![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Căutare avansată pentru domenii web
Last Updated: Oct 16 2015 09:58, Started by
andrei_1234567890
, Oct 16 2015 05:44
·
0

Posted 16 October 2015 - 05:44

Salutare.
Aveți idee de vreun site în care să se poată căuta dacă unul sau mai multe domenii sunt libere sau nu, și în același timp să aibă mai multe filtre de căutare ? De exemplu, m-ar interesa un site în care să selectez între 5 și 7 caractere și să-mi redea toate variantele de domenii disponibile. Știu că cerința mea e pretențioasă, poate suna însăși un spam pentru site-ul cu pricina. Mă gândesc că poate totuși o exista... Aveți idee ? Dacă nu există, aveți idee de vreun site, tot pentru verificarea domeniilor libere, în care să se poată căuta după terminații ? De exemplu să caut "na" și să-mi redea "nina.ro", "balerina.ro", "geanina.ro" ? Sau din nou sunt pretențios ? Mulțumesc. |
Posted 16 October 2015 - 08:55

nu stiu sa existe asa ceva; doar daca iti scrii tu un soft sa intergogheze acele site-uri automat dintr-o lista facuta de tine si sa-ti returneze rezultatul.
|
Posted 16 October 2015 - 09:05

O să încerc dacă chiar nu găsesc altă variantă.
Mulţumesc pentru idee. Edited by andrei_1234567890, 16 October 2015 - 09:06. |
Posted 16 October 2015 - 09:58

-pai intri si tu pe un sit care ofera hosting si domeniu gratis pe viata [cum e arvixe.com ] si iti alegi domeniul si verifici daca e disponibil si gata
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users