Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @karax!

La multi ani @Yoda!

La multi ani @OvidiuNS!
 Cum se numeste filmul

Castrarea cocosului (clapon)

Instalație ornamentala lumin...

probleme conectare wifi de pe tel...
 Probleme cu alegerea facultatii

Cont Facebook spart

Modul GSM cu numarator de impulsuri

Leduri de 12v la polițe de s...
 Intrerupator bec

Recomandari Colagen

Recomandari Ciocolata Neagra 70-85%

TVSat GO
 

Bloomberg TV HD

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
valugi

valugi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 30.07.2004
Cine stie ce operator are Bloomberg Tv? - e cel mai tare post financiar tv.
Operator roman de cablu sau unde il gasesc pe net la o calitate decenta.

Mersi

#2
Red Force

Red Force

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 701
  • Înscris: 05.12.2005
Pana acum o saptamana l-ai fi futut gasi la RCS Bucuresti in pachetul Extra. De la aparitia Euforia Lifestyle TV locul lui a fost luat de Fashion TV.
Poate in alte orase mai exista inca.

#3
MrMxyzptlk

MrMxyzptlk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,447
  • Înscris: 30.08.2003
valugio gasesti pe satelitul HotBird, FTA in limbile Germana, Engleza, Franceza si Italiana cred ... poete fii prins in toata tara cu o antena de 0,8m

#4
valugi

valugi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 30.07.2004
OK. Merci mult.

Intrebare: cum fac sa prin doar bloombergul la birou. Am inteles ca nici rds-ul nu-l mai da, (nu prea e cerinta la noi de informatii financiare, ca doar avem stirile de la ora 5  :puke: ), si trebuie sa gasesc o solutie.

Daca imi instalez un echipament de la digitv sau focus sat, pot sa-l folosesc sa prind si bloomberg tv? Ma gandesc ca poate daca schimb ceva, eu stiu !

Daca nu, de ce echipamente am nevoie pt a putea viziona canalul la birou? Nu am nevoie decat de bloomberg, deci nu cred ca trebuie cine stie ce investitie.


Merci !

#5
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,211
  • Înscris: 05.09.2005

 valugi, on Jan 24 2006, 19:17, said:

OK. Merci mult.

Intrebare: cum fac sa prin doar bloombergul la birou. Am inteles ca nici rds-ul nu-l mai da, (nu prea e cerinta la noi de informatii financiare, ca doar avem stirile de la ora 5  :puke: ), si trebuie sa gasesc o solutie.

Daca imi instalez un echipament de la digitv sau focus sat, pot sa-l folosesc sa prind si bloomberg tv? Ma gandesc ca poate daca schimb ceva, eu stiu !

Daca nu, de ce echipamente am nevoie pt a putea viziona canalul la birou? Nu am nevoie decat de bloomberg, deci nu cred ca trebuie cine stie ce investitie.
Merci !



Pai atat DIGI cat si focuss sunt orientati pe satelitul Thor 1 gr. Iar programul blomberg este situat pe HOT BIRD 13 E. Poti sa-ti cumperi sistem MAX ( ai acces la satelitul SIRIUS si Hot bird ( inclusiv blomberg)) . Mai multe detalii de despre MAX . www.maxtv.ro

BAFTA!!

#6
valugi

valugi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 30.07.2004
merci. Am intrat pe site la ei.

Instalarea e in jur de 6 mil. si ca sa mearga banuiesc ca-mi trebuie pachetul de baza care e vre-o 200

Mai trebuie si altceva?
Mai ieftin nu se paote, nu e foarte scump dar nici ieftin nu e.

Merci !

#7
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,317
  • Înscris: 05.05.2003
Instalarea sau instalatia e in jur de 6 milioane ?
Ai zis ca vrei numai Bloomberg TV... cu 2.5 milioane cumperi instalatia completa, compusa din cel mai ieftin receiver FTA (aprox. 1.8 mil), cel mai ieftin LNB (aprox. 250.000), si o antena de mici dimensiuni (0.8M cu aprox. 500.000)
Instalarea probabil te va costa 1 milion dar daca citesti cu atentie thread-urile din acest forum (despre instalari) e posibil sa reusesti singur o instalare pe Hotbird 13'E

#8
valugi

valugi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 30.07.2004
Asa mai merge.

Acum, sunt din bucuresti, stie cineva de unde pot sa le iau?

Am vazut la digitv oferta cu echipament inclus de 2.900.000 (antena si reciver). Pot sa le folosesc echipamentul? Pentru ca daca iau astea de la ei sunt convins ca-mi fac instalarea in aceeasi zi si nu trebuie sa merg prin piete sa caut echipament. Dar trebuie sa mearga antena si reciverul lor pt ceea ce am eu nevoie. Am sunat ieri la ei, si doamna de la CS nu a auzit de bloomberg, (daca intrebam de postul acasa(telenovele), cred ca ma intreba care? 1,2,3sau 4).
Ma gandeam sa iau echipamentul lor si sa-l orientez spre satelitul cu bloomberg. Merge?
Merci !

#9
isr2002

isr2002

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,591
  • Înscris: 06.09.2004

 valugi, on Jan 25 2006, 11:15, said:

Asa mai merge.

Acum, sunt din bucuresti, stie cineva de unde pot sa le iau?

Am vazut la digitv oferta cu echipament inclus de 2.900.000 (antena si reciver). Pot sa le folosesc echipamentul? Pentru ca daca iau astea de la ei sunt convins ca-mi fac instalarea in aceeasi zi si nu trebuie sa merg prin piete sa caut echipament. Dar trebuie sa mearga antena si reciverul lor pt ceea ce am eu nevoie. Am sunat ieri la ei, si doamna de la CS nu a auzit de bloomberg, (daca intrebam de postul acasa(telenovele), cred ca ma intreba care? 1,2,3sau 4).
Ma gandeam sa iau echipamentul lor si sa-l orientez spre satelitul cu bloomberg. Merge?
Merci !
Daca nu vrei decit blumberg nu trebuie sa iei echipament si abonament de la nici un pachet. Tot ce iti trebuie ti-a spus rz: un receptor FreeToAir - cel mai ieftin pe care il gasesti, un LNB, o antena de minim 0.8m, cablu si cam atit. Nu platesti nici un abonament, pe Hotbird antena cred ca poti si singur sa o fixezi. Si in afara de asta ai si o gramada de canale in plus.  :)

Edited by isr2002, 25 January 2006 - 11:46.


#10
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,317
  • Înscris: 05.05.2003
Fara sa doresc sa le fac reclama, dar www.tehnicb.ro si www.peruvision.ro se pare ca au cele mai bune preturi pentru echipamente, in Bucuresti

#11
valugi

valugi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 30.07.2004
Ok, am vazut ce si cum le fac o vizita chiar azi.

Mai am o intrebare si sper ca am rezolvat problema.

Am un samsung de 82 de cm, lcd-tv cu hd-ready. Calitatea imaginii o da transmisia lui bloomberg dar si reciverul din cate banuiesc(logic). Ce reciver recomandati ? Asta ca sa nu vad imaginea prin "perdeaua de purici" .
Antena nu cred ca o sa conteze, dar banuiesc ca reciverul conteaza.

Merci.

#12
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,317
  • Înscris: 05.05.2003
In digital, nu mai ai treaba cu ''purecii'' si doar cu... macroblocurile, atunci cand semnalul este insuficient, sau cu ecranele negre (cand semnalul lipseste)
Calitatea imaginii e cam aceeasi atat cu receiverele scumpe cat si pe cele ieftine, daca si transmisia via satelit este de calitate
Strong-ul, desi unii spun ca nu e bun ca receiver, e foarte bun la redare si ofera imagine ''cristal'', ca sa zic asa, dar cum am spus sa fie si transmisia de calitate
Din cate stiu, Bloomberg se vede ok, ca imagine, cu Strong-ul meu...

#13
1bob

1bob

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 17.12.2004
Ia-ti un Sky Star 2  ptr PC si vezi si High Definition, pe acelasi satelit  Hotbird

#14
valugi

valugi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 30.07.2004
Am dat search si vad ca e pe la 3 mil si mai mult. Merita?
Daca calitatea imaginii e buna, pt mine inseamna ca merita. Placa o instalez in pc si mai trebuie totusi antena care e si aia vre-o 1mil cred.

Asta e tot? Dupa ce le instalez caut pe forum sa vad cum gasesc satelitul, si la treaba? sau mai am ceva de facut.

Daca cumpar placa, am nevoie si de un pc doar pt televizor, si pc-ul are cerintele lui, destul de maricele ca sa fie unul mai scum si tot asa. NU ne complicam cu placa?


Am si eu o placa destul de veche care cred ca e tot ceva de satelit, am vazut pozele pe net la Skystar 2, si cred ca ce am eu e o varianta mult mai veche. Pot sa fac ceva cu placa asta? Sau o arunc la loc in cutia de "prostii"?

Merci !

Attached Files

  • Attached File  2.jpg   291.44K   22 downloads
  • Attached File  1.jpg   271.29K   35 downloads
  • Attached File  3.jpg   251.59K   18 downloads


#15
kingblana

kingblana

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,258
  • Înscris: 21.12.2003

 1bob, on Jan 25 2006, 12:25, said:

Ia-ti un Sky Star 2  ptr PC si vezi si High Definition, pe acelasi satelit  Hotbird

Cu conditia obligatorie de a avea un PC  adevarat .

#16
valugi

valugi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 30.07.2004
deci pica povestea cu placa, pentru ca trebuie sa o instalez intr-un pc, care si el costa o gramada.

Ma intereseaza un model de reciver care sa dea calitate buna pt tv.

Merci !

#17
valugi

valugi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 30.07.2004
help !

#18
Ami

Ami

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 28.02.2005
Ti-a spus mai sus RZ ca la majoritatea e la fel.....
Ia un strong ....sau daca vrei cel mai bun ia un Dreambox 500.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate