Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amenintat cu moartea de un numar ...

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...
 

Mădălin Ionescu, realizatorul WowBiz: „Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa”.

- - - - -
  • Please log in to reply
84 replies to this topic

#37
Tudor75

Tudor75

    peRFect

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,150
  • Înscris: 14.12.2007

View PostCeltic, on 03 octombrie 2015 - 14:21, said:

Uitati-va in jurul vostru, in locurile publice, in trafic etc. E plin de taranoi de melteni si de cior0i, pentru care sunt facute cacaturile astea de programe la tv. Cea mai mare vina o au Protv si antena. Ei au dat tonul la infectiile astea si ei i-au ridicat pe zigoinerii astia din mizerie.

Eu cred totusi, ca cel care a dat tonul la mizeriile astea, a fost Dan Diaconescu in direct, in reluare si inregistrat. Ar trebui executat acel om.

#38
ramiz

ramiz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,897
  • Înscris: 25.12.2010
atat se despica firu-n doua:nu-ti place o emisiune nu te uiti.sau schimbi postul pe alt canal. ce in alte parti nu e asa?aveti impresia ca acolo se da la televizor numai muzica simfonica si teatru tv?e la fel ca la noi  daca  nu si mai rau.   daca nu-ti place sa stai la televizor   ,iesi in oras la o terasa sau   te duci in parcul herastrau si alergi  .e asa de simplu.

Edited by ramiz, 03 October 2015 - 15:44.


#39
Tudor75

Tudor75

    peRFect

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,150
  • Înscris: 14.12.2007
@ramiz, ideea e ca ii prostesc si mai rau pe prosti, iar daca un copil nesupravegheat se uita la asa ceva, e si mai rau.

Edited by tudor75, 03 October 2015 - 15:56.


#40
stormwatch

stormwatch

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,772
  • Înscris: 18.04.2010
A fost un moment dat cînd tipul ăsta îmi făcuse o impresie bună: făcea un talk-show politic (nu mai ştiu la ce canal) şi părea un tip scrobit, principial, un soi de Robert Turcescu.

Acuma, nu ştiu, poate vrea omul să se justifice în faţa lumii că trebe să manînce şi el o pîine, dar de aici la a spune că ce face el e o chestie onorabilă, e drum lung. Ce zice el aici e justificarea curvelor, că „dacă n-ar fi nevoie de noi, sau dacă le-ar fi aşa greaţă oamenilor de noi, nu ne-ar căuta o grămadă de oameni cu ştaif”. Da, or fi şi oameni de ştaif, dar cei mai mulţi, (aşa, cam 89 dintr-o 100) sînt labagii trişti, care-şi rup din banii de mîncare sau de ţigări (că de la rachiu nu cred că taie vreunul), ca să dea şi ei o m...e.

Nu zice nimeni că nu trebuie să existe şi ei, treaba fiecăruia cum a ales să-şi cîştige existenţa, dar bă, nu-mi veni şi te da om cu principii şi valori, pentru că taman ce te-ai kakat în ele.

Cît despre cei care se uită la emisiuni ca ale ăstuia, nimic nu-ţi strigă mai tare originile (mediul în care ai crescut) decît lucrurile pe care alegi să le faci (de plăcere, şi neconstrîns de nimeni). Dacă te uiţi la emisiuni cu ţigani, înseamnă că-ţi place ce fac, cum se comportă, şi ca atare, eşti de-al lor.

#41
bietu

bietu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,545
  • Înscris: 17.03.2008

View Postramiz, on 03 octombrie 2015 - 15:26, said:

sa ne fereasca sfantul sa mai avem televiziune de 2 ore si alea doar ode conducatorului iubit.tara noastra a mai trecut prin chestii din astea.nu se stie niciodata ce ne rezerva viitorul.

Am curaj sa fac pariu ca multe s-ar schimba in bine cu mai putin televizor!

#42
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
Kanal D e cam în faliment, de asta a declarat Mădălin Ionescu asta.

#43
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,876
  • Înscris: 28.11.2006
Dintre toate prostiile pe care le-a zis nenea asta, a spus cel putin o chestie cu care sunt de acord: petitiile online sunt o frectie la picior de lemn (ca sa fiu civilizat). Dar ma framanta totusi o intrebare: daca tot sunt inutile si scrise de frustrati, ce-l arde grija de ele pe nea Medelin, realizatorul de succes al unei emisiuni destepte? In mod normal, n-ar trebui sa-i pese. Dar daca se scarpina ca maimuta pana se inroseste, inseamna ca nu e asa destept cum se crede :ciocan:

#44
Cazimi

Cazimi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,152
  • Înscris: 25.10.2007

View Postpufonel, on 03 octombrie 2015 - 21:52, said:

ma framanta totusi o intrebare: daca tot sunt inutile si scrise de frustrati, ce-l arde grija de ele pe nea Medelin, realizatorul de succes al unei emisiuni destepte? In mod normal, n-ar trebui sa-i pese.
El încearcă să spună „nu mai încercați, că oricum nu aveți nicio șansă”. Și explică de ce.
Din păcate, are dreptate. Este totuși de neînțeles cum supraviețuiesc televiziunile din alte țări fără femei despuiate și fără muzică de mahala (după logica lui MI și a altora care îi țin hangul).

#45
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,876
  • Înscris: 28.11.2006
Probabil n-ai vazut emisiunile de divertisment de la televiziunile franceze. E adevarat ca la ei lipsesc manelele, dar compenseaza prin limbajul licentios si glumele cam de autobaza. Dar macar alea sunt facute de comici, nu de personaje din lumea interlopa.

#46
Cazimi

Cazimi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,152
  • Înscris: 25.10.2007

View Postpufonel, on 03 octombrie 2015 - 22:28, said:

E adevarat ca la ei lipsesc manelele
Dar macar alea sunt facute de comici, nu de personaje din lumea interlopa.
Eh, voila! Cel puțin două diferențe, suficient ca să ridice un picuț nivelul de la șușanea la emisiune de divertisment.
Din câte am văzut, și la italieni e la fel cum zici.
La americani sunt emisiuni dedicate, care au publicul lor, gen Jerry Springer, în care apar mahalagioace înjurându-se și punând pe tapet  chestiuni private. Chestia e că mahalagioacele astea nu ajung vedete la știrile naționale.... Cum s-or descurca, frate, te întrebi?

#47
c4n1b4lul

c4n1b4lul

    Expert în procrastinare

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,310
  • Înscris: 30.08.2010

View PostWess, on 03 octombrie 2015 - 11:41, said:

Da-l in mortii lui de manelist agramat! Scurt!
Plus că pe contul lui de Facebook sunt tot felul de muieri de 45+ care-l susțin, și ne fac pe noi "boschetari" sau "curve care au fost umilite în direct pe la emisiunea lor", plus că folosesc un limbaj de genul "lasa ca tu ai o emisune frumuasa si io cu ajutoru tau a-m anceput sa ma uit tot m-ai des la emisuniile cu leo da la strehaiia,dai ancolo de roacheri si patapievici proshti ka ei nustiu alceva inafara de a signi lumia!", iar dacă postezi o idee argumentată corect, îți v-a spune Ionescu că "Presa tabloidă e pe moarte !" .

Dacă și noi avem presă tabloidă, două ziare de 24 de pagini, preț de 1.5 lei, jumătate din conținut e compus din explicații foto și publicitate (Lunea trecută, Libertatea a publicat pe 2 pagini regulamentul unei prostii de concurs, iar pe altă pagină, lista premiilor puse la bătaie !), ce ziceți de Danemarca care are tot două cotidiene tabloid, Ekstra Bladet și B.T., cu peste 100 (Peste 60 de pagini sigur, ediția de duminică are 100 .) de pagini, la un preț de vreo 22 kr. (13.03 lei), unde cel puțin trei sferturi din conținut e format din știri politice, economice și sportive quality, singurul lucru care le dă statutul de ziare tabloide sunt anumite interviuri realizate unor cântăreți, membri ai Casei Regale sau persoane politice (Interviuri la vreo 10-20 de pagini !), iar știrile de bârfă sunt undeva la doar (!) 4 pagini/ediție, și acolo e vorba doar de cântăreți, anumite prințese sau actori prezenți la o gală sau un dineu, nicidecum bufoni țigani sau peneplene de femei prezente în studiouri doar pentru audiență, bătăi între maneliști sau violuri !

View Postflobuc, on 03 octombrie 2015 - 11:46, said:

Tabloid de succes? Oameni destepti? Asta are habar ce scoate pe gura? Aducem 3 tigani la televizor care se bat/injura/jignesc, o mai punem de-o facatura si asta e tabloidul de succes? Din pacate, asta e nivelul cultural al tarii, ca daca lumea nu statea cu gura cascata sa vada pe cine a mai babardit guta sau cui i-a mai luat masina leo, era demult disparut rahatul asta de la televizor, alaturi de capatos si toate asa zisele stiri mondene de doi bani de pe antena stars pana la jegul de romania tv. Personal, refuz sa tin asemenea canale in grila, le-am sters pentru ca pur si simplu nu mai suport asa ceva, si pe internet la fel, pana nu te lovesti si de un articol gen "Senzationa! O sa ramai mut cand o sa citesti asta! Guta a facut-o! Bolnavilor de inima nu le este recomandata stirea!", nu poti sa citesti ceva util.

Singura sansa ca acest "moderator de succes" sa dispara, alaturi de toata breasla de doi bani, este sa le scada audienta. Boicotarea in masa a tuturor canalelor ce difuzeaza astfel de mizerii.
Off-topic: Doamne ce aș vrea să citesc un ziar nordic tipărit, și să dispară tabloidele noastre ! Posted Image

View Postcristirg, on 03 octombrie 2015 - 13:43, said:

-din pacate sunt promovate specimenele,manelistii...si nu se promoveaza valorile, cultura,muzica simfonica....
Nu e neapărată nevoie de muzică simfonică, îți arăt o grilă a unor televiziuni daneze cam ce difuzează ei :


Quote

DR1
06:10  Midt i naturen (5:8)
07:10  Ud i naturen: På jagt efter natravnen
07:40  Tæt på vores kæledyr (9:28)
08:20  Tæt på vores kæledyr (10:28)
09:00  Den blide hvalhaj
09:55  Kyst til kyst - Sønderjylland, Hejlsminde til Kollund (4:7)
10:55  De uheldige helte (11)
11:45  De uheldige helte (12)
12:35  Øst for solen (1:13)
13:35  Gintberg på Kanten - Bolbro (5:7)
14:05  Den store bagedyst (4:8)
15:05  HåndboldSøndag: HC Motor Zaporozhye-Skjern Håndbold (m), direkte
16:55  HåndboldSøndag: Montpellier HB-KIF Kolding København (m), direkte
18:30  TV AVISEN med Sporten og Vejret
19:00  Naturens hemmelige liv (2:3)
20:00  Broen III (2:10)
21:00  21 Søndag
21:40  Fodboldmagasinet
22:10  Dirty Harry vender tilbage
Amerikansk actionfilm fra 1983
00:05  Mord i familien (1)
00:50  Mord i familien (2)
01:40  Luther - strømer på kanten (3)
02:30  Luther - strømer på kanten (4)
03:25  Der er noget i luften (196:320)
03:50  Der er noget i luften (197:320)
04:15  Han, hun og godset (9:22)
04:45  Grønne haver


TV2
06:00  Mouk
06:15  The Looney Tunes Show
06:40  Den lille brandskole
07:05  Hvalpen Scooby-Doo
07:30  Animaniacs
08:00  Go' morgen Danmark
12:00  Nyhederne
12:20  Størst
13:05  Størst
13:55  Størst
14:45  Størst
15:35  Størst
16:20  Størst
17:10  Størst
18:00  Nyhederne og Sporten
18:12  Regionale nyheder
18:20  Dit efterårsvejr
18:25  For ung til min krop
19:00  Nyhederne
19:30  Regionalprogram
20:00  Toppen af poppen
21:00  Kapring af metro 1 2 3
Amr. actionfilm fra 2009.
22:45  Norskov (2)
23:35  Frikendt (4)
00:30  Station 2
01:20  Station 2 Politirapporten
01:55  Helvede tur/retur - Cuba
02:50  Det sejeste sjak - Great Lake Warriors
03:35  Venner (102)
04:00  Nyhederne og Vejret


TV3
06:20  According to Jim (130)
06:40  7:39
Britisk romantisk drama fra 2014
08:25  Bones 4 (76)
09:20  Bones 4 (77)
10:15  NCIS 10 (21)
11:10  NCIS 10 (22)
12:05  Eagle Eye
Amerikansk thriller fra 2008
Klik p� programmet for at f� vist en trailer for filmen
14:30  Indiana Jones og det sidste korstog
Amerikansk actionkomedie fra 1989
17:00  Mit Plastikmareridt (4)
18:00  Flyt eller forny (4)
19:00  Familien fra Bryggen (4)
20:00  Luksusfælden (6)
21:00  Homefront
Amerikansk actionfilm fra 2013
Klik p� programmet for at f� vist en trailer for filmen
23:00  Politiaktionen
00:00  Ramsay's bucatarie Nightmares US 1 (1)
01:00  Jeopardy (19)
02:00  Jeopardy (20)
03:00  NCIS 10 (23)
03:45  Waterworld
Amerikansk actionfilm fra 1995


DR2
07:30  Nyheder fra Grønland
08:00  DR2 Morgen
08:30  DR2 Morgen (G)
09:00  Under fire øjne - Anne Leslie
09:50  Med speederen i bund (3:3)
10:35  Afrikas kongedømmer - Vestafrika (4:8)
11:25  Kampen om indvandringen (1:6) - "Verdens mest menneskevenlige lov"
11:55  Hughs kamp for kyllingen (2:3)
12:45  Spild af dine penge (3:4)
13:30  Vi ses hos Clement
14:20  Quizzen med Signe Molde
14:50  So ein Ding: 3 gode grunde til at 3D-printe
15:20  Detektor
15:50  Danske iværksættereventyr - fra gældsramt til gulddreng (3:7)
16:20  Shalako
Engelsk western fra 1968
18:10  Den hvide dronning (4:10)
19:10  Tidsmaskinen
20:00  Rytteriet (7:10)
20:20  Rytteriet (8:10)
20:45  Hva' sker der danskere (2:10)
21:00  Nak & Æd - en vildged (2:10)
21:40  Vi ses hos Clement
22:30  Deadline
23:00  Næste uges TV med Anders Lund Madsen og Poul Nesgaard
23:30  JERSILD minus SPIN
00:15  Den rigeste procent (5:6)
00:45  60 Minutes
01:30  Børn bag tremmer
02:15  Banken
02:30  Banken
02:50  Caféen (9)
03:10  Caféen (10)
03:35  Deadline Nat

Așadar, DR1 (Postul 1 public) difuzează seriale, 3 documentare, un film, 2 emisiuni sportive, 2 meciuri de handbal, și 2 jurnale de știri .

TV2 (Post public-privat, cel mai bun în audiențe) difuzează filme, seriale, știri, iar dimineața program pentru copii .

TV3 are în grilă filme și seriale, iar DR2 (Post cultural public) un matinal și documentare+filme .

Cam în toate țările scandinave stau așa grilele .

#48
bogdan1811

bogdan1811

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 06.08.2015
In urma cu cativa ani prezenta o emisiune interesanta pe National TV "Miezul problemei". Omul chiar mi se parea valabil, parca retin ca este profesor de istorie, ceva de genul asta. Acum banul l-a demoralizat prin aberatia aia de emisiune de pe Kanal D. Banuiesc ca si-a dat seama de asta de a specificat "Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa"

Biografia lui spune ca a decazut  http://www.ele.ro/ma...nescu/biografie

#49
c4n1b4lul

c4n1b4lul

    Expert în procrastinare

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,310
  • Înscris: 30.08.2010

View Postbogdan1811, on 04 octombrie 2015 - 10:48, said:

In urma cu cativa ani prezenta o emisiune interesanta pe National TV "Miezul problemei". Omul chiar mi se parea valabil, parca retin ca este profesor de istorie, ceva de genul asta. Acum banul l-a demoralizat prin aberatia aia de emisiune de pe Kanal D. Banuiesc ca si-a dat seama de asta de a specificat "Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa"

Biografia lui spune ca a decazut  http://www.ele.ro/ma...nescu/biografie
De îl avea invitat o dată pe Gigi, care a și folosit, la rându-i un limbaj colorat .

#50
AleXXander00

AleXXander00

    XX

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,427
  • Înscris: 21.02.2009
Saracul microb, el are impresia ca ce face el aici se compara cu tabloidul de prin America. I-am citit si eu postarea de pe facebook si modul in care isi jignea "cititorii" de pe acolo. Mai bine si-ar aduce aminte de unde si-a luat nevasta...

#51
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,540
  • Înscris: 13.06.2004
Rolul televiziunii nu este de a culturaliza, dar asta nu înseamnă că este a imbeciliza. Poţi să faci şi umor de calitate sau să faci emisiune neculturale interesante.

#52
grinci

grinci

    Bang the bass, turn up the treble

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,225
  • Înscris: 10.09.2013
Televiziunile au ales calea usoara: prosteala pentru prosti. Provocarea cea mare e sa faci ceva de calitate.

#53
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,540
  • Înscris: 13.06.2004
"Din cultura televizată
Eşti o fiinţă complexată"

Şi tot de la Paraziţii

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/qVvSaCXNukY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#54
pg-soare

pg-soare

    Ciclist de mahala

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,533
  • Înscris: 14.09.2008

View PostCristi_77, on 03 octombrie 2015 - 11:34, said:

Mădălin Ionescu, realizatorul WowBiz, mesaj pentru „ipocriții și naivii” care semnează petiții online împotriva emisiunilor-tabloid: „Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa. Dacă aștepți asta de la TV… ești mort”


Realizatorul emisiunii WowBiz, Mădălin Ionescu, îi numește ipocriți și naivi pe cei care semnează și inițiază petiții împotriva emisiunilor tabloid. El a postat pe pagina de Facebook un mesaj pe  acest subiect ca urmare a reacțiilor dure din ultima vreme la adresa emisiunilor de gen. „ Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa! Doar idioții nevindecabili cred asta”, a scris acesta în mesajul său.  „ Dacă aștepți asta de la TV… esti mort, nu ai înțeles nimic, trăiești degeaba”, a adăugat el.

El a mai explicat că printre telespectatorii emisiunii sale din fiecare seară se numără și mulți intelectuali. „Oare de ce?”, se întreabă Mădălin Ionescu retoric, și tot el răspund: „Pentru că acest show deștept, Wowbiz, binedispune, generează emoții, ridica probleme de viata (într-o manieră senzationalistică, da !) , stârnește controverse, generează fantezii și fascinație!”

Mesajul integral al lui Mădălin Ionescu, în continuare:

Mesaj adresat ipocritilor si naivilor care semnează petiții online împotriva show-urilor TV de tip tabloid !… Oameni buni …tabloidul de succes este făcut de oameni foarte deștepți ! In toată lumea ! Este un gen de presa care atrage un public foarte larg ! Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa ! Doar idioții nevindecabili cred asta ! Rolul ei, in cel mai bun caz, este sa binedispună si sa informeze !
Educația trebuie sa o primesti in familie, in scoli, facultăți si prin specializările ulterioare ! Dacă aștepți asta de la TV … esti mort , nu ai înțeles nimic, trăiești degeaba ! In nicio țara civilizata nu exista astfel de reacții ! Oamenii stiu acolo care este puterea telecomenzii si stiu ca televiziunea este un bussines cu fațete multiple ! Trăim intr-o țara in care TVR cultural a fost închis ! Despre ce vorbim ? Show-urile tabloide sunt de vina pentru asta ? Politicul si piața ! In cariera mea am făcut investigații la cel mai înalt nivel, am prezentat si emisiuni cu tenta culturală , am dat jos miniștri , am contribuit la lichidarea unor rețele economice toxice , periculoase ! Acum prezint un show tabloid ! Unul care tine in fata ecranelor, in fiecare noapte peste un milion de oameni ! Printre aceștia se număra , potrivit statisticilor primite, si foarte mulți intelectuali ! Oare de ce ? Pentru ca acest show deștept, Wowbiz, binedispune, generează emoții, ridica probleme de viata ( intr-o maniera senzationalistica, da !) , stârnește controverse, generează fantezii si fascinație !

Da putina culoare vieții celor care il urmăresc ! Nu vrei sa vezi asta , da pe Animal planet si urmărește viata suricatelor ! O veste proasta pt toți idioții care nu au citit când trebuia si acum vor sa primească educație de la TV !! Televiziunile de știri si cele cu iz cultural sunt aservite politic aproape peste tot in lume ! Toți cei care cred ca se informează si se culturalizeaza urmărind aceste genuri TV nici nu realizează cat de manipulați sunt in fiecare zi ! Câte mesaje periculoase le transforma creierul in fiecare zi ! Tabloidul asta pe care vânătorii de vânt il condamna este mai puțin nociv ! Asa erau si poveștile fraților Grimm ! Senzaționale ! Wowbiz este o emisiune de entertainment ! Ce e atât de greu de înțeles ? Kanal D este un post privat ! Nu trăiește din banii Statului !

Sursa

Desi nu am citit mare lucru, am inteles ideea si sunt perfect de acord. Asta se cere la meltenica, asta se produce pentru marea masa.
Eu nu ma uit la infectiile acestea, deci pt mine nu exista acest personaj.

View Postdjl, on 05 octombrie 2015 - 10:04, said:

Rolul televiziunii nu este de a culturaliza, dar asta nu înseamnă că este a imbeciliza. Poţi să faci şi umor de calitate sau să faci emisiune neculturale interesante.

De ce nu? Cine decide? Parerea mea e ca publicul.

View PostCazimi, on 03 octombrie 2015 - 22:07, said:

El încearcă să spună „nu mai încercați, că oricum nu aveți nicio șansă”. Și explică de ce.
Din păcate, are dreptate. Este totuși de neînțeles cum supraviețuiesc televiziunile din alte țări fără femei despuiate și fără muzică de mahala (după logica lui MI și a altora care îi țin hangul).

Ar fi interesant o statistica la cat de mult stau oamenii din alte tari in fata tv-ului.
Mai bine incerci , chiar daca nu-ti iese, sa fu ceva, decat sa-ti belesti ochii la panarame...

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate