Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ori nu stie sa numere, ori nu sti...

Austria - confiscarea masinii pen...

Licenta Windows 10
 TRUMP: Un vis american -2017

Ozempic

Sectii ale politiei chineze in Ro...

Viteza net Wifi de 5 ori mai mica...
 Alegere cablu tv

2l combustibil plafonat in Ungaria?

Recomandare TV Oled-Led

Rabla pentru electrocasnice si pr...
 The SKA Project(Square Kilometre ...

Sfat achiziție bicicleta

Samsung Galaxy Tab S6 - Chrome nu...

Intrebare despre pizza, marime si...
 

Camere supraveghere ip

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
tody05

tody05

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 01.06.2013
Buna ziua.
Vreau sa achizitionez doua camere ip, si ce ziceti despre acest model http://www.icansee.r...mv-ip-ambarella, si as mai avea o intrebare daca ar mai face streaming fara sa cada sau sa nu mai mearga de loc daca cablu UTP sau FTP trece de 40m, si daca e copatibil cu nvr de la  ASRock NVR-08108 - 8.
Am acest nvr impreuna cu 6 camere si doua nu futioneza la distate lungi prin cablu ftp, a mers o jumate de ora legate la cablu de 40m si dupaia nu a mai fuctionat, am datao jos si am puso la un switch cu cablu de un metru si futiona.

Multumes de ajutor.

#2
ciine

ciine

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,068
  • Înscris: 04.06.2007
Pt ce vrei sa le folosesti??
Cablu de 40 m are pierderi  daca faci alimentare PoE

#3
hightech-sys

hightech-sys

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,955
  • Înscris: 23.06.2009
mama ei de gramatica ...... ai "facut-o" praf!

#4
tody05

tody05

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 01.06.2013

 ciine, on 25 septembrie 2015 - 18:47, said:

Pt ce vrei sa le folosesti??
Cablu de 40 m are pierderi  daca faci alimentare PoE
Alimentare se pe o sursa cu cablu separat, Camera o pun pe un stalp si 40m de cablu imi trebue pana la switch care este legat la nvr

#5
ciine

ciine

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,068
  • Înscris: 04.06.2007

 tody05, on 25 septembrie 2015 - 19:05, said:

Alimentare se pe o sursa cu cablu separat, Camera o pun pe un stalp si 40m de cablu imi trebue pana la switch care este legat la nvr

Ai folosit cablu de calitate cu fire de cu , daca da ,in acest caz , nu ca nu eram convins, camera ta e o petarda .

#6
tody05

tody05

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 01.06.2013

 ciine, on 25 septembrie 2015 - 19:10, said:


Ai folosit cablu de calitate cu fire de cu , daca da ,in acest caz , nu ca nu eram convins, camera ta e o petarda .
Da am folosit cablu ftp ecranat, camera era un asrock, o camera costa undeva la 250 de lei, dar as vrea niste camere care sa suporte distata aceasta
Ce ziceti de camera acesta http://www.icansee.r...mv-ip-ambarella

#7
mihaicozac

mihaicozac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,647
  • Înscris: 05.12.2005
FTP-ul e neecranat, nici nu e de mirare că nu merge. Ecranat e UTP-ul. Te-ai zgârcit la cablu de calitate, gen Cat6e?

#8
ciine

ciine

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,068
  • Înscris: 04.06.2007

 tody05, on 25 septembrie 2015 - 19:16, said:

Da am folosit cablu ftp ecranat, camera era un asrock, o camera costa undeva la 250 de lei, dar as vrea niste camere care sa suporte distata aceasta
Ce ziceti de camera acesta http://www.icansee.r...mv-ip-ambarella

Tu ai auzit de mobotix , dai un ban si stai in fata , cu o camera acoperi toata proprietatea

#9
tody05

tody05

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 01.06.2013

 mihaicozac, on 25 septembrie 2015 - 19:22, said:

FTP-ul e neecranat, nici nu e de mirare că nu merge. Ecranat e UTP-ul. Te-ai zgârcit la cablu de calitate, gen Cat6e?
Cablu nul lam cuparat eu ci colegu meu care se ocupa cu motatu camerilor, eu dar le cofigurez, si avea invelisul de staniol

 ciine, on 25 septembrie 2015 - 19:27, said:

Tu ai auzit de mobotix , dai un ban si stai in fata , cu o camera acoperi toata proprietatea
Nu, dar imi trebue un fixa  sa o pe un stalp, si vreu ceva de calitate

Edited by tody05, 25 September 2015 - 19:39.


#10
ciine

ciine

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,068
  • Înscris: 04.06.2007

 tody05, on 25 septembrie 2015 - 19:31, said:



Nu, dar imi trebue un fixa  sa o pe un stalp, si vreu ceva de calitate

uite aici ce poate sa faca o camera de calitate , asta daca intelegi  .
http://www.mobotix.c...0_en_060510.pdf

dai un ban da stai in fata , ideea e ca nu cred ca sti sa configurezi la adevarata valoare a acestei camere atita timp cit tu ai probleme cu un cabluPosted Image

#11
radudd

radudd

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,229
  • Înscris: 08.02.2007
Bine ca camerili nu am treaba cu limba romana, altfel n-ar mai functiona nici una nici la un metru.

#12
tody05

tody05

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 01.06.2013

 ciine, on 25 septembrie 2015 - 19:41, said:

uite aici ce poate sa faca o camera de calitate , asta daca intelegi  .
http://www.mobotix.c...0_en_060510.pdf

dai un ban da stai in fata , ideea e ca nu cred ca sti sa configurezi la adevarata valoare a acestei camere atita timp cit tu ai probleme cu un cabluPosted Image
Leam cofigurat cu ip statitic 192.168.1.91 dar camera a mers cam o jumate de ora si dupaia o inceput sami faca probleme numi mai gasea iar gad mil gasea  nu mai facea streaming, iar acesta problema erau dor camerele montate la distata

#13
banculescu

banculescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 900
  • Înscris: 04.10.2014

 mihaicozac, on 25 septembrie 2015 - 19:22, said:

FTP-ul e neecranat, nici nu e de mirare că nu merge. Ecranat e UTP-ul. Te-ai zgârcit la cablu de calitate, gen Cat6e?

eu stiu ca utp e neecranat si stp e ecranat. unshield twisted pair vs shield twisted pair

#14
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
UTP = Unshielded Twisted Pair
FTP = Foiled Twisted Pair
STP = Shielded Twisted Pair
SFTP = Shielded + Foiled Twisted Pair

Cat despre PoE: daca se utilizeaza cablu de calitate(nu toate plosnitele si porcariile cumparate cu lada de legume, doar-doar mai iese de o economie de moment), "duce" pana undeva la 150-180m (oricum, peste recomandarea de lungime a segmentelor Ethernet).

#15
AndreiTk

AndreiTk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 444
  • Înscris: 23.10.2003
eu cred ca problema este de la alimentare. Daca intradevar este un fir de cupru , indiferent ca e UTP sau FTP, trebuia sa mearga.
Masoara cu un aparat de masura daca nu cumva scade tensiunea, camera neaparat sa fie conectata, daca se poate sa faci testul noaptea, sa aibe infrarosul pornit. Ma astept sa ai un 10 Volti , probabil asta e motivul pentru care nu merge, pierdere mare pe cablu.
Poti remedia printr-o sursa cu un amperaj mai mare, sa zicem 2 amperi poate chiar 4.

#16
cristi_71

cristi_71

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,157
  • Înscris: 07.07.2008
Am 2 camere IP alimentate PoE din NVR (nu sursa separata), la care cablul UTP are peste 200 m si functioneaza fara probleme. Dar e cablu UTP din cupru, nu porcarie de-aia din aluminiu poleit.

#17
tody05

tody05

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 01.06.2013

 AndreiTk, on 25 septembrie 2015 - 21:52, said:

eu cred ca problema este de la alimentare. Daca intradevar este un fir de cupru , indiferent ca e UTP sau FTP, trebuia sa mearga.
Masoara cu un aparat de masura daca nu cumva scade tensiunea, camera neaparat sa fie conectata, daca se poate sa faci testul noaptea, sa aibe infrarosul pornit. Ma astept sa ai un 10 Volti , probabil asta e motivul pentru care nu merge, pierdere mare pe cablu.
Poti remedia printr-o sursa cu un amperaj mai mare, sa zicem 2 amperi poate chiar 4.
Am icercat si cu o sursa

#18
numerci

numerci

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,038
  • Înscris: 30.12.2012
Am urmatoarea problema daca cineva s-a mai lovit de aceiasi situatie si poate sa ma ajute:

Un NVR Hikvision DS-7604NI-SE/P la care timp de 1 an de zile au fost legate doua camere tot Hikvision 2CD-2032I (setare Plug and Play). Totul a mers bine si frumos.
Astazi am mai luat doua camere Hikvision 2CD-2032F-I dar pe care NVR-ul refuza sa le vada (la fel setate Plug and Play). Sunt clar alimentate pt ca LED-urile IR se aprind la intuneric si camera detecteaza ca este intuneric. Camerele vechi functioneaza in continuare fara probleme doar cele noi nu sunt detectate nici cum.

Din ce am vazut pe net aceste noi camere ar trebui activate dar NVR-ul nu are nici o optiune pentru asta. Sau poate nu asta e problema...

Ce am mai incercat este sa setez din Plug and Play in Manual si sa pun IP-ul default al camerelor 192.168.1.64 dar tot nu le-a vazut NVR-ul. Nici dupa un reset al camerelor nu au fost detectate.

Alte idei sau experiente mai de succes legate de setarea acestui nou model de camera 2032F-I?

PS: Acest NVR are o retea interna si camerele nu sunt accesibile din restul retelei.

Edited by numerci, 28 April 2016 - 22:25.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate