Renarthro - pareri
Last Updated: Feb 19 2016 21:52, Started by
un_dac
, Oct 07 2015 11:23
·
0

Posted 07 October 2015 - 11:23

Va salut,
Se poate folosi cu incredere renarthro pentru coxartroza? Este eficient? Exista contrainidicatii? Ce pareri aveti? Va multumesc, |
Posted 07 October 2015 - 11:57

Prea multe chestii religioase in reteta, iar Osteola TM nu are nici o componenta ?!
Recomand chestii verificate de mine, unele cu studii clinice, toate cu ingredientele listate pe produs si cu doze de cal, nu glume: Artrohelp Repair sau Forte Celadrin Movial Plus |
Posted 07 October 2015 - 20:18

Asta nu e medicament, e teapa pentru fraierii religiosi.
|
Posted 06 November 2015 - 09:31

Eu am luat si are rezultate foarte bune. Dupa prima saptamana durerile de mijloc s-au ameliorat, iar acum, dupa un tratament de 2 luni, ma simt excelent. Fiind verificat personal, pot sa-l recomand calduros. Ăsta chiar funcționează...
|
Posted 15 February 2016 - 23:58

am fost curios in privinta acestui produs! 2 lucruri mi-au atras atentia:
1. faptul ca este avizat medical! cred ca este atuul produsului! ce este interesant de subliniat este faptul ca eu l-am luat la recomandarea reumatologului. pentru gonartroza bilaterala orice tratament netratat corespunzator ajunge in timp la inevitabila "proteza". daca urmezi cura, cu trei pastile pe zi in prima luna, imbunatatirile sunt evidente.eu l-am luat in dec 2015 si m-a cam costat dublu fata de cat e recomandat. oricum pentru ce am eu cam depind de analgezice si antiinflamatorii mai ales cand se schimba vremea. in concluzie e cam singurul produs natural care m-a ajutat. apropos Celadrin e slabut rau...testat 3 luni fara absolut nici cea mai mica imbunatatire. 2. nu inteleg de ce au ales formula asta de promovare cu trei babe pe teleshopping cand in Europa se vinde bine in farmacii. Cel putin in Germania unde am cunostinte si am cerut o informare, e considerat produs controlat si avizat de CE si recomandat ca un produs foarte serios. la noi cred ca tipul asta de promovare ii scade clar imaginea si lumea e reticenta.pacat ps-un plus pentru gel de foarte buna calitate si singurul de altfel cu aviz dat de ministerul sanatatii din tara de bastina Croatia- alte case alte obiceiuri |
Posted 17 February 2016 - 07:00

arhimede_j, on 15 februarie 2016 - 23:58, said:
am fost curios in privinta acestui produs! 2 lucruri mi-au atras atentia: 1. faptul ca este avizat medical |
Posted 19 February 2016 - 21:52

asta m=a contrariat si pe mine, faptul ca un supliment alimentar are avizul ministerului sanatatii din tara respectiva. eu l-am comandat online si inainte am solicitat lamuriri. stiu ca la noi IBA valideaza suplimentele, iar IBA nu are nici o legatura cu ministerul sanatatii. in schimb mi-au trimis pe mail avizarea medicala - a ministerului sanatatii din croatia pentru Renarthro. cu explicatia" Croatia nu punea pe piata nici macar suplimentele alimentare fara a fi avizate de ministerul sanatatii" - cred ca il am undeva pe email, o sa il caut. deci nu cred ca e vb de confuzie cat de legislatia din tara respectiva. iar cat priveste gelul are acelasi regim de avizare. ma rog nu asta conteaza cel mai mult ci, vorba ta, rezultatele pe care le obtii. si oricum avizarea medicala aduce un plus care, pe mine personal m=a determinat sa fac cura respectiva. caut pe mail si va trimit daca il gasesc.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users