Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probleme sistem audio mașina

Radio care se incinge

problema -amplificator cu tranzis...

Retragere bani din cont inainte d...
 Plata cu cardul si bacsisul

Primire bani din Danemarca prin N...

Alerta securitate Fedora Linux 40...

Problemuțe sistem audio ma&#...
 Renovare balcon

installation has failed there was...

Montura polara.....

Sfat inchiriere locuinta unei per...
 Sursa stereo -> amplif mono

Dan Blondu vs. Marian Piciu

Side - Antalya

Nume fetita - international dar c...
 

Mediabox Horizon + funcție Replay

- - - - -
  • Please log in to reply
5462 replies to this topic

#5419
chanyi

chanyi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 16.12.2007

View Postronuquet, on 28 noiembrie 2020 - 18:48, said:

Sunt vai mama lor.. inlocuiti.le cu cel de la Vodafone.. altceva nu aveti ce sa faceti cu ele.
Exista vreo oferta pentru clienti existenti? Vad ca e si net 500 in oferta, am de la Digi de 1000 care merge brici, nu as vrea sa dau bani pe el.

#5420
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,249
  • Înscris: 22.02.2017
Trebuie sa suni sa ceri o oferta de fidelizare. Nu te lasa usor si o sa obtii ce vrei...

#5421
gabize

gabize

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,083
  • Înscris: 20.11.2007
Știu că nu e tocmai topicul potrivit, dar aplicația Horizont au abandonat-o? Am încercat în ultimele 3 săptămâni să mă loghez de 2 ori și-mi dă mesaj că autentificarea a eșuat, să incerc mai târziu...

#5422
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,785
  • Înscris: 21.08.2008
Ăla nou de la Vodafone se da cu abonament nou, nu se înlocuiește asta "vechi".
Asta mi s-au spus când l-am înlocuit pe al meu, tot cu Horizon.

In ghidul TV nu apar programele compatibile cu funcția replay decât dacă este conectat la internet?

#5423
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,249
  • Înscris: 22.02.2017
Daca gasesti pe cine trebuie il iei cu ab vechi... ;)

#5424
Sceleron

Sceleron

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,417
  • Înscris: 05.12.2010
Am dat azi (manual) cautare de update pentru Horizon Box. A gasit un nou soft etc. S-a updatat.
La prima vedere: au inlocuit sigla UPC cu cea Vodafone, iar cursorul care iti indica in ce loc esti in setari, cat timp mai e din program samd a devenit rosu :)

Ah, si inca ceva: mi se pare ca schimba canalele mai repede.
Eh, om mai vedea...

#5425
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,872
  • Înscris: 07.07.2009
Se mișcă mai bine pentru că au eliminat acel efect din stânga unde sunt siglele când schimbi canalele.

#5426
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,785
  • Înscris: 21.08.2008
Dupa ce si-a facut update a ramas blocat pe pagina de bun venit, pe displayul mediaboxului scrie ON. si cam asta e.
Il mai las, poate asa trebuie sa faca, are deja 10 minute de gandire.

#5427
gabize

gabize

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,083
  • Înscris: 20.11.2007
Măcar e amabil... :D

#5428
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,785
  • Înscris: 21.08.2008
I-am dat shutdown fortat, a pornit dupa aceea cumintel.
Schimba canalele olecuta mai rapid.

#5429
chanyi

chanyi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 16.12.2007

View Postronuquet, on 29 noiembrie 2020 - 02:59, said:

Trebuie sa suni sa ceri o oferta de fidelizare. Nu te lasa usor si o sa obtii ce vrei...
Raspund fiindca am sunat si am cerut un echipament nou. Dupa 5-10 minute de invartit in jurul cozii cu domnul de la customer support in care mi s-a explcat ca "se poate inlocui cu un aparat mai nou, dar nu are Replay, acela e doar la noul tip de abonament, nu, nu puteti renunta la Internet", i-am zis pe fata ca pe Internet se discuta ca totusi e posibil, la refidelizare, si ca nu ma deranjeaza sa prelungesc abonamentul daca primesc un aparat mai rapid care sa aiba aceleasi features.
Abia atunci a zis ca face o cerere la departamentul respectiv si ca o sa fiu sunat in 10 zile. Aia a fost acum vreo saptamana. Cine stie, poate suna zilele urmatoare.
Dar in general, pare a fi destul de dificil de obtinut noul mediabox fara abonament nou cu Internet.
Cat despre oferta de a inlocui Horizon cu alt mediabox, FARA a avea replay, e mai mult decat jenant. Pai mai fratilor, doar nu credeti ca o sa va platesc acelasi abonament pentru mai putine features? Vodafone ramane Vodafone din pacate, una din cele mai bune decizii a fost cand mi-am luat toata familia de la telefonia lor si ne-am dus la Digi, si  telefon la oferta, si abonament mai bun, si mai ieftin, si acoperire buna unde traiesc eu.

Edited by chanyi, 08 December 2020 - 15:21.


#5430
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,785
  • Înscris: 21.08.2008

View Postdanghetau, on 29 noiembrie 2020 - 08:40, said:

Ăla nou de la Vodafone se da cu abonament nou, nu se înlocuiește asta "vechi".
Asta mi s-au spus când l-am înlocuit pe al meu, tot cu Horizon.
Acelasi raspuns l-am primit si eu...

#5431
Alberto4

Alberto4

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 566
  • Înscris: 12.05.2017

View PostSceleron, on 08 decembrie 2020 - 10:24, said:

Am dat azi (manual) cautare de update pentru Horizon Box. A gasit un nou soft etc. S-a updatat.
La prima vedere: au inlocuit sigla UPC cu cea Vodafone, iar cursorul care iti indica in ce loc esti in setari, cat timp mai e din program samd a devenit rosu Posted Image

Ah, si inca ceva: mi se pare ca schimba canalele mai repede.
Eh, om mai vedea...
Mi se pare tare urata linia aia roșie. E ca nuca in perete

#5432
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,362
  • Înscris: 19.01.2015
Se pare ca noul update a mai venit cu ceva noutati de bine si pe partea de sigle in grila si anume:

Look Sport + SD/HD au siglele noi
Paprika HD are sigla doar cand dai la INFO
TNT HD acum are sigla
DIZI (TDC) are sigla noua
Comedy Central HD acum are sigla
FilmBox Stars are sigla noua
Sport Extra HD are sigla doar cand dai la INFO
Discovery SD are sigla noua
ID are sigla noua
Discovery Science are sigla noua
Viasat Explore HD acum are sigla alb-negru si cand esti pe ea si este destul de minuscula
Viasat Nature HD acum are sigla
Realitatea Plus acum are sigla
Aleph News acum are sigla
Disney Channel are sigla noua
MTV 80s are sigla noua
MTV 90s are sigla noua
Club MTV are sigla noua
Nickelodeon HU acum are sigla si apare in continuare ca post la care esti abonat desi nu se poate viziona doar daca ai pachetul Panonia activat (situatie asemanatoare la fel ca la Sorozat+)
Agro TV are sigla noua

Radio Impuls acum are sigla

Edited by Robert201, 09 December 2020 - 16:45.


#5433
chanyi

chanyi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 16.12.2007
Mic update:

Am primit un telefon de la Vodafone pentru cererea mea de refidelizare/oferta, spun ca trebuie instalat si netul de la ei ca sa mearga replay la noul aparat. O domna foarte draguta mi-a oferit la acelasi pret (am toate extra-packurile, deci vreo 16 EU) noul aparat+net, pentru +2 ani de refidelizare.

Din cei care au noul aparat, l-ati testat cu net de la Digi sau alti ISP? Doamna de la Vodafone spunea ceva ca s-ar putea sa fie codat, asa ca e nevoie de net de la ei in aparatul nou. Nu prea ma incanta sa mai pun inca un GPON/router, deja am doua si o tona de cabluri.

Oricum, ce conteaza e ca exista posibilitatea de a obtine echipamentul nou fara a trece pe pretul cu vreo 5 lei/luna mai mare. Cel putin in cazul meu cam asta era diferenta, de la 77 lei la 82-83.

#5434
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,249
  • Înscris: 22.02.2017
Asa sunt obligati sa il vanda, cu internet. Merge cu internet de la orice operator.

Spune-le sa iti dea cel mai slab internet pt ca tu ai deja DIGI si ai nevoie de upload mare, si ca internetul asta il vei folosi doar pentru acest decodor. Asta pentru a obtine un pret cat mai mic.

Apoi cand vin instalatorii, roaga-i sa nu iti instaleze internetul - ramai cu modemul in cutie.

Si gata. :)

#5435
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,785
  • Înscris: 21.08.2008
Din toata lista canalelor disponibile am salvat doar 30, dintre acestea doar pe unul (Pro Cinema) mai apare mentiunea ca nu se poate viziona acest program din cauza drepturilor de autor. Ei bine, daca aveti Reply merge.
Interesant, in direct nu merge dar cu vreo cateva minute in urma da.

#5436
Petrica_N

Petrica_N

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 27.01.2009
Vin si eu cu o rugaminte, cum pot reseta din fabrica un mediabox Pace dcr7111 de la upc-vodafone. Am umblat la meniu setari, si nu mai am semnal video, toate comenzile functioneaza, sunet este...video ecran negru???

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate