Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Caut loc de munca urgent in tara sau strainatate!

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
77 replies to this topic

#37
quiria

quiria

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 07.01.2012
Nu sunt genul sa agat barbati pentru bani.Sunt sensibila si timida.La misto e usor sa tratezi problema.Oricum nu m-ati lamurit.Sunt oameni nu zic impliniti si reusiti la varsta mea.Dar fiecare are un parcurs in viata si fiecare are ritmul sau de dezvoltare personala si profesionala.Romanul e genul sa se laude daca el a reusit nefiind solidar si bun cu unul mai putin norocos.Eu rude nu am nici in strainatate nici in tara care sa ma ajute.Toti se iau de noi ca suntem timide ca nu aia ca nu ailalta dar nimeni nu e in locul nostru care e unul ingrat.In tara e greu in strainatate greu se cere experienta.De unde experienta daca nu am lucrat.Am dat cv cat de cat corecte la bacau cand am fost acum in septembrie dar e o lume asa cainoasa incat numai comentez nimic.Sunt de la tara.Mi se reproseaza ca sunt de la tara ca nu m-am nascut la miami sau bucuresti.O lume aspra cu prejudecati.Suntem surori gemene.Tratati problema cam cu totii superficial nu ne cunoasteti.Avem 27 de ani in ianuarie 28 nu 40!!!Nu va mai dati cu parerea unii dintre voi aiurea.Yakas ia lasa mistoul.Ia fii tu fata si sa vedem atunci ce faci.Probabil te-ai nascut la oras si traiesti bine mersi nu te doare inima de nimeni.Romaniii sunt rai,reci,ignoranti si indiferenti.Daca nu e problema lor se simt bine ca altul e intr-o postura neplacuta si ei nu sunt.Asta este.Stiu ca sunt adult ar fi recomandat sa ma descurc.Tratati prea usor unii dintre voi lucrurile.Faza cu maritatul e si ea asa complexa.Barbatii vor si ei multe la fel ca si un job.Trebuie sa fie intelegere si chimie intre 2 oameni nu te reproduci ca animalele.Eu vreau sa vad si eu ca am un job ca sunt capabila de ceva.Nu pot sta la mila unui handralau de barbat care oricand imi poate reprosa ca m-a ajutat sau ca m-a scos din angoasa in care eram.Nu e usor.De vorbit e usor dar de trait si de rezolvat situatia nu e usor.

#38
viotl

viotl

    Straight ahead ... middle of the road

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,547
  • Înscris: 03.04.2013
In primul rind, ce ai primit aici e viata normala in toata splendoarea ei.

Inca nu-mi dau seama daca threadul e serios.

Considerind ca e serios, asta e parerea mea de doi bani.

De ce te-ai lovit aici te vei lovi peste tot in viata. Nu-ti place ce ti s-a spus, e clar. Dar? Ti-a scos un ochi, ti-a rupt nasul? Nu. Ciinii latra, ursul trece - asa trebuie sa vezi lucrurile. Vei mai auzi multe, si grele si urite, si poate vei plinge uneori... Cauta-ti putere si mergi mai departe. Nu se stie niciodata.
Viata e un dar minunat si trebuie sa faci totul sa te bucuri de ea. Nu pot fi toti bogati sau rentieri sau directori. Nu te uita in sus, uite-te in jur. Sint o gramada ca tine, majoritatea, care isi cauta drumul si se lupta zilnic. Uite-te la betivii nenorociti din satul ala, care n-au nici un stres si nici un gind de suicid, si care beau alocatiile copiilor. Pari sa poti mai mult de atit.
Ai facut o greseala cu facultatea. Nu ca ai facut-o pe asta, ci ca nu te-ai gindit inainte ce vei face dupa. Nu face aceeasi greseala acum. Gaseste un job orice ca sa ai de mincare, si pune-te pe cautat. In situatia ta, cred ca trebuie sa pui 50 de CV-uri, poate se uita aia la vreo 10 si poate te cheama doi la interviu. Asta e. Stiind asta, incepi sa-ti faci griji abia cind il pui pe al 51-lea... Oricum, pina nu incerci serios nu ai de unde sa stii. Si pina vei reusi, sigur trebuie sa faci scarificii.
  Dupa cum vorbesti parca ai facut facultatea online sau la tine in sat. Ai cam trecut degeaba prin ea. Ai pierdut mult timp. Asta e. Macar de acum aduna-te si porneste lupta. Ai pierdut startul dar nu e totul pierdut. Portarita de la Liceul Pedagogic din Constanta e acolo de 30 de ani.... N-a murit si nici n-are ochii umflati. Asta ca idee. Opt ore de job si apoi alergi sa cauti altceva.
  Lupta, frate! Ai scris aici - e un inceput.

  Nu mai am timp sa scriu. Bafta.

Edited by viotl, 16 October 2015 - 11:18.


#39
quiria

quiria

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 07.01.2012
Nu sunt fericita cu viata pe care o am dar pe care trebuie s-o traiesc zi de zi.Sa simti neajunsurile,mintea care nu e stabila,presiunea celor din jur care intreaba ca niste ulii:Dar tu nu te mai angajezi odata???Intrebari doar intrebari.Fiecare e ajutat sau a reusit cum a putut ori prin forte proprii ori cu ajutor.Nu poti compara un om cu alt om.E frumoasa viata nu zic dar cand ai cat de cat o situatie stabila si cand esti fericit cu tine si cu propriile alegeri din viata.Cand nu ai bani,esti atacat din toate partile de rude,cunostiinte,parinti si esti si sensibil si negativist ca mine viata nu pare deloc placuta.Asta este.Multumesc oricum la toti pentru raspunsurile date.V-ati luat un minut din viata sa imi scrieti si sa fiti solidari virtual.
Oricum daca nu esti de la oras si esti la sat nu contezi.Tranzactiile,afacerile se fac la oras nu la sat.In 3 ani nimeni nu m-a inteles aproape nici pe mine nici pe sora mea.Nimeni.E o lume asa haina.Mai fac caz cu refugiatii astia.Intai sa ajute autohtonii si dupa aceia alohtonii.

Nu am facut facultatea online.Am facut-o in realitate la Iasi.Fiecare va dati cu parerea cum stiti voi mai bine.Nu ti-as dori sa fii in locul meu.Nu ma dau ca sunt geniu dar nici proasta pamantului nu sunt.Doar ca am niste coordonate care nu ma ajuta.Intr-o zi ma gandesc la sinucidere intr-o zi sunt optimista.Mintea imi joaca feste.Avem fiecare niste demoni interior iar demonii astia nu ma lasa in pace.Plus demoniii exteriori.Ca baiat e relativ usor ca fata nu.Barbatiii sunt superficiali.Nu pun la suflet.Eu pun la suflet.Daca imi spui o vorba aiurea sau rautacioasa eu o pun la suflet.Te iert dar nu uit ca mi-ai spus vorba aceea.Asta sunt cu bune si rele ca fiecare om.

#40
Karhu

Karhu

    Heretic member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 39,912
  • Înscris: 25.06.2007
Cei care aveti chef de glume aiurea, poate va mutati in alta parte, pe Fun de exemplu. Sper ca ati inteles! :nonobad:

@initiatoare: nu-i foarte simpla situatia, cu specializarea respectiva, cu exceptia invatamantului, chiar nu stiu unde v-ati putea angaja. In locul vostru m-as reprofila, m-as inscrie la o scoala de asistente medicale. E o meserie potrivita pentru femei, si e cautata si in strainatate.

Apropo, in cei trei ani de cand stai si cauti, puteai sa termini respectiva scoala. Insa nici acum nu e prea tarziu, cu niste ani buni in urma am predat la o astfel de scoala si aveam destul de multe studente de peste 30 de ani, cateva chiar in jur de 40 de ani...

#41
yakas

yakas

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 20.08.2015

Quote

Yakas ia lasa mistoul.Ia fii tu fata si sa vedem atunci ce faci.Probabil te-ai nascut la oras si traiesti bine mersi nu te doare inima de nimeni.
nu pune totul la suflet ca suntem pe internet. M-am nascut la oras insa nu traiesc asa bine cum crezi tu insa asta e. Trebuie sa te obisnuiesti ca asa e viata si eu am trecut si inca trec la fel ca multi alti care nu s-au nascut norocosi prin situatii de cacat in fiecare zi.

#42
dark_angel_tgv

dark_angel_tgv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 818
  • Înscris: 28.11.2009
Esti varsator!nici nu trebuie sa iti stiu luna de nastere,pt ca simt dupa ce am citit relatarile tale, ca e imposibil sa fi alta zodie.culmea,si eu sunt tot varsator.e greu sa ne integram in societate,nu acceptam multe din partea celorlalti.tot ce iti pot spune e sa nu iti pierzi speranta,lasa gandurile negre!
Mult noroc!

Edited by dark_angel_tgv, 16 October 2015 - 12:01.


#43
Patrulescu

Patrulescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,896
  • Înscris: 03.09.2015
De ce nu te mariti cel mai bine, pune un anunt online si o sa primesti sute de oferte(daca arati cat de cat bine).

#44
Karhu

Karhu

    Heretic member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 39,912
  • Înscris: 25.06.2007

View PostPatrulescu, on 16 octombrie 2015 - 12:00, said:

...
Patrulescule, simti nevoia unei pauze? :nonobad:

#45
viotl

viotl

    Straight ahead ... middle of the road

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,547
  • Înscris: 03.04.2013

View Postquiria, on 16 octombrie 2015 - 11:27, said:


Nu am facut facultatea online.Am facut-o in realitate la Iasi.Fiecare va dati cu parerea cum stiti voi mai bine.Nu ti-as dori sa fii in locul meu.Nu ma dau ca sunt geniu dar nici proasta pamantului nu sunt.Doar ca am niste coordonate care nu ma ajuta.
Nu am zis cu rautate, in nici un caz, si chiar imi doresc sa nu te fi ranit. Uite, n-am dormit azi noapte, am lucruri de terminat, si totusi mai pierd un pic de timp incercind sa-ti dau un sfat si/sau sa iti distrag atentia un pic de la problemele tale
Asta era parerea mea prin prisma celor citite, exprimare, punctuatie etc. Eu sint doar un strain pe un forum. Ar trebui, zic eu, sa ma ignori sau poate sa incerci sa intelegi ce naiba am vrut sa spun. Daca am dreptate? Daca asta e una din sursele problemelor tale? Ai puea sa faci ceva cu asta? Merita sa tii seama de parerea mea sau nu?  Nu cred ca e cazul sa te lupti cu mine, sau sa mi te justifici mie. Eu doar am punctat o posibila problema, e treaba ta daca consideri sau nu.
Asa cum vad eu vad si altii, acolo pe linga tine. Cu mine n-ai nici o treaba. Dar cu cei de linga tine ai. Un posibil angajator ar putea sa iti dea CV-ul deoparte instant. Dupa punct se lasa spatiu. Copiaza textele scrise in word si vezi.

((iar tre sa iau pauza...))

#46
quiria

quiria

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 07.01.2012
Sunt capricorn nu varsator.

#47
quiria

quiria

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 07.01.2012
Multumesc oricum pentru raspunsuri.Realitatea este ca mie trebuie sau ar trebui sa-mi pese de viata mea.Pareri peste pareri dar situatia mea nu intereseaza pe nimeniPareri a trebuit sa dati ca ati vazut postul meu.La fiecare merge viata nu intereseaza pe nimeni absolut pe nimeni ca viata mea e in stand-by.O lume cruda asta este realitatea.Secretul sta in in interiorul meu poate dar eu nu-l vad sau nu pot sa-l accesez.Nu stiu.Sper in Dumnezeu atat.In oameni nu am nicio speranta.O viata buna tuturor!

Edited by Karhu, 17 October 2015 - 07:40.
eliminat fonturi color


#48
catasebi

catasebi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 26.01.2011
Asl pls

#49
X-plane

X-plane

    ANTICOMUNIST.

  • Grup: Validating
  • Posts: 7,838
  • Înscris: 15.03.2006

View PostBeko10, on 15 octombrie 2015 - 19:44, said:


Cu master si nu gasesti un loc de munca, foarte naspa, ce sa mai zica cei  care nu au doar profesionala.
Cauta in oras si stai in chirie...

Nici nu cred ca au căutat vreodată.

#50
quiria

quiria

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 07.01.2012
Pentru x-plane.De unde stii matale ca nu am cautat?Am cautat in Bacau ca Bacaul e aproape.Daca nu ma cunosti si nici nu stii situatia mai bine taci din gura.Asa e cel mai corect si cinstit.Ia vino tu la tara stai in frig si apoi mai vorbim.Daca nu ma cunosti face to face de ce comentezi?Nu am nevoie de parerea ta de 2 bani.Tot binele!

Pentru catasebi.Nu-ti dau niciun asl.Asl e la profil.Aici nu e la matrimoniale.Pa!

Pentru cei care mai comenteaza in zadar mai bine sa-si salveze minutul acela din viata lor pentru o fapta buna decat sa comenteze nestiind situatia mea.

#51
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,808
  • Înscris: 10.12.2006
Trebuie sa iei un job de orice fel, si vanzatoare in piata daca aia ti se ofera, te arunci in chirie ca studenta la gramada, iar de acolo vei trai o vreme naspa dar stresul si activitatea vor reprezenta un impuls suficient sa cauti ceva mai bun, poate chiar in domeniul tau. Dar stand pe cur si discutand pe internet e vorbe, nu fapte.

Iti recomand si sa lasi Bacaul... eu iti recomand Clujul. Taie cordonul ombilical daca nu vrei sa imbatranesti in casa aia.

#52
viotl

viotl

    Straight ahead ... middle of the road

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,547
  • Înscris: 03.04.2013
Atunci eu unul nu inteleg.
Ma rog, vorba ta, avem lucruri mai bune de facut.

Dper totusi sa ai noroc. Bafta.

#53
yakas

yakas

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 20.08.2015

View Postdark_angel_tgv, on 16 octombrie 2015 - 11:55, said:

Esti varsator!nici nu trebuie sa iti stiu luna de nastere,pt ca simt dupa ce am citit relatarile tale, ca e imposibil sa fi alta zodie.culmea,si eu sunt tot varsator.e greu sa ne integram in societate,nu acceptam multe din partea celorlalti.tot ce iti pot spune e sa nu iti pierzi speranta,lasa gandurile negre!
Mult noroc!
tu esti Mariana Cojocaru?

View Postquiria, on 16 octombrie 2015 - 17:20, said:

Multumesc oricum pentru raspunsuri.Realitatea este ca mie trebuie sau ar trebui sa-mi pese de viata mea.Pareri peste pareri dar situatia mea nu intereseaza pe nimeniPareri a trebuit sa dati ca ati vazut postul meu.La fiecare merge viata nu intereseaza pe nimeni absolut pe nimeni ca viata mea e in stand-by.O lume cruda asta este realitatea.Secretul sta in in interiorul meu poate dar eu nu-l vad sau nu pot sa-l accesez.Nu stiu.Sper in Dumnezeu atat.In oameni nu am nicio speranta.O viata buna tuturor!
Pai trebuie sa te obisnuiesti cu chestia ca nu intereseaza pe nimeni. Crezi ca altora le pasa de viata mea? Nu. Crezi ca alora le pasa ca eu n-am ce sa mananc sau ca nu-mi premit ceva ce mi-as dori? Nu. Lumea a fost cruda mereu si Dumnezeu n-are cum sa te ajute ca nici pe altii nu i-a ajutat desi ei au impresia. Crezi ca Dumnezeu ii ajuta pe cei care fac trafic de carne vie, droguri, etc? Crezi ca Dumnezeu l-a ajutat pe Obama sa ajunga primul om din Statele Unite? Nu.

Edited by Karhu, 17 October 2015 - 07:43.
eliminat fonturi color


#54
tiocuip

tiocuip

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 210
  • Înscris: 20.09.2015

View Postquiria, on 16 octombrie 2015 - 10:54, said:

Avem 27 de ani in ianuarie 28 nu 40!!!Nu va mai dati cu parerea unii dintre voi aiurea.
Poate ca am fost un pic rautacios , imi cer scuze .
Dar sa stii ca sunteti vinovate 100% ( dupa umila mea parere ) . Nu-i normal ca 2 femei tinere , sanatoase fizic si mental sa nu aiba nici un pic de experienta pe piata muncii . Scuzele si parascuzele de genul : suntem de la tara, suntem sensibiloase, nu preacurvim, vrem sa ne ajute sau sa ne trateze cineva preferential nu prea stau in picioare .
In romania si pe planeta pamant este nevoie si de paznici si de personal care da cu mop-ul si de oameni care spala farfurii si pahare si de  W.C.-uri publice care trebuie intretinute, etc........
Nu este adevarat ca nu sunt locuri de munca . Locurile de munca exista, dar sunt prost platite si de multe ori sunt cerinte exagerate din partea angajatorilor .
Trebuie sa taci, joc de glezne si sa suporti . Abia dupa ce te-ai agatat intr-un anumit loc , poti cauta unul cu .0006% mai bun .
Peste inca 3 luni , poate progresezi cu inca 1%, etc .
Doar asa faci experienta pe piata muncii si indeplinesti conditia angajatorilor care ofera conditii mai bunicele salariatilor .

Edited by tiocuip, 16 October 2015 - 21:23.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate