![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
probleme activare Bitdefender Total Security 2016
Last Updated: May 31 2019 14:46, Started by
andixm
, Oct 13 2015 22:42
·
0

Posted 13 October 2015 - 22:42

Salutare , dupa titlu nu pot activa produsul.. Am primit un gift card de Bitdefender Family Pack si am zis sa il bag pe laptop. Problema e dupa ce se descarca scaneaza instaleaza apare mesajul de mai jos si nu vrea sa se conecteze la internet.. Am tot dezinstalat si instalat de nu mai stiu cate ori.. Plus restart la fiecare operatie in parte..Deconectat de la retea , reconectat am zis poate trebuie sa o identifice dupa ce se instaleaza. Naiba sa-l ia..
Attached FilesEdited by andixm, 13 October 2015 - 22:43. |
Posted 13 October 2015 - 23:13

Salutare , dupa titlu nu pot activa produsul.. Am primit un gift card de Bitdefender Family Pack si am zis sa il bag pe laptop. Problema e dupa ce se descarca scaneaza instaleaza apare mesajul de mai jos si nu vrea sa se conecteze la internet.. Am tot dezinstalat si instalat de nu mai stiu cate ori.. Plus restart la fiecare operatie in parte..Deconectat de la retea , reconectat am zis poate trebuie sa o identifice dupa ce se instaleaza. Naiba sa-l ia.. la Family pack conteaza ce versiune de Bitdefender folosesc ? |
Posted 13 October 2015 - 23:21

Vezi dns-urile... sau poate esti deja infectat si-ti blacklisteaza site-urile de antivirusi
![]() |
Posted 13 October 2015 - 23:46

pai nici nu intru pe chrome.. iconita din bara e gri.. dau dublu click pe ea si imi apare mesajul.. la inceputu anului nu facea asa.. era un trial de 60 de zile si mergea brici..
internetul este pe wifi. totul pe automat Edited by andixm, 13 October 2015 - 23:52. |
Posted 14 October 2015 - 01:07

Vezi ca au suport pe site-ul lor, ba chiar se ofera sa ti-l instaleze ei.
|
Posted 31 January 2016 - 12:11

Am si eu o intrebare: cu toate ca este Bitdefender este activat si in autopilot, Windows action center imi arata 3 probleme: "click to see antispyware programs", "turn on bitdefender antivirus" si "view firewall options". Toate sunt active la Bitdefender, licenta e cumparata pe un an. E ceva ce am "ratat" eu?
|
Posted 31 May 2019 - 14:46

Am si io o problema.
licenta e total security, 5 calculatoare. de activat am Bitdefender Free Edition pe 2 calculatoare. asta de mult timp, vad in bitdefender la subscription ca e active, deci presupun ca mai e activ pe acele calculatoare. in plus, pe alte 3, e instalat full, in bitdefender central imi arata la devices 3 din 5. daca incerc sa mai instalez pe vreun calculator, imi spune ca numarul maxim e atins. e normal asa? se pune la socoteala si bitdefender free? sau e o eroare? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users