![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Căldare de tuica
Last Updated: Oct 10 2015 12:53, Started by
Imforhelp
, Sep 29 2015 12:08
·
0

Posted 29 September 2015 - 12:08

Salut!, lucrez cazane din cupru alimentar alimentar, lucrez oriunde in țara, astept răspunsuri de la voi.
Pretul este 100 lei/kg cu tot cu manopera Cazanele au grosimea după preferințele Dvs. In general fundul de 2,5mm, pereții 1,5mm, răcitor 1mm. Edited by Imforhelp, 29 September 2015 - 12:25. |
Posted 29 September 2015 - 12:14

Aștepți clienți, nu răspunsuri.
Iar asta o faci pe "bursa" nu pe topicul de mecanică agricolă. Ţi-am mutat postul, o singură dată-i gratis. ps: trebuie să îţi mai spun că ar fi binevenite nişte fotografii şi oarece preţuri informative ? Nu, desigur... |
Posted 29 September 2015 - 13:09

Pentru toti care vor sa se intereseze despre un căldare (cazan) pentru facut tuica/palinca, aici puteți sa întrebați tot ce vreți sa știți despre un cazan, puteți sa ma întrebați ce grosime ar fi potrivită la un cazan rezistent sau cât rezista un cazan bun, puteți orice va trece prin cap, si cum va dați seama ca va da teapa unii țigani (ma refer la cei ce cumpara online) sunt unii țigani care face din arama foarte subțire care nu rezista la foc puternic, si pune un pret foarte convenabil.
Si am citit la un topic ca nu este cupru alimentar, cum sa nu exista cupru alimentar?.. Unii raspunde la topicurile doar sa fie băgați in seama. Deci... Daca aveti curiozități puteți sa ma întrebați aici sau la telefon :0756387831, astept. |
Posted 30 September 2015 - 09:53

Buna ziua!
In speranta unui raspuns rapid, reiau aici o intrebare pe care am pus-o pe topicul dedicat cazanelor de tuica. Un cazan facut in fabrica, are avantajele sale din perspectiva unor inlesniri deosebit de utile pentru unii si practice pentru toti (vatra, termometru, gura pentru golire usoara, amestecator, racitor etc). Intrebarea mea este: s-ar putea face artizanal un cazan care sa semene cat de mult posibil cu cel pe care incerc de ceva vreme sa il cumpar din Serbia? Si cand spun sa semene, nu ma refer neaparat la infatisare ci la usurinta exploatarii sale. Multumesc! Tudor |
Posted 30 September 2015 - 11:05

cum sa nu exista cupru alimentar?.. Unii raspunde la topicurile doar sa fie băgați in seama. Hai cu pozele, sa nu credem cumva ca doar te bagi in seama. Dar nu le lua de pe olx |
Posted 30 September 2015 - 11:12

Buna ziua! In speranta unui raspuns rapid, reiau aici o intrebare pe care am pus-o pe topicul dedicat cazanelor de tuica. Un cazan facut in fabrica, are avantajele sale din perspectiva unor inlesniri deosebit de utile pentru unii si practice pentru toti (vatra, termometru, gura pentru golire usoara, amestecator, racitor etc). Intrebarea mea este: s-ar putea face artizanal un cazan care sa semene cat de mult posibil cu cel pe care incerc de ceva vreme sa il cumpar din Serbia? Si cand spun sa semene, nu ma refer neaparat la infatisare ci la usurinta exploatarii sale. Multumesc! Tudor |
Posted 30 September 2015 - 11:27

Bravo! Dar ai promis niste poze cu ce realizezi, sa ne dumirim, si in loc de poze ne spui ca unii tigani face din tabla subtire si da tzepe Hai cu pozele, sa nu credem cumva ca doar te bagi in seama. Dar nu le lua de pe olx Zi cum sa le pun??, sunt de pe iPhone nu stiu cum sa le atașez zi-mi cum si le pun |
Posted 30 September 2015 - 11:35

langa 'post' ai 'more reply options' si de acolo mergi si la attach
|
Posted 10 October 2015 - 12:14

http://www.girlshare.ro/35158535.5
http://www.girlshare.ro/35158532.2 http://www.girlshare.ro/35158526.7 Am reușit sa le uploadez pe un site aruncați o privire |
Posted 10 October 2015 - 12:24

Procedează cum ți-a recomandat colegul validoe, n-am nevoie nici de țâțoasa aia și nici să mi-o fac și mai mare, iar ca mine-s mulți:
![]() Acest forum îți oferă posibilitatea de a face attach-uri, folosește-o.
Edited by scaiba, 10 October 2015 - 12:25.
|
|
Posted 10 October 2015 - 12:30

http://www.girlshare.ro/35158577.3
Numi apare sunt de pe Tell si nu apare nicaieri Edited by Imforhelp, 10 October 2015 - 12:30. |
Posted 10 October 2015 - 12:53

...sunt de pe iPhone... Pe Android ai posibilitatea de a vedea și ca și pe desktop, mă cuget că la amarul de bani plătiți pe telefon, ai și domnia ta putința asta. Dacă nu mere ori nu vrei a o face, ghinion, îți șterg topicul. Că nu am nici marcaj de +18 pe arie și nici dorința de a-l pune. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users