![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Site pareri personale
Last Updated: Sep 21 2015 14:55, Started by
alex05ok
, Sep 21 2015 10:02
·
0

Posted 21 September 2015 - 10:02

Buna ziua!
Vreau sa fac un site despre parerile mele fata de anumite subiecte, religie, sport, educatie, alimentatie, preferinte, principii etc. Este destinat apropiatiilor si prietenilor care vor sa ma cunoasca mai bine. Ca un fel de profil de retea de socializare mai complex. Vreau sa fac o lista lunga in prima pagina. Cum sa ma adresez ca sa fie cat mai personal. Varianta 1: Studiile mele Parerea mea despre sport Tehnica de memorare Varianta 2: Unde am studiat Ce parere am despre sport Ce tehnica de memorare recomand Varianta 3: un fel de FAQ. Ca si cum cineva ma intreaba si eu raspund, ca intr-o conversatie. Unde ai studiat? Ce parere ai despre sport? Ce tehnica de memorare imi recomanzi? Voi ce parere aveti? Multumesc! Edited by alex05ok, 21 September 2015 - 10:06. |
Posted 21 September 2015 - 10:05

adica vrei sa fii inca unul din milioanele de oameni care au blog, doar ca tu nu stii ce sa scrii pe el
|
Posted 21 September 2015 - 10:07

Posted 21 September 2015 - 10:12

Stiu ce sa scriu dar nu stiu cum sa ma adresez. Folosind cuvintele tale, asa cum zici tu ca e mai bine. Crezi ca daca noi iti dam o anumita structura atunci vei scrie mai usor? Tu stii mai bine ce idei ai si cum vrei sa te adresezi celor care iti vor citi articolele. |
Posted 21 September 2015 - 10:13

Posted 21 September 2015 - 10:51

Daca ai content de calitate (si original), lumea iti va citi blogul. Tu vrei doar sa-ti exprimi preferintele. Pentru asta exista ask.fm, facebook, twitter.
|
Posted 21 September 2015 - 12:14

Varianta 2 mi se pare mai.. obiectiva. Nici cu o implicare prea mare, dar nici cu o detasare infumurata. Succes!
|
Posted 21 September 2015 - 14:55

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users