice 38% intensitate si 100% calitate. Depinde probabil si de conectica din casa (eu am un spliter cu care impart semnalul in 3). Dar nu pare sa faca figuri (de vreo ora de cand l-am montat).

Urmeaza sa mai testez jucaria zilele urmatoare si poate mai revin cu detalii.
Ca detaliu (poate) interesant, programele HD se vad si alea pe compozit SD. Si se vad ok.
108 lei + transport 25 lei = 133 lei.

Daca aveti intrebari despre jucarie, dati quote la mesaj sa ma anunte forumul.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate