Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Playlist melodii radio - unde?

P0335 senzor arbore cotit - senzo...

Avocatul Poporului vs European Om...

Recomandari firme pentru draperii...
 Receptie Eutelsat 5 West. Este po...

Poti receptiona semnal de la mai ...

Cabluri HDMI 2.1 de 4m-5m care sa...

Zoom comparat cu Google Meet
 Monitor/Display wireless?

Pornire greoaie dupa cateva zile ...

De la un proiect scris in python ...

Audi A4 B9 quattro 190 CP!
 Tepari la pariuri pe TikTok

Banca imi cere justificativ fondu...

schema pcb ELECTRA CIM150 PAS

Probleme stomac
 

probleme activare Bitdefender Total Security 2016

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
andixm

andixm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 486
  • Înscris: 01.12.2010
Salutare , dupa titlu  nu pot activa produsul.. Am primit un gift card de Bitdefender Family Pack si am zis sa il bag pe laptop. Problema e dupa ce se descarca scaneaza instaleaza apare mesajul de mai jos si nu vrea sa se conecteze la internet.. Am  tot dezinstalat si instalat de  nu mai stiu cate ori.. Plus restart la fiecare operatie in parte..Deconectat de la retea , reconectat am zis poate trebuie sa o identifice dupa ce  se instaleaza. Naiba sa-l ia..

Attached Files


Edited by andixm, 13 October 2015 - 22:43.


#2
andixm

andixm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 486
  • Înscris: 01.12.2010

 andixm, on 13 octombrie 2015 - 22:42, said:

Salutare , dupa titlu  nu pot activa produsul.. Am primit un gift card de Bitdefender Family Pack si am zis sa il bag pe laptop. Problema e dupa ce se descarca scaneaza instaleaza apare mesajul de mai jos si nu vrea sa se conecteze la internet.. Am  tot dezinstalat si instalat de  nu mai stiu cate ori.. Plus restart la fiecare operatie in parte..Deconectat de la retea , reconectat am zis poate trebuie sa o identifice dupa ce  se instaleaza. Naiba sa-l ia..  la Family pack conteaza ce versiune de Bitdefender folosesc ?


#3
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,521
  • Înscris: 07.02.2003
Vezi dns-urile... sau poate esti deja infectat si-ti blacklisteaza site-urile de antivirusi :)

#4
andixm

andixm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 486
  • Înscris: 01.12.2010
pai nici nu intru pe chrome..  iconita din bara e gri..  dau dublu click pe ea si imi apare mesajul..  la inceputu anului nu facea asa.. era un trial de 60 de zile si mergea brici..

internetul este pe wifi. totul pe automat

Edited by andixm, 13 October 2015 - 23:52.


#5
viotl

viotl

    Straight ahead ... middle of the road

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,531
  • Înscris: 03.04.2013
Vezi ca au suport pe site-ul lor, ba chiar se ofera sa ti-l instaleze ei.

#6
cody100

cody100

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 281
  • Înscris: 25.05.2007
Am si eu o intrebare: cu toate ca este Bitdefender este activat si in autopilot, Windows action center imi arata 3 probleme: "click to see antispyware programs", "turn on bitdefender antivirus" si "view firewall options". Toate sunt active la Bitdefender, licenta e cumparata pe un an. E ceva ce am "ratat" eu?

#7
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,842
  • Înscris: 25.01.2007
Am si io o problema.
licenta e total security, 5 calculatoare.
de activat am Bitdefender Free Edition pe 2 calculatoare.
asta de mult timp, vad in bitdefender la subscription ca e active, deci presupun ca mai e activ pe acele calculatoare.
in plus, pe alte 3, e instalat full, in bitdefender central imi arata la devices 3 din 5.

daca incerc sa mai instalez pe vreun calculator, imi spune ca numarul maxim e atins.
e normal asa? se pune la socoteala si bitdefender free? sau e o eroare?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate