Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Un imn al iubirii (spirituale)

Depistare cartela ?

TV Samsung nu recepționeaza ...

Reconventionala la apel?
 Detector gaz defect.

Inlocuire serpentina boiler termo...

Primele supermaketuri, hypermarke...

Combinatie de conturi pentru tran...
 Adaptor semnal hi to low

Jocuri Android Multiplayer online...

Diferenta consum smart meter - Co...

Recomandare demontare+instalare ...
 CAIET SERVICE PREDEAL II

Internare spital psihiatrie

CM de snooker 2024

Scot penele dupa montajul tamplar...
 

Mediabox Horizon + funcție Replay

- - - - -
  • Please log in to reply
5462 replies to this topic

#4681
hansoloro2

hansoloro2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,128
  • Înscris: 10.03.2012
Spre surprindera mea a folosit o mama sa vada unele filme

#4682
hunt3rus

hunt3rus

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 29.03.2007
salut,

foloseste cineva horizon printr-un AVR pentru a reda sunetul surround?
mie nu-mi recunoaste sunetul DD pe pe HBO HD (sau orice canal HD)... si nu cred ca este de la AVR deoarece merge cu cel CISCO, ambele legate prin HDMI... cand pornesc AVR-ul sunetul transmis de horizon este f slab si nu este reconuscut ca si DD... mai mult ca sigur o problema de incompatibilitate, ciudata deoarece este un DENON ce a mers OK cu foarte multe alte surse....
de aceea intreb daca ati mai intalnit aceasta problema cu sunetul...

multam

#4683
cyberblue

cyberblue

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 375
  • Înscris: 17.05.2006
Am deschis din nou conserva după vreo două luni. Se mișcă mult mai repede, când nu se blochează. Am încercat însă să văd Terminatorii de pe Național TV - am înțeles că e unul din cele mai proaste filme făcute vreodată - eram curios. Sunetul era decalat de imagine, imposibil de văzut. Cred că nu la asta s-au referit cei care spuneau că e prost.

#4684
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
Daca te referi la Replay atunci da, exista o problema mare, exista decalari sunet-imagine sau imaginea o ia in fata, apoi se blocheaza si sunetul o ajunge din urma...

#4685
cyberblue

cyberblue

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 375
  • Înscris: 17.05.2006
Da, pe Replay. Pe mobil merge bine, pe STB e rău.

Edited by cyberblue, 30 August 2017 - 20:55.


#4686
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,182
  • Înscris: 15.07.2005
la horizon box ai posibilitatea ca din telecomanda lui sa-ti inchida si tv-ul?? sau iar trebuie sa folosesti 2 telecomenzi? multumesc!
care este avantajul daca il conectezi la net?(inafara de replaytv)

#4687
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
Trebuie sa folosesti si telecomanda Horizon.ului, desi ai buton cu TV/STB pe el, nu are nicio functie desi se aprinde un led pe decodor cand e apasat.

Cu ethernet poti vedea EPG.ul la posturi si inainte, ai aplicatii si cam atat...

#4688
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,182
  • Înscris: 15.07.2005
Cu Stb-urile cisco inchideai si deschideai si tv-ul. Un pas inapoi din acest punct de vedere

#4689
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
Stim, cica se lucreaza la o telecomanda universala.

#4690
hansoloro2

hansoloro2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,128
  • Înscris: 10.03.2012
Cu viteza lumini stinse

#4691
cyberblue

cyberblue

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 375
  • Înscris: 17.05.2006
Din păcate Horizon-ul nu înlocuiește Cisco-ul. Se ”completează”. Horizon-ul cu replay-ul și aplicațiile (puține), Cisco-ul cu programarea de la distanță, înregistrarea de pe două canale simultan, HDD-ul inclus plus funcționarea mai cursivă. Și uite așa a trebuit să îmi cumpăr swich pentru HDMI, să mai bag și alte surse în TV.

Edited by cyberblue, 03 September 2017 - 07:08.


#4692
cyberblue

cyberblue

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 375
  • Înscris: 17.05.2006
Am făcut aseară o nouă tentativă de Replay. A agățat la greu. Cu netul maxim și la rezoluția aia nu ar trebui să fie probleme.

#4693
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
Calitatea de gunoi a Replay-ului. O rusine !!!

Sunt curios cat o sa continuie porcaria asta pe care o fac astia.

Daca ar fi dupa ei ne-ar aduce la rezolutii tip 640x480, 4:3, alb-negru vorba lu megafanro. Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Attached Files


Edited by ronuquet, 06 September 2017 - 13:02.


#4694
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,831
  • Înscris: 07.07.2009
Tocmai de asta o să fie bun înregistrarea în cloud.

#4695
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
Ca UPC sunt niste incompetenti care downscaleaza ce inregistreaza? Decat cizmar in doctorie mai bine doctor in cizmarie... Posted Image

Edited by ronuquet, 06 September 2017 - 13:17.


#4696
hansoloro2

hansoloro2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,128
  • Înscris: 10.03.2012
Pro Cinema pe DVB-C este semnalizat 4:3 si analogic 16:9 cum ar trebui sa fie

#4697
cyberblue

cyberblue

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 375
  • Înscris: 17.05.2006
Replay nefuncțional. Se pare că e o situație generală, conform RC. Nu e un serviciu pe care te poți baza.

#4698
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
REPLAY E UN SERVICIU INFECT CARE MERGE INFECT SAU CHIAR DELOC IN MOMENTUL ASTA. SUNT SATUL DE GUNOIUL ATAT DE MULT LAUDAT DAR NEFUNCTIONAL. STAU CA PROSTU DE 10 MINUTE SA PORNESC O EMISIUNE DE PE PRO TV SI IMI DA CU BUFFERING IAR APOI IMI SPUNE CA A DURAT PREA MULT INCARCAREA!!!!!

MI-E SCARBA DE INCOMPETENTA UPC !!!!!!

"A apărut o eroare
Te rugăm să apeşi butonul Play pentru a reporni programul"

A MERS BA DUPA 15 MINUTE DE CHIN AVEAM CHEF SA MANANC CEVA SI SA MA UIT LA O EMISIUNE SI P*** MI S-A RACIT SI MANCAREA MI-A TRECUT SI FOAMEA SI CHEFU DE TOT.

Edited by ronuquet, 13 September 2017 - 21:35.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate