Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vand Proiect AI cu ChatGPT 4(Gene...

E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...
 Aplicatii stress test RAM

Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...
 explicatie montaj breadboard

3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...
 Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...

Izolatie intre parter si etaj

Hranirea pasarilor din orase -pro...

[unde] goarna tramvai
 

Astept oferte pentru un site

- - - - -
  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#19
radumiki

radumiki

    funny content creator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 23,635
  • Înscris: 13.10.2003

 cornelyu, on Jan 23 2006, 13:34, said:

Nu m-am uitat si pe site, dar ma uit acum.E exact ce am spus mai inainte.Daca-l vrei asa, il fac si cu mult mai putin.Si uite de ce: ia deschide situl si catalogul in doua ferestre si fa comparatia.Si un orb vede diferenta.Daca voi vreti pt cateva zeci de ? sa va prezentati in fata unui client cu asa calitate, n-aveti decat.Si mai vreti sa-l puneti si pe CD.Situl e facut cu un template+intro flash de tot kktul, luat moka de pe net.Eu am si acasa si la munca monitor de 23inch, pe care siglele si textul de pe site se vad ca niste pete informe.Ma rog, nu toti au monitoare de 23inch, dar si cei care au de 15inch sunt rara avis. Alta, logo-ul are pete, da-i un zoom 2x in paintbrush sau Photoshop, si zi ce vezi.Sa faci asa ceva in format vectorial, sa redesenezi exact totul,sa se vada totul clar indiferent de monitor, inseamna ceva munca. La fel si pozele, la ce draq servesc camere de 5Mpx?Ce draq faceti in cazul in care clientul il pune pe un proiector, chestie comuna chiar si la noi, si pe ecran ii apar niste pete din care nu poate deslusi nimik. Daca va multumiti cu asa calitate, vi-l fac si cu 100?.Da totusi o adresa de e-mail, ca sa-ti pot trimite o mostra de catalog flipbook, sa vezi cum se incarca, cum se vede pe net, si mai discutam.

Ai primit de la mine un mail , poate te ajuta mai mult ...

#20
cornelyu

cornelyu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 605
  • Înscris: 22.07.2005
Ti-am trimis si eu un link catre trailerul pt catalog online

#21
netul

netul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,261
  • Înscris: 30.10.2005
cornelyu, siteul ala al tau arata oribil... ca sa nu mai zic ca am stat foarte mult ca sa se incarce. Daca clientu a zis clar ca nu vrea flash, tu de ce insisti? Si inca ceva.. am eu impresia, sau titlul siteului tau este "Untitled document" ? Daca e asa, mai bine nu mai posta pe aici, ca te faci de ras.

#22
skid

skid

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 26.08.2005

 netul, on Jan 23 2006, 17:47, said:

Si inca ceva.. am eu impresia, sau titlul siteului tau este "Untitled document" ?

Asa e  :)

#23
cornelyu

cornelyu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 605
  • Înscris: 22.07.2005
Si ce daca e untitled.e in lucru.oricum esti offtopik.daca ai ramas tot la dialup si la PII, sa fii sanatos situl nu are mai mult de 10k.nu ai inteles nimik.numai scrensaverul din layout are peste 2000 linii de cod.daca te uitai putin ai fi vz ca traiectoria bilelor nu se repeta niciodata, oricum, sunt kestii pe care esti incapabil sa le intelegi, probabil n-ai nici bacul, si nici nu ti-am cerut parerea.a mai spus unul inainte ceva de naspa(ce te faci daca te duci maine la munca, dai buna ziua si ti se raspunde ca ma-ta e naspa) pana una alta citeste toate mesajele si vezi cum o multime de neaveniti se baga in fata fara sa stie macar despre ce este vb, este si cazul tau, cat despre motorul tau de cautare, am si eu o multime de template-uri pt asa ceva, nu am prea vandut din ele,sunt mii pe pe.ro, qui prodest, daca ai liceul, poate doar daca bagi linkuri la ierburi si pastile de creskut p..a si sanii, sa se uite cineva.

#24
skid

skid

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 26.08.2005
bai cornelyu, tu trebe sa intelegi o chestie, siteul tau nu e nr. 1 si nici pe departe ca deja vad ca daca cineva zice ceva negativ despre el, repede sari cu replici de genu: "sunt chestii pe care esti incapabil sa le intelegi" (pardon "kestii"), de parca orice remarca rea catre siteul tau vine din invidie si ciuda, ca doar siteul e perfect si el de fapt nu face altceva decat sa te lase cu gura cascata, niste 3d bagat in flash nu e cea mai mare filozofie, trebuie mai mult...hai mai lasa-ne ca deja incepi sa vorbesti de sus si cu moderatorii, nu esti cel mai bun de aici, nici urmatorul si nici urmatorul asa ca  mai coboara-ti vocea!

offtopic sorry, dar nu m-am putut abtine.

#25
netul

netul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,261
  • Înscris: 30.10.2005
Asa vorbesti si cu "clientii" tai? Desi ma indoiesc ca un mucos ca tine are asa ceva. Fugi repede pe mirc, ca acolo e locul tau. Sau mai bine ia o carte despre html si invata sa pui un titlu la un site. Si nu mai fa comentarii la adresa mea, ca nici eu nu m-am luat de tine sau de "m*-*a".  ca sigur am cu mult mai multe clase decat tine.


 cornelyu, on Jan 23 2006, 18:48, said:

... ai o impresie proasta despre flash, ca si toti desteptii care se invart pe aici...
... daca ai dubii, casca gura pe www.3ds.ro, e in lucru, dar ce se vd e edificator
... am si eu o multime de template-uri pt asa ceva, nu am prea vandut din ele ...
.... poate doar daca bagi linkuri la ierburi si pastile de creskut p..a si sanii, sa se uite cineva.

:coolspeak:  :coolspeak:

Edited by netul, 23 January 2006 - 19:46.


#26
cornelyu

cornelyu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 605
  • Înscris: 22.07.2005
Daca te uitai mai bine, in sect shop se afla un site builder la care trb adaugate 160 template, si nu de-alea pe care le luati voi moka de pe net, asa ca numai de titlul indexului si SEO nu-mi arde mie acum.
Nu m-am referit la mama dumitale, ci a fost doar o intrebare retorica cu privire la cei care una doua se baga ca musca in lapte fara sa le ceara nimeni parerea, dar deh, moldovenii nu o au cu nuantele limbii, in schimb doboara recorduri la violat octogenare si nou nascuti.
Si pt ca tot ai deschis gura, mucosul are 50 ani (puteai sa te uiti la profil, e public, dar din nou, vorbesti fara sa gandesti, sau te ia gura pe dinainte), doua diplome universitare, si a luptat 15ani in Legiunea Straina, ca tu si alti putzoy ca tine sa se poata masturba linistiti in ghena blocului.

Pt.Skid: nu am pretins niciodata ceea ce-mi atribui tu, am cerut doar ca cei ce sunt offtopik sa se abtina.a fost o licitatie si doar atat.eu am adus probe si argumente concrete, si mie mi se povesteste de altceva, ca si cum eu as fi deschis licitatia.ia la rand si numara replicile, si vezi cate sunt la subiect.ma deranjaza cei care folosesc forumul ca sa se bage in fata, ma rog, n-au decat daca sunt buni, dar sa se bage ontopik, si fara sa se lege de altii.poate vezi si cati din cei care au postat aici au oferit o solutie concreta la ce vrea omul
nostru, ia la rand si spune-mi cati s-au oferit sa faca un flipbook?nici unul.te-ai uitat pe linkul dat ca ex.se poate face asa ceva in altceva decat flash?eu zic nu, daca ai tu alta metoda, posteaza.ia exemplu de pe getafrelancer.com, sunt sute de romani acolo, si nici unul nu se leaga de altii, desi sunt gramezi care se lauda ca au facut si au dres, si daca te uiti nu au facut nici a zecea parte din ceea ce spun, si cred ca asa e normal, fiecare isi lauda marfa, iar clientul verifica sau nu.eu nu am pretins nici ca sunt cel mai bun, nici cel mai destept, am oferit o solutie si un pret, iar altii care nici macar n-au licitat imi povestesc de titlul sitului si cat e de naspa, asa ca n-am ce face, raspund cu aceeasi moneda.

Edited by cornelyu, 23 January 2006 - 22:51.


#27
netul

netul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,261
  • Înscris: 30.10.2005
Eu iti dadeam maxim 18 ani. Dar cu limbajul asta, nici atat nu-ti mai dau.
Nu-i nici un moderator pe aici care sa se ia de specimenul asta?

P.S. Cum poti spune ca te oferi sa faci siteuri, cand nici un titlu la siteul pe care l-ai dat ca exemplu nu esti in stare sa pui.

#28
gcm

gcm

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,255
  • Înscris: 12.11.2005
valeu...se lasa cu lupte cibernetice si ceva banuri...:)abtineti-va fratilor !

#29
cornelyu

cornelyu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 605
  • Înscris: 22.07.2005
Poate le explici moderatorilor si unde ai vazut tu "limbajul asta". cat despre specimene las-o moarta, specimenele sunteti voi, si ti-am spus si de ce.poate cand o sa intrati in Guiness book, poate va dau o mana de ajutor si fratii vostri de peste Prut, va mai linistiti. pana una alta nu in titlul sitului e cheia problemei, canta la alta masa, ca-ti miroase gura.
Am mai spus, a cata oara vrei sa repet: ai o oferta, fa-o, daca nu, cauta alt topic, nu te mai baga offtopic, ca nu sunt eu subiectul tau de discutie, sunt satul de cei ca tine, de care in primul rand ar trebui sa se ocupe moderatorii.Daca ai kef de cearta, muta-te pe alt topik, nu sunt eu klientul tau.Cat despre moderatori, am si aici ceva de spus, ar trebui sa ia ex de pe visualart.ro, unde orice offtopic e instant si drastik sanctionat.
PS.Poti dormi linistit.Am pus titlu la site, ca al draq, de asta nu mergea

Edited by cornelyu, 23 January 2006 - 23:53.


#30
netul

netul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,261
  • Înscris: 30.10.2005

 cornelyu, on Jan 23 2006, 23:03, said:

... pana una alta nu in titlul sitului e cheia problemei, canta la alta masa, ca-ti miroase gura ...
In primul rand titlul unei pagini e printre cele mai importante cand vine vorba de a fi gasit pe net de motoarele de cautare... Daca nici atat nu stiai mai bine abtine-te sa mai comentezi pe aici.
Si vizitatorii cum vin pe siteurile facute de tine? Cautand pe Google dupa "untitled document" ?  :death:

Am cautat de curiozitatetoate posturile tale, si de pe softpedia, si pe swf.ro si vad ca ai acelasi comportament necivilizat. Iti recomand sa-ti faci un control la cap. Gata, nu mai zic nimic, ca nu are rost sa ma pun cu tine, ca ai mintea odihnita. (de la proverbul "nu te pune cu prostul, ca are mintea odihnita"). Hai pa.

@radumiki , scuze pt. atatea offtopicuri.

Edited by netul, 24 January 2006 - 00:24.


#31
cornelyu

cornelyu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 605
  • Înscris: 22.07.2005
""Daca te uitai mai bine, in sect shop se afla un site builder la care trb adaugate 160 template,...., asa ca numai de titlul indexului si SEO nu-mi arde mie acum""

#32
seedee

seedee

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 24.01.2006

 cornelyu, on Jan 23 2006, 18:48, said:

Si ce daca e untitled.e in lucru.oricum esti offtopik.daca ai ramas tot la dialup si la PII, sa fii sanatos situl nu are mai mult de 10k.nu ai inteles nimik.numai scrensaverul din layout are peste 2000 linii de cod.daca te uitai putin ai fi vz ca traiectoria bilelor nu se repeta niciodata, oricum, sunt kestii pe care esti incapabil sa le intelegi, probabil n-ai nici bacul, si nici nu ti-am cerut parerea.a mai spus unul inainte ceva de naspa(ce te faci daca te duci maine la munca, dai buna ziua si ti se raspunde ca ma-ta e naspa) pana una alta citeste toate mesajele si vezi cum o multime de neaveniti se baga in fata fara sa stie macar despre ce este vb, este si cazul tau, cat despre motorul tau de cautare, am si eu o multime de template-uri pt asa ceva, nu am prea vandut din ele,sunt mii pe pe.ro, qui prodest, daca ai liceul, poate doar daca bagi linkuri la ierburi si pastile de creskut p..a si sanii, sa se uite cineva.

Cornelush tata.. la mine  e prima data cand intru pe forumul asta si am dat de threadul asta. Am citit incetishor de jos in sus toata discutia voastra. De ce nu ai fost u cumintzel si nu ai trimis PM cu oferta ta lui Miki? A trebuit sa ne demonstrezi cat de intepat si incapatanat esti. Parerea mea este ca nu face bine la imaginea ta.

Take care! Cheers!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate