Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Buget 19k-masina noua-sfaturi

Grosime adeziv gresie

Inregistrare ecran

M-am inregistrat in e-factura. Ca...
 Voi cum faceți fața ava...

Spital stomatologic sector 4 grat...

Pastrare numar inmatriculare !

Supraveghere autoturism in parcar...
 Bsod repetat

Angst Romania - Oficial in Insolv...

Pocket PC Handheld ajutor.

Intrerupere utilitati casa tempor...
 Care credeti ca este probabilitat...

paravan geam / obturare vedere

Motorola E32, se aprinde flashlig...

La mulți ani @sylvius!
 

Tabela MAC switch-uri din gama allied telesis eco friendly

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
meanman

meanman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,952
  • Înscris: 14.08.2006
Salut,

Stie cineva cum se poate vedea tabela MAC la switchurile cu management layer2, care nu au interfata de administrare seriala, doar web? La alea care au port serial pot sa vad, cele layer3 au CLI via telnet si la fel pot sa vad, chiar si din interfata web, dar la astealalte nu-mi dau seama..macar sa stiu ca nu se poate sa nu mai caut.

Multumesc.

#2
GeorgeGeo

GeorgeGeo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,066
  • Înscris: 01.05.2007
Ce model de switch ?

#3
meanman

meanman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,952
  • Înscris: 14.08.2006
gs950

#4
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Meniul din stanga ai Bridge si acolo dupa ce d-ai click pe optiunea respectiva sau pe plusul de langa vei gasi niste optiuni, printre care si cea care iti permite sa vezi toata  tabela de MACuri sau doar ce MACuri se vad pe un port. Nu mai stiu cum ii zice la respectiva optiune.

#5
Akeo

Akeo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 08.08.2007
Salut,

As dorii sa implementez o politica de securitate bazata pe MAC, insa nu am gasit o optiune care sa-mi permita acest lucru. Switch-ul este un AT GS950. Ma poate ajuta cineva in aceasta speta? Multumesc anticipat.

#6
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Nu sunt sigur daca poti implementa port security pe acest model de switch. Voi reveni dupa ce gasesc un astfel de switch sa ma uit pe meniul lui.

#7
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
LE: Vezi daca ai optiunea Static Unicast sub Bridge. Din ce am gasit eu cam de acolo definesti MACuri static si le legi de porturile acestor switch-uri. In retea am doar FS750 care nu are optiunea Static Unicast sub Bridge.

#8
Akeo

Akeo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 08.08.2007
Salut tuturor si La Multi Ani!
@Kagaroth multumesc pentru raspuns. M-am jucat si cu Static Unicast si Multicast, insa nu am reusit sa fac nimic. Intr-adevar daca definesc pe fiecare port cate o adresa MAC, imi securizeaza portul respectiv insa doar pentru MAC-urile gata configurate in retea. De exemplu daca vin si ma conectez cu un calculator a carui MAC nu a fost declarat, ii da acces in retea fara nicio problema. Am cauta si o optiune de auto-learning MAC address si de alliasuri, insa nu am gasit. Este foarte greu sa introduci manual fiecare adresa MAC in parte si sa nu ai o evidenta a clientilor pe switch. Eu am cumparat 2 bucati de AT950/48 pentru firma, cu scopul de a partaja INTERNET pe baza de adresa MAC. O chestie banala la prima vedera insa care mi-a scos fire albe in cap... Recunosc ca switch-urile de la AT nu-mi sunt foarte familiare de aceea apelez al ajutorul vostru. Orice ajutor din partea voastra este bine venit.
Multumesc.

#9
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
:) Eu as fugi de switch-urile AT. Pe un FS750 am avut nevoie de 30 minute sa pun un port in shut si inca 20 ca sa il scot din shut. O operatiune banala care mi-a mancat 50 de minute din viata. Si asta doar ca interfata web de pe el e de KKO. De auto-learning nu stiu nimic pe switch-urile AT. Dupa cum am zis in retea am doar un FS750 care nici macar Static Unicast nu are in optiunile din interfata. Iar ssh / telnet nu cred ca a auzit in viata lui. I-as fi pus consola pe el sa vad ce stie dar e la dracu in praznic si nu stau sa ma duc pana acolo doar sa il testez.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate