![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Sony Xperia Z5 Compact - discutii generale
Last Updated: Jul 22 2020 22:08, Started by
RomanianAngel
, Oct 13 2015 19:53
·
0

Posted 01 November 2015 - 14:07

Am scris mai sus, camera eu o vad foarte buna. La lumina slaba scade putin claritatea, detaliile par a fi putin incetosate, dar tot arata bine. Voi putea posta si niste mostre in curand!
Edited by RomanianAngel, 01 November 2015 - 14:07. |
Posted 03 November 2015 - 12:20

Camera? Pe indoor si noapte il bate chiar si LG G2, ce sa mai zic de LG G3. Partea care merge bin e stabilizatorul de imagine pe video, cu conditia sa nu misti mult si brusc aparatul, ca atunci face artefacte (din motive evidente). In concluzie camera e de calitate medie, utila, fara pretentii. |
Posted 03 November 2015 - 16:22

În mod sigur astept Z6, se pare ca celor de la Sony nu le pasa foarte mult de parerea utilizatorilor, sunt pline forumurile de plangeri vis-a-vis de camera.
|
Posted 03 November 2015 - 16:44

În mod sigur astept Z6, se pare ca celor de la Sony nu le pasa foarte mult de parerea utilizatorilor, sunt pline forumurile de plangeri vis-a-vis de camera. Mie îmi trebuie un telefon cu autonomie mare (dată de ecranul care e doar HD), cu putere de procesare mare, protecție pe amprentă și memorie suficientă. Fotografierea/filmarea e doar ocazională. |
Posted 03 November 2015 - 22:29

De ce Z5 Compact și nu M5?
Si de ce dacă tu ca producător ai ales sa îl faci pe Z5C mai scump, nu arunci măcar 3gb de ram pe el. Nu zic de FHD pentru ca nu ai nevoie, HD de la SONY e suficient. |
Posted 03 November 2015 - 22:52

Momentan sunt mulțumit cu Z3c, treceam la Z5c doar dacă avea o camera cu mult mai buna, în rest nu pare sa aibă ceva în plus, o sa aștept Z6c, sper sa îl doteze cu 3 sau 4 GB ram și sa îmbunătățească camera în rest Sony face treaba buna ( partea cu ecranul o consider o problema de lot sau loturi special pe România).
|
Posted 04 November 2015 - 06:24

De ce Z5 Compact și nu M5? Si de ce dacă tu ca producător ai ales sa îl faci pe Z5C mai scump, nu arunci măcar 3gb de ram pe el. Nu zic de FHD pentru ca nu ai nevoie, HD de la SONY e suficient. |
Posted 04 November 2015 - 08:56

Momentan sunt mulțumit cu Z3c,...o sa aștept Z6c, sper sa îl doteze cu 3 sau 4 GB ram și sa îmbunătățească camera în rest Sony face treaba buna ( partea cu ecranul o consider o problema de lot sau loturi special pe România). |
Posted 05 November 2015 - 09:28

ceva probleme mecanice/de asamblare/etc ati observat sau citit despre?
momentan am un z3c care e in service a doua oara pentru dezlipire ecran si parca as trece la z5c.... Edited by jericho, 05 November 2015 - 09:28. |
Posted 05 November 2015 - 16:31

ceva probleme mecanice/de asamblare/etc ati observat sau citit despre? momentan am un z3c care e in service a doua oara pentru dezlipire ecran si parca as trece la z5c.... Z5c la care butonez acum văd că are carcasa făcută altfel. Marginile carcasei îmbracă ecranul având chiar o înălțare mică deasupra lui (vreo 0,2 mm, cred). Dezlipirea ecranului mi se pare imposibilă dar, repet, nu l-am văzut nici pe z3c în fața ochilor vreodată. Telefonul e ca o cărămidă dură, nu troznește la apăsare, nu nimic. |
Posted 07 November 2015 - 18:04

l-am vazut azi la un magazin orange dar am vazut ca nu are limba romana in setari Are sau nu?
|
|
Posted 07 November 2015 - 19:51

l-am vazut azi la un magazin orange dar am vazut ca nu are limba romana in setari Are sau nu? Normal ar fi sa aiba, mai toate telefoanele facute in ultimii 10 ani au si limba romana in meniu. Oricum, e de mare cacat androidul in romana, "aveti 7 (de) actualizari", etc... |
Posted 08 November 2015 - 09:01

Posted 08 November 2015 - 09:03

detecteaza el automat, limba apare si in functie de cartela pe care o bagi in el
|
Posted 10 November 2015 - 16:52

am inteles eu bine, sunt 2 versiuni de z5compact. una cu plastic si una cu sticla pe spate?
|
Posted 10 November 2015 - 21:10

am inteles eu bine, sunt 2 versiuni de z5compact. una cu plastic si una cu sticla pe spate? Al meu așa se aude. Nu am găsit nici un review să zică de plastic pe spate. |
|
Posted 11 November 2015 - 19:18

Nu cred ca este versiune cu plastic pe spate, desi in unele poze poate parea asa. E sticla sablata, arata aparte.
|
Posted 11 November 2015 - 19:51

E o sticla mata, dar per total telefonul nu arata premium și îți lasă impresia ca face parte din gama low end.seamănă foarte mult cu modele lumia 520,530,535.sticla lucioasa îl făcea sa arate mai finuț, asa pare a fi în întregime din plastic.
E o sticla mata, dar per total telefonul nu arata premium și îți lasă impresia ca face parte din gama low end.seamănă foarte mult cu modele lumia 520,530,535.sticla lucioasa îl făcea sa arate mai finuț, asa pare a fi în întregime din plastic. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users