Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
comisioane asociatie proprietari

Primul sistem de televiziune cu p...

Internetul este neutilizabil fara...

Eroare cloud burn icopy face id
 DermaRoller ce este ?

Articole limba Germana

Cum se imparte legal o mostenire ...

Avem sanse sa avem energie electr...
 Radio Bucur 1

Sfaturi boiler pana la bransament...

Creare site gen OLX / Autovit

Imagini gratuit sau contra cost i...
 Fisuri beton de egalizare

Reincepe mineritul in UE

Playlist melodii radio - unde?

P0335 senzor arbore cotit - senzo...
 

Mediabox Horizon + funcție Replay

- - - - -
  • Please log in to reply
5462 replies to this topic

#4735
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,822
  • Înscris: 07.07.2009

View Postadiatric, on 05 octombrie 2017 - 12:34, said:

Baietii care ofera serviciu probabil invata sau cauta pe google cum sa ofere un serviciu replay.
Sunt curios cine testeaza acest serviciu inainte de a fi lansat pe piata. Sigur au cei mai ieftini testeri posibili.
De fapt și abonații l-au testat că au fost selectați mai mulți.

#4736
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
A testat si a_d_y - Horizon GO. Concluzia a fost una trista. El raporta probleme iar pe ei ii durea in fund.....

#4737
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View PostKalman2007, on 05 octombrie 2017 - 12:36, said:

De fapt și abonații l-au testat că au fost selectați mai mulți.
Ineficient serviciul replay. E un fel de reclama .....sa fie ...ca oricum nu functioneaza.
DVR-ul va functiona si va fi tot timpul cel mai bun.
Replay-ul necesita multe resurse din partea la provider, si nu oricine il poate implementa.

iptv multicast /unicast merge, dar pentru iptv trebuie echipament serios dedicat.

Edited by adiatric, 05 October 2017 - 16:03.


#4738
Tudor75

Tudor75

    peRFect

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,147
  • Înscris: 14.12.2007

View Postronuquet, on 23 septembrie 2017 - 16:35, said:

Am si Cisco DVR HD si Horizon si CI-uri, Horizon-ul s-a parlit si trebuie sa ma duc sa il schimb
Wtf! Deja ai parlit un Horizon!? Posted Image
Vezi daca ai exagerat cu replay-ul! Posted Image Posted Image

Edited by Tudor75, 05 October 2017 - 19:05.


#4739
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
S.a parlit impreuna cu placa de baza de pe TV, nu detaliez ca e aiurea.

#4740
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
E televizorul de teste?Posted Image Posted Image

Edited by megafanro, 05 October 2017 - 19:58.


#4741
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
Până și TV-ul lui @ronuquet s-a săturat să tot aștepte să apară teste la UPC și a ”renunțat”. :lol: Să revenim totuși la subiectul topicului.

#4742
hansoloro2

hansoloro2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,128
  • Înscris: 10.03.2012
Iti schimba aparatul?

#4743
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Concluzia pentru horizon box este ca probabil se dorea un serviciu de tip iptv pe acest horizon dar nu a functionat.
Se dorea un pvr dar mai bun era cisco care are 2 tunere.
Se dorea probabil un replay la posturi dar firmele inca nu stiu cum sa implementeze aceasta functie care nu functioneaza.
Tin si acum minte prostiile pe care le debita un vanzator al serviciului in care spunea ca inregistrezi pe hard , il scoti apoi il pui pe tv si poti vedea ce ai inregistrat... No comment.
Trainingul unor comercianti este la pamant.

#4744
hansoloro2

hansoloro2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,128
  • Înscris: 10.03.2012
Acu' doua zile Horizonul meu o luase razna sarea peste canale. Am sunat la RC cat timp sa resetat aparatul am vb cu cea de la RC. Iam spus parerea mea despre Horizon si cum este la celelalte sucursale Horizonul. Se pare ca stia cum este pe la colegi de afara. Si docamdata aceste mediabox-uri sunt. Se cunoaste ce pb au. Si ca se va schimba. Dar nu mi a dat un orizont de timp cand.

#4745
XeNonX89

XeNonX89

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,075
  • Înscris: 20.07.2015
Și tu chiar ai crezut? :))) trebuie să ne înțelegem, nu se va schimba nimic timp de minim 4 ani, nici un aparat! Încet încet vor dispărea dvr si de abia atunci se va introduce in cel mai bun caz altul nou(in nici un caz vestitul Samsung, care de altfel este extraordinar de apreciat aici fără să se știe despre el măcar 10%).Încep să mă obișnuiesc cu unii, când aud un sfat de la ei să fac invers, ca să fie pe placul meu.


Eu după 4 ani de upc rămân la părerea că cel mai bun rămâne tot dvr ala lat și zgomotos! Frate, se mișcă repede, nu are pic de lag, nu rămâi fără înregistrări, nu ai bug-uri. Pentru o persoană normală cele 2 tunere sunt de ajuns. Chiar mă bucur că am 2 dvr, timp de 20 de ani sunt aprovizionat :)). Sa nu mai aud de Horizon si altă publicitate făcută in necunoștință. O să ajungeți voi la vorba mea!

#4746
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View PostXeNonX89, on 06 octombrie 2017 - 12:41, said:

Și tu chiar ai crezut? Posted Image)) trebuie să ne înțelegem, nu se va schimba nimic timp de minim 4 ani, nici un aparat! Încet încet vor dispărea dvr si de abia atunci se va introduce in cel mai bun caz altul nou(in nici un caz vestitul Samsung, care de altfel este extraordinar de apreciat aici fără să se știe despre el măcar 10%).Încep să mă obișnuiesc cu unii, când aud un sfat de la ei să fac invers, ca să fie pe placul meu.


Eu după 4 ani de upc rămân la părerea că cel mai bun rămâne tot dvr ala lat și zgomotos! Frate, se mișcă repede, nu are pic de lag, nu rămâi fără înregistrări, nu ai bug-uri. Pentru o persoană normală cele 2 tunere sunt de ajuns. Chiar mă bucur că am 2 dvr, timp de 20 de ani sunt aprovizionat Posted Image). Sa nu mai aud de Horizon si altă publicitate făcută in necunoștință. O să ajungeți voi la vorba mea!
Pai merge, doar e facut de cisco, cel cu 2 tunere.

#4747
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,352
  • Înscris: 19.01.2015
Fata de cele 2 DVR-uri (argintiu si negru) SD de la Thomson, DVR HD-ul de la Cisco, nici nu se compara cu cele de la Thomson, indiferent ce model este, si in plus Cisco este mai putin zgomotos (atunci cand nu inregistrezi ceva pe el si ii pui doar pauza).

#4748
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View PostRobert201, on 06 octombrie 2017 - 14:50, said:

Fata de cele 2 DVR-uri (argintiu si negru) SD de la Thomson, DVR HD-ul de la Cisco, nici nu se compara cu cele de la Thomson, indiferent ce model este, si in plus Cisco este mai putin zgomotos (atunci cand nu inregistrezi ceva pe el si ii pui doar pauza).
Daca e activata functia live, hdd-ul merge tot timpul.

#4749
hansoloro2

hansoloro2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,128
  • Înscris: 10.03.2012
Mie nu mi se pare ca ar face mult zgomot dvr-hd cisco

#4750
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
Cisco DVR-HD e lejer fata de cum face Thompson DVR-SD.....

#4751
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Dispozitivul perfect dvr ar fi un receiver cu posibilitatea de a adauga tunere externe pe usb de exemplu.
1 tuner si restul de tunere sa le platesti separat.

Ceva de genul http://isp1.us/blog/...ntour-2-review/

Treaba cu tunerele s-ar putea rezolva lejer prin functia replay dar la calitatea data de fiecare provider in parte, eventual un receiver iptv.

Edited by adiatric, 06 October 2017 - 15:55.


#4752
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
https://youtu.be/mIUi4R-9FZY?t=7m14s

"Pana si pe decodoarele Horizon de la UPC ai aplicatie Netflix"

Edited by megafanro, 06 October 2017 - 21:55.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate