![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Adaugare subtitrare in blu-ray 3D
Last Updated: Nov 23 2015 22:55, Started by
alin0232
, Sep 29 2015 17:15
·
0

Posted 29 September 2015 - 17:15

Salut. Ma intereseaza sa adaug separat o subtitrare peste o imagine montata cu daemon tools si deschisa cu arcsoft sau power dvd, deci nu sa bag eu subtitrarea in imagine sa ramana acolo pe veci. poate stie cineva un program care sa l deschid separat de exemplu si cu care sa montez subtitrarea sa mi ruleze peste imagine. ceva cat mai simplu fara sa ma apuca sa convertesc etc etc etc. ms
|
Posted 29 September 2015 - 19:48

ii dai load subtitle si ii dai fisierul, eu folosesc potplayer si am open subtitle sau load subtitle
|
Posted 29 September 2015 - 20:42

foarte interesant player ul, doar ca mie nu mi ia 3D automat pe tv..desi in program e bifat 3D. doar daca apas eu pe buton la telecomanda 3D, da nu cred k e 3D ul corect. arcsoft si dvd player nu au optiunea de loud subtitle.
|
Posted 21 November 2015 - 09:07

Arcsoft are optiune de incarcare pentru subtitrare externa. Cyberlink nu.
|
Posted 23 November 2015 - 22:55

Vorbesti aiurea si induci lumea on eroare.
Tocmai ce m-am luat dupa tine si am instalat ultima versiune de Total theatre si nici vorba de optiuni de incare subtitrari externe cand ruleaza un Bd 3D sau un Bd simplu. Stiam de la versounea 5 ca nu au suport pentru asa ceva dar m-am luat dupa tine si crezut ca au bagat facilitatea in noua versiune.Era prea frumos sa fie adevarat. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users