Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Despre proiectarea drumurilor urb...

Final Cut Camera

Z6III vs Z8

Foloseste careva CFD-uri si sa ai...
 Un calculator ieftin ?!

macbook pro 16 VS AMD Laptop

Sistem ON-GRID fara curent din re...

rectin Romania - site uri fake
 Recomandare telefon

Achizitie SSD

Cum se vor numi romanii care vor ...

Recomandare videoproiector buget ...
 Are importanta unde este faza sau...

Sunt bune apometrele radio?

SUA intenționeaza sa interzi...

Piscina + pompa + diferential = c...
 

KODI / XBMC

* * * * - 8 votes
  • Please log in to reply
3483 replies to this topic

#1
wizi

wizi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 387
  • Înscris: 08.11.2003
Am cautat topic de Kodi/Xbmc pe Android dar nu am gasit. Asa ca voi posta aici. Nu aruncati cu pietre Posted Image

Folosesc addon-ul publicat ceva mai in urma de Gran_Torino, Sports Live 1.0.1 iar in sectiunea cu canalele acestream sports intampin cateva probleme:

1) Canalele de la prima sectiune SPORTS TV merg cateva secunde apoi se opresc.

2) Canalele merg cam prost in sensul ca fac buffering( de ex la sky sports 1 link 1 imi arata undeva la 400Kb/s. setanta sports si altele undeva la 800-950 Kb/s). Am vrut sa umblu la setari din AceStream Engine doar ca atunci cand dau click pe settings imi spune "cannot access settings". Am incercat cu restart app,box etc. Nu vrea si gata.

3) Tot in sectiunea acestream, de multe ori cand dau stop unui canal ca sa pot intra in altul imi iese din Kodi. In cel mai bun caz stau cam 30 sec si se intoarce in lista de canale. Cam in 10% din cazuri se comporta normal si revine la lista cu canale intr-o secunda.

PS: Folosesc Kodi 15.1 pe un android box MXQ (4.4.2). Am instalat si plexus si p2pstreams.

Topic mutat de pe aria Android
Problema reclamata de initiator si discutiile urmatoare nu sunt in legatura cu sistemul de operare Android.
Kodi are aplicatii core ce ruleaza pe mai multe sisteme de operare. (Windows, Linux, MacOS, ...)
Plugin-urile sunt dezvoltate in Python.
Asadar, daca sunt discutii generale, atunci, chiar daca aplicatia e instalata in mare masura pe device-uri cu Android, s-ar putea sa fie prezenta si-n alte sisteme de operare.

Edited by Ciubex, 14 July 2017 - 13:29.


#2
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,908
  • Înscris: 03.02.2005
Kodi permite o multitudine de addon-uri, erorile sunt, de cele mai multe ori din cauza acestora. Ar trebui sa cauti solutii, din pacate pe forum-uri care dezbat problemele despre acel addon.
Tu ar trebui sa-ti setezi Kodi-ul sa inregistreze log-urile astfel incat sa obtii informatii legate de problema din cazul tau.
How-To Retrieve Error Logs for Kodi Support Issues

Poate ai o problema cu accesarea adreselor de pe care se face streaming-ul.

Eu nu-s prea interesat de asemenea posturi TV, dar mi-am instalat acum cateva momente Sports Live 1.0.1, doar atat si am observat ca unele posturi imi mergeau ok (Sky Sports 1 HD si Sky Sports 3 HD), altele imi inghetau din start (Sky Sports 2 HD). Asadar pana nu iti dai jos log-urile si nu te uiti sa vezi ce-i in neregula nu prea ai sa ai cum obtii o solutie.

Am incercat spre exemplu o solutie legata de buffering, dar tot nu m-a ajutat cu rularea posturilor care-mi inghetau.
Stop Buffering on XBMC / Kodi Box

De asemnea m-am uitat si pe forum-ul celor de la Husham, dar nu am gasit o solutie pentru buffering specifica celor de la Sports Tv Live, Husham.com Forum

Eu am versiunea Kodi 16.0 Alpaha 1 & 2
Oricum, conteaza si ce RAM ai pe device, ce procesor are si ce viteza ai la net de pe device-ul tau.

Poti testa viteza folosind: Speedtest.net

Edited by Ciubex, 18 September 2015 - 20:51.


#3
stefankozak

stefankozak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 330
  • Înscris: 12.07.2007
Salutare , am postat intr-o alta arie si am fost indrumat aici. Pe un mini pc quadcore cu android am reusit sa fac sa mearga in Kodi programe tv tip sopcast , vazind asta un prieten m-a rugat sa-i setez si lui ca el nici atit habar nu are , dar dupa setarile facute cind dau click pe un program din lista nu se intimpla nimic ( nici nu porneste redarea si nici nu se deschide vreo fereastra de eroare ) . In schimb daca pornesc aplicatia sopcast instalat de pe google play , introduc cele 6 cifre corespunzatoare canalului ma intreaba cu ce vreau redarea , aleg din lista Kodi si il reda cu playerul din Kodi corect . Nu stiu exact ce repository am instalat pe al meu in Kodi de merge sopcast ( ce stiu exact este ca am instalat superrepo , fusion ) dar pe acesta din urma orice instalez nu pot sa fac sa mearga tot asa , am incercat si cu lista xml si cu parsers dar nu vrea , am observat ca la instalare p2pstreams , repository si prima rulare a pluginului nu se downloadeaza acestream si sopcast engine si cred de asta nu merge . Cum s-ar putea remedia acest lucru ? multumesc pentru orice info

#4
stefankozak

stefankozak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 330
  • Înscris: 12.07.2007
cu cele redate prin acestream am reusit instalind un acestreamengine.apk , dar cele sopcast nu am reusit

L.E. mda.... , nu aveam instalat sopcast aplicatia ( ci un sop to http luat de pe google play ) acum merg si astea

Edited by stefankozak, 27 September 2015 - 21:17.


#5
stefankozak

stefankozak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 330
  • Înscris: 12.07.2007
totusi varianta asta cu redare sopcast cu playerul extern e cam suparatoare , la oprirea redarii intra in aplicatia sopcast nu direct in kodi , trebuie sa mai sap sa mearga cu un spcast engine intern

#6
asilaghi89

asilaghi89

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 330
  • Înscris: 25.07.2015
Salut, stie careva cum poti face cast la chromecast cu sopcastul pe android ?

#7
furceag

furceag

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 09.10.2005
Funcționează iStream pe android? Il am instalat dar după ce dau "căutare" îmi afișează eroare.

#8
furceag

furceag

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 09.10.2005

View Postqueque, on 19 februarie 2015 - 02:21, said:

@delfhinblue,nu ai nevoie de niciun tutorial.Descarci zip-ul (nu-l dezarhiva,trebuie sa ramana zip),intri in Settings->Addons->Instal from zip si il instalezi.
Screenshot-urile lasate in prima pagina sunt elocvente,pentru amatorii de sport sunt mai multe surprize,trebuie doar sa-l incerce.Iti las o imagine cu "pagina de start":[ http://imgur.com/Ajn21io.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

View Postqueque, on 21 februarie 2015 - 15:30, said:

Ecranul verde,este de la procesarea video.Incearca sa pui accelerarea pe software,sau sa dezactivezi una cate una optiunile de hardware (stagefright,etc)
Sunetul dublat (de obicei la DigiSp1) asa vine din pagina web,sau din p2p-streams,nu are nimic de-a face cu addonul facut de mine.
Unele canale fara sunet,se datoreaza codecului canalului respectiv (mips,ucaster,etc).Daca pui sunetul (System-Audio output) pe "WASAPI" iti va functiona,dar iti blocheaza audio din windows (vlc,web,skype,etc).
Fiecare trebuie sa-si gaseasca setarile optime,sunt prea multe variante posibile pentru a incerca sa dau solutii:
xp,windows7,windows8,windows10
x32,x64
android(2.3,2.7,3.1,4.0.1,4.3,4.4,5)
iOS,OSX,ATV
linux
rasberry
frodo,gotham,helix,spmc,tvmc
python 2.6,2.7
librtmp (cautati RedPenguin sau Shani-08)
Addonul functioneaza in toate,dar sunt reglaje particulare.P2P,in windows,trebuie instalat cu xbmc pornit ca Administrato,in iOS nu merge,etc,etc
Eu le verific in iOS 7.1(iphone4S),android 4.4(Tab lite,Note1),android x86,windows8.1x64,windows10x32
Sunt canale care nu functioneaza (cele tip "ifr",iframe).La inceput am facut scripturi pentru fiecare tip,dar cum 80% nu functioneaza nici in pagina si le schimba in fiecare zi...
Sopcasturile romanesti sunt cele din RomSop,copiate in celelalte pagini.Rar gasiti altele care sa nu fie deja in RomSop,pentru ca cei de la magazinmixt le mentin cel mai bine actualizate.
GolTV si BalkanSport necesita user/pass.In BalkanSport puteti sa va faceti cont gratuit,dar nu veti avea acces la toate streamurile.
Paginile web schimba codul html sau serverele,nu am repo,asa ca nu le pot actualiza automat decat in calculatorul meu Posted Image
Stie cineva daca adonul de mai sus al lui queque, cipqtv si magazinmixt functioneaza pe Android? Pe Windows nu sint probleme insa pe Android nu reusesc nicicum sa imi dau seama de la ce primesc continuu p2p error.

#9
yknot

yknot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 304
  • Înscris: 18.11.2006
Mie îmi merge pe android 442

#10
alexandrunita12

alexandrunita12

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 05.02.2016
Salut,
Am si eu o problema care ma macina de cateva zile si nu pot sa ii dau de cap deloc asa ca sper aici sa ma ajute cineva deoarece am cam ramas fara resurse.
Am un media box pe android de la Matricom q box, am instalat addonul plexus si addonul de la queque, proiectkodiromania, totul impecabil,in proportie de80% totul functioneaza minunat, ca de altfelsi alte addon uri instalate (theroyalwe,exodus,salts etc).
Acum, am un Galaxy Tab 4 Lte wifi 16gb, am instalat Kodi pe ea, totul bine si frumos,am pus  cateva addons pe ea, majoritatea cele mentionate mai sus care le am si pe media boxul android. Bun, acum am instalat Plexus si addon ul de la queque ProiectKodiRomania, mentionat Plexus este configurat identic cu cel de pe mediabox, apas pe postul tv imi da link ul de sopcast, apas pe link, se incarca pana la100% sii nimic, imi da eroarea urmatoare: Plexus channel initialisation failed.
Pe media box acelasi program tv functioneaza minunat, dar pe tableta nu vrea deloc. Am incercat sa pun id sopcast separat in Plexus la programul respectiv si la fel se intampla. Nu functioneaza nici un stream.
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu aceasta problema as aprecia enorm deoarece nu stiu unde sa mai  caut si ce sa mai fac.

#11
furceag

furceag

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 09.10.2005
Mie nu îmi funcționează sopcast de cînd am făcut update la ultima versiune (acum câteva zile). Am uitat  de problemă, acum mi-ai adus aminte.

#12
alexandrunita12

alexandrunita12

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 05.02.2016
Salut,

Am postat in aria respectiva pt android , cu mult timp in urma, iar din cate observ, ori nu sunt destule persoane care folosesc boxurile android ori acea arie este moarta. Observ ca aici este mult mai multa activitatea si sunt si persoane in care imi pot oferi ajutorul cuvenit.

Am si eu o problema care ma macina de cateva zile si nu pot sa ii dau de cap deloc asa ca sper aici sa ma ajute cineva deoarece am cam ramas fara resurse.
Am un media box pe android de la Matricom q box, am instalat addonul plexus si addonul de la queque, proiectkodiromania, totul impecabil,in proportie de80% totul functioneaza minunat, ca de altfelsi alte addon uri instalate (theroyalwe,exodus,salts etc).
Acum, am un Galaxy Tab 4 Lte wifi 16gb, am instalat Kodi pe ea, totul bine si frumos,am pus  cateva addons pe ea, majoritatea cele mentionate mai sus care le am si pe media boxul android. Bun, acum am instalat Plexus si addon ul de la queque Proiectkodiromania, mentionat Plexus este configurat identic cu cel de pe mediabox, apas pe postul tv imi da link ul de sopcast, apas pe link, se incarca pana la100% sii nimic, imi da eroarea urmatoare: Plexus channel initialisation failed.
Pe media box acelasi program tv functioneaza minunat, dar pe tableta nu vrea deloc. Am incercat sa pun id sopcast separat in Plexus la programul respectiv si la fel se intampla. Nu functioneaza nici un stream.
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu aceasta problema as aprecia enorm deoarece nu stiu unde sa mai  caut si ce sa mai fac.

Multumesc

View Postminerul, on 16 martie 2016 - 14:32, said:

Salut.la voi merge varianta Pkr 1.1.9?

Salut,

Pana astazi mi-au mers toate sectiunile, dar cand am intrat de dimineata am observat ca imi da script error pe MyWebTv si Portal Tv, in rest celelalte functioneaza , bineinteles cele din telekom nu, deoarece nu am cont.

#13
minerul

minerul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 13.05.2007

View Postalexandrunita12, on 16 martie 2016 - 14:37, said:

Salut,

Am postat in aria respectiva pt android , cu mult timp in urma, iar din cate observ, ori nu sunt destule persoane care folosesc boxurile android ori acea arie este moarta. Observ ca aici este mult mai multa activitatea si sunt si persoane in care imi pot oferi ajutorul cuvenit.

Am si eu o problema care ma macina de cateva zile si nu pot sa ii dau de cap deloc asa ca sper aici sa ma ajute cineva deoarece am cam ramas fara resurse.
Am un media box pe android de la Matricom q box, am instalat addonul plexus si addonul de la queque, proiectkodiromania, totul impecabil,in proportie de80% totul functioneaza minunat, ca de altfelsi alte addon uri instalate (theroyalwe,exodus,salts etc).
Acum, am un Galaxy Tab 4 Lte wifi 16gb, am instalat Kodi pe ea, totul bine si frumos,am pus  cateva addons pe ea, majoritatea cele mentionate mai sus care le am si pe media boxul android. Bun, acum am instalat Plexus si addon ul de la queque Proiectkodiromania, mentionat Plexus este configurat identic cu cel de pe mediabox, apas pe postul tv imi da link ul de sopcast, apas pe link, se incarca pana la100% sii nimic, imi da eroarea urmatoare: Plexus channel initialisation failed.
Pe media box acelasi program tv functioneaza minunat, dar pe tableta nu vrea deloc. Am incercat sa pun id sopcast separat in Plexus la programul respectiv si la fel se intampla. Nu functioneaza nici un stream.
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu aceasta problema as aprecia enorm deoarece nu stiu unde sa mai  caut si ce sa mai fac.

Multumesc



Salut,

Pana astazi mi-au mers toate sectiunile, dar cand am intrat de dimineata am observat ca imi da script error pe MyWebTv si Portal Tv, in rest celelalte functioneaza , bineinteles cele din telekom nu, deoarece nu am cont.
ne ajuta cineva cu un cont?

#14
alexandrunita12

alexandrunita12

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 05.02.2016

View Postminerul, on 16 martie 2016 - 14:45, said:

ne ajuta cineva cu un cont?

La cele mentionate de mine,MyWebTv si portal Tv nu ai nevoie de cont, doar ca au eroare de script, banuiesc ca o sa verifice queque cand va avea timpul disponibil, iar la cel din telekom si dolce ai nevoie de cont, eu personal nu le-am folosit. Am folosit MyWebTv , Portal Tv si cele din magazinmix, car functioneaza minunat, sau cel putin functionau minunat pana astazi cand sau oprit din cauza scriptului care da eroare. In alta ordine de idei daca ne poate ajuta cineva cu un cont pe dolce sau telekom ar fi mult mai mult de apreciat.

#15
sovid

sovid

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 04.11.2015
@minerul
Singurul care poate rezolva pkr este queque, in legatura cu contul telekom, trebuie sa ai televiziune de la ei, ca sa-ti faci cont, te pote ajuta cineva care nu foloseste toate cele 5 device-uri (ai dreptul sa te conectezi la 2 pc, 1 tableta si 2 mobile)

#16
stylerdad

stylerdad

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 14.03.2016
salut sper sa fiu in topicul corect aici am postat la xbmc windows am instalat pkr ul si plexus ul  dar tot nu imi merge cred ca fac undeva o greseala si nu pot sa imi dau seama unde nu mege nici prin sopcat nici altceva cu toate ca diiloo spunea ca restu merg fara sopcast la mine din pkrnu merge mai nimicc
poate cinevaa sa ma ajuite poate ar trebui sa instalez totul din nou

#17
xndoe

xndoe

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,439
  • Înscris: 16.08.2003
Salut.

Imi cer scuze ca intreb aici!
Imi puteti spune va rog de unde pot lua ultima versiune PKR dar pentru KODI Android ?

Multumesc anticipat.
O seara buna tuturor.

#18
mitica75

mitica75

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 30.01.2007
Buna

Stiu ca nu e aria potrivita, dar accesind topicul XBMC / KODI (Windows) apare "Sorry, we couldn't find that!".
A fost oare cineva deranjat sau este doar ceva temporar?Posted Image

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate