Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
SteamLink Lag

Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Montare pat si tip somiera

Doua comenzi - același produ...
 Sfatul FMI pentru Romania: Taxa&#...

Asigurare RCA in functie de cati ...

Suma mare cash, calatorie cu avio...

Sevraj benzodiazepine
 Calitate procesuala

Crapaturi la bloc din 1980

Masina sport britanica - Aston Ma...

Vouchere TAROM Black Friday
 Manea reclama medicament

Știrile cu Valea Prahovei

Alerte Google

Problema neintuitiva de matematica

Sfaturi alegere Van 3,5T

- - - - -
  • Please log in to reply
56 replies to this topic

tiocuip

tiocuip

Junior Member

• Grup: Members
vopseaua ?
caare este mai buna ? alba ?
sau galbena ?

adimaneta

adimaneta

Junior Member

• Grup: Junior Members
Ce reclamatii are motorul 2999 la Fiat Ducato Maxi Mj 180KM??

adimaneta

adimaneta

Junior Member

Ne vedem peste 2 ani cu impresii despre nemti.

Attached Files

teRRa

teRRa

Member

La asta ai sarcina utila de 3-400 kg. Consumul nu merita pomenit. Ingrediente perfecte pentru extern... .

pimi

pimi

Active Member

terra ce te bagi? ai tu bunic mecanic in familie ?
Posted Image

teRRa

teRRa

Member

Bunic nu. Habar da.

pimi

pimi

Active Member

el are bunic mecanic,a scris asta mai sus
daca bunicul a decretat sa se ia o poza de pe net pt a inchide topicul nu te poti pune cu bunicul

adimaneta

adimaneta

Junior Member

Number of axles  2
Configuration  4x2
Loading Capacity  1460 kg
Own weight  2040 kg
Maximum weight  3500 kg
Wheelbase  425 cm
Engine capacity  120 Kw (161 Engine power (HP))
Fuel type  diesel
Gearbox kind  manual
Number of Gears  6

Edited by adimaneta, 30 October 2015 - 11:09.

tiocuip

tiocuip

Junior Member

adimaneta, on 30 octombrie 2015 - 11:08, said:

Number of axles  2
Configuration  4x2
Own weight  2040 kg
Maximum weight  3500 kg
Wheelbase  425 cm
Fuel type  diesel
Gearbox kind  manual
Number of Gears  6
ai uiat sa mentionezi daca la volan are tacanitul specializat .

adimaneta

adimaneta

Junior Member

Es ist sehr einfach, glücklich zu sein, aber es ist sehr schwer, einfach zu sein. .......LKW-Beladung

teRRa

teRRa

Member

Sa stii ca nu tot ce zboara se mananca. Sa iti traduc ce inseamna asta in cazul de fata: nu tot ce scrie intr-un anunt, brief sau carte de identitate este conform cu realitatea.
La masina din poza sasiul gol cantareste undeva catre 2 tone dsca nu peste. Mai departe fa tu calculul... .

Beko10

Beko10

Member

Pana la urma ai cumparat ceva?
Merge afacerea ?
Ai comenzi ?
Esti tu sofer ?
merita ?
Cat iti iasa pe luna ?

adimaneta

adimaneta

Junior Member

Beko10, on 01 noiembrie 2015 - 09:51, said:

Pana la urma ai cumparat ceva?
Merge afacerea ?
Ai comenzi ?
Esti tu sofer ?
merita ?
Cat iti iasa pe luna ?

Am scris ca incepe la 1 ianuarie contractul. Am cumparat. Am incarcat sa scot costurile cu adusul in tara. Consum 14.5 la 130 cruise control plus webasto o noapte. Drumuri bune!

Edited by adimaneta, 01 November 2015 - 20:11.

pepi20

pepi20

Junior Member

adimaneta, on 30 octombrie 2015 - 11:08, said:

Number of axles  2
Configuration  4x2
Own weight  2040 kg
Maximum weight  3500 kg
Wheelbase  425 cm
Fuel type  diesel
Gearbox kind  manual
Number of Gears  6

Ce an de fabricatie are si la ce pret se poate gasi SH in Germania? (din cate am inteles de acolo e achizitionata)

adimaneta

adimaneta

Junior Member

Eu am fost ajutat de o relatie de prietenie veche de 30 de ani. Un neamt/roman a ”cumparat”. Aici pe site exista opinii, exista site uri cu vanzari/leasing. Daca ai noroc primesti garantie 12 luni. Erfolg!

softman15

softman15

Member

Am o ruda care si-a luat Fiat Ducato  , motor 2,3 ,an 2002 ,din acela cu plafon  inalt . A dat pe el 2300 euro si l-a mai costat vreo 500 inmatricularea pe Romania ,pentru ca era adus din afara . Ca mecanica masina era perfecta ,au mai fost de rezolvat doar cateva defecte de caroserie ,gen mici indoituri . O are de 2 ani si e foarte multumit . A fost cu ea si in Italia si s-a comportat foarte bine pe autostrada si mi-a spus ca a avut un consum foarte bun ,desi a fost full. Poate te ajuta cu ceva . Bafta la alegere . Decat sa te duci in Germania ,mai bine o iei de aici si doar o inmatriculezi .

pimi

pimi

Active Member

@ADIMANETA
asteptam impresii
cum merge afacerea ?
poze noi cu sprinterul ?
ce mai face bunicul mecanic?

adimaneta

adimaneta

Junior Member

pimi, on 14 februarie 2016 - 11:58, said:

@ADIMANETA
asteptam impresii
cum merge afacerea ?
poze noi cu sprinterul ?
ce mai face bunicul mecanic?
Pentru cei care vreti sa va apucati de transport cu autoutilitara de 3,5 tone. Anul asta am vrut sa inchid, sa vand masina si sa ma apuc de ceva mai producciv dar am spus sa mai incerc ceva, transport UE-UE.
Va dau un sfat, o informatie pe care nimeni nu o sa o dea:
Nu faceti transport intern sau RO-UE UE - RO, faliment scrie pe voi daca nu aveti niste contracte si va bazati doar pe bursa.
Incercati doar transport intracomunitar. Va faceti cont pe teleroute sau pe trans.eu, acolo gasiti numai transporturi intracomunitare.
Ies incomparabil mai multi bani. Va trebuie masina buna, maxim 5 - 6 ani vechime, maxim 500.000 km (cu cazane nu faceti treaba, faceti si 15.000 - 17 000 km pe luna si daca nu e masina buna va sta numai prin service.
Bani de combustibil minim 4000 - 5000 euro, va trebuiesc aprox. 2000 - 2500 euro pe luna, poate chiar mai mult. Sunt la mare cautare masinile cu lift, partea proasta este ca nu mai ai sarcina utila dar sunt multe marfuri de 300 - 400 kg dar vor neaparat lift.
Banii se incaseaza in general la minim 60 de zile. Stati pe comunitate minim 5 - 6 saptamani pentru a avea profit. Imprimanta cu scaner la voi, laptop cu tot ce trebuie pe el(eventual multe filme si documentare pentru ca nu este usor sa dormi in masina 1 - 2 luni), net mobil pentru germania (Vodafone DE 25 euro pt. 3 gb valabili 30 zile sau 35 euro 5 gb valabili 30 zile)restul mc donald's (si pentru franta din 2016 daca zvonurile se adeveresc, SFR 9 euro 1 gb valabil 7 zile sau 30 euro, 4 gb valabil 30 zile. ), ruter acasa in RO cu conexiune VPN de la pc la router (netul mobil din germania are niste porturi blocate si fara alea nu merge bursa poloneza dar se poate trece peste printr-o conexiune VPN - am avut problema asta. Un router de doamne ajuta cu functia de VPN si care nu da erori sau se blocheaza costa cam 800 ron, sub pretul asta riscati sa aveti probleme cand se umple memoria ram sau cache-ul lui, nu recomand, sunt niste bombe). Facturile si documentele le trimiteti de prin tari straine cu tracking number, costa aprox 4 - 10 euro per plic. Nu faceti cabotaj, nu va angajati sofer altfel riscati sa aveti probleme, mai ales pe Germania cu legea MILOG (copie legalizata si tradusa in germana ca soferul este si asociat unic al firmei iar conform legilor din Romania puteti munci la firma voastra fara a fi angajat). Eu cat am stat plecat am pus pe masina maxim 500 - 600 kg si o singura data am pus 1100 kg. La retur catre RO am pus 1200 kg. Se plateste aproc 0,3 - 0,35 euro per km (am luat si 0.5 euro per km dar astea pica foarte rar) dar castigati la numarul mare de kilometri parcursi. Contract cu o firma care vinde motorina (eu am la Smart Diesel), va puteti recupera TVA-ul pentru motorina. Sunt firme care recupereaza TVA-ul si dupa bonurile fiscale dar dureaza cam 1 an in ceast caz.
Am plecat pe comunitate, am stat aproape 6 saptamani si am vazut ca se misca treaba ... cat s-o mai misca.
Edited by catalinoprescu, 31 December 2015 - 06:05.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate