![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce parere aveti?
Last Updated: Jul 13 2020 10:34, Started by
porcusoru
, Sep 22 2015 14:59
·
0

Posted 22 September 2015 - 17:19

Posted 22 September 2015 - 17:22

Posted 22 September 2015 - 17:25

Nu va ingrijorati, parerea softpedistilor nu va afecteaza in vreun fel potentialul succes, ca nu noi suntem targetul vostru.
|
Posted 22 September 2015 - 17:26

Nu spune nimeni sa renuntati. S-a cerut o parere. s-a dat. Ca unii sunt mai acizi in comentarii, ca altii nu, va puteti face o idee referitoare la ce transmite un astfel de cantec.
|
Posted 22 September 2015 - 17:30

Posted 22 September 2015 - 17:34

Suntem slabi, nu avem treaba cu muzica? Voi aveti? Fata in fata pun pariu ca nu sunteti asa duri
![]() Umblati pe net si aruncati cu noroi in lume.Foarte bine! Cat despre playback noi am ales varianta asta ! Piesa trebuie sa fie HQ pe un post de televiziune. Multi dintre voi nici nu stiu cum arata un sediu de televiziune. Nu aveti habar de BPM sau alte lucruri legate de muzica Hip Hop. (Cu tot respectul: Mon3 V.D.L.M ) |
Posted 22 September 2015 - 17:37

Crissaofficial, invata sa accepti si critica, nu doar laudele.
|
Posted 22 September 2015 - 17:38

Sunteti slabi doar daca va comparam cu artisti buni, dar fata de "artistii" romani sunteti destul de aproape. Totusi, daca treceti pe manele cred ca veti avea succes mai mare.
|
Posted 22 September 2015 - 17:43

|
Posted 22 September 2015 - 17:54

Suntem slabi, nu avem treaba cu muzica? Voi aveti? Trebuie sa fii expert intr-un domeniu ca sa poti formula o parere? Daca vreti doar pareri de la profesionsti si nu de la public, de ce nu intrebati la Ateneu sau la Conservator? Umblati pe net si aruncati cu noroi in lume.Foarte bine! Nu. Voi umblati pe net si cereti pareri. Daca vreti doar pareri bune si laude gratuite vorbiti intre voi si nu mai deranjati si pe altii. |
Posted 22 September 2015 - 18:09

Suntem slabi, nu avem treaba cu muzica? Voi aveti? Fata in fata pun pariu ca nu sunteti asa duri ![]() Umblati pe net si aruncati cu noroi in lume.Foarte bine! Cat despre playback noi am ales varianta asta ! Piesa trebuie sa fie HQ pe un post de televiziune. Multi dintre voi nici nu stiu cum arata un sediu de televiziune. Nu aveti habar de BPM sau alte lucruri legate de muzica Hip Hop. (Cu tot respectul: Mon3 V.D.L.M ) Crissa, pune mana si slabeste, macar sa arati bine, topeste grasimea, poate asa mai ai vreo sansa. In rest sunteti 2 afoni ![]() |
Posted 22 September 2015 - 18:11

Posted 22 September 2015 - 18:14

Posted 22 September 2015 - 18:49

Suntem slabi, nu avem treaba cu muzica? Voi aveti? Fata in fata pun pariu ca nu sunteti asa duri ![]() Umblati pe net si aruncati cu noroi in lume.Foarte bine! Cat despre playback noi am ales varianta asta ! Piesa trebuie sa fie HQ pe un post de televiziune. Multi dintre voi nici nu stiu cum arata un sediu de televiziune. Nu aveti habar de BPM sau alte lucruri legate de muzica Hip Hop. (Cu tot respectul: Mon3 V.D.L.M ) ![]() cu ce altceva am mai esuat in viata? |
|
Posted 22 September 2015 - 20:17

Suntem slabi, nu avem treaba cu muzica? Voi aveti? Fata in fata pun pariu ca nu sunteti asa duri ![]() Umblati pe net si aruncati cu noroi in lume.Foarte bine! Cat despre playback noi am ales varianta asta ! Piesa trebuie sa fie HQ pe un post de televiziune. Multi dintre voi nici nu stiu cum arata un sediu de televiziune. Nu aveti habar de BPM sau alte lucruri legate de muzica Hip Hop. (Cu tot respectul: Mon3 V.D.L.M )
Parca e o formatie romaneasca de la finele anilor '90 inceputul anilor '00 ! Ca unii va vad intr-o lumina proasta si altii intr-o lumina........invechita (ca sound, ma refer !) nu e asa usor de acceptat. Dar asta e adevarul ! chiar daca voi nu cantati rau, soundul este vechi -de pe la finele anilor '90 inceputul anilor '00 cand [ https://i.imgur.com/C2OCn62.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] difuza tot timpul muzica ce o cantati voi acum. Chiar si muzica lenta de la ora actuala e diferita de cea din trecut ! ca exemplu iti dau: Doddy feat. Nicole Cherry - Rezervat. Katy Perry - Dark Horse, Indila - Dernière Danse, Adele - Someone Like You, Fergie - Big Girls Don't Cry, Taylor Swift - Love Story, Taylor Swift - Wildest Dreams... ...si multi altii ! Stilul melodiei este acelasi, muzica/melodie lenta doar ca soundul difera de soundul de la finele anilor '90 inceputul anilor '00. Acuma, daca ma injuri ca nu imi place soundul melodiei ce o cati tu si colegu' tau, asta e ! Eu iti spun parerea mea ![]() Edited by tom_1133, 22 September 2015 - 20:18. |
Posted 22 September 2015 - 22:40

Eu zic sa mergeti mai departe si anul viitor sa va inscrieti la Vocea Romaniei sau X Factor.
Atunci veti vedea daca mai continuati sau nu cu muzica... ![]() |
Posted 23 September 2015 - 09:20

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users