Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @fiuny!

Ghiocei - nu mai infloresc

Laowa 10mm F/2.8 pentru FF

Daca imi fac casa cu fosa, cat co...
 Navigatie Octavia 3

Cum obtin reducere la Bolt? Sau e...

Garantie reciclabile, monopolizata?

Suport auto biciclete
 A murit Vasile Diba 1954-2024

A postat pe tiktok o varianta cu ...

Sfat curațare TEI

Shell script pentru 3 update-uri ...
 Pareri plita cu inductie cu hota ...

"Incident" in mall

Credit si avans cu plata cash - l...

alternativa pentru artelac night ...
 

Orange (Telekom) - TV cablu digital (S.D.) - Topic general.

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
330 replies to this topic

#19
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Multumesc frumos! Eu astept... :)

#20
Nimcid25

Nimcid25

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,959
  • Înscris: 01.06.2015
Avem pe site si butonul de Optiuni Suplimentare.Posted Image

#21
dic_star79

dic_star79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,600
  • Înscris: 09.01.2008
Este activ de aproape o saptamana.

#22
deremtiu7

deremtiu7

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 03.03.2015
Am fost azi lanun magazint telekom si mi-a spus ca se poate pune cablu digital atat timp cat am ftth,la relații clienți cică nu se poate si gata,ca așa apare la ei,foarte curios.Mi-a zis in magazin ca se poate sigur  cat am fibra,deci nu mai ințeleg nimic.Nu sunt actualizate locațiile cu infrastructura necesara?ținĂąnd cont ca e din 2015 in toată Sinaia.

Edited by deremtiu7, 17 November 2015 - 15:08.


#23
Nimcid25

Nimcid25

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,959
  • Înscris: 01.06.2015

View Postderemtiu7, on 17 noiembrie 2015 - 15:06, said:

Am fost azi lanun magazint telekom si mi-a spus ca se poate pune cablu digital atat timp cat am ftth,la relații clienți cică nu se poate si gata,ca așa apare la ei,foarte curios.Mi-a zis in magazin ca se poate sigur  cat am fibra,deci nu mai ințeleg nimic.Nu sunt actualizate locațiile cu infrastructura necesara?ținând cont ca e din 2015 in toată Sinaia.
Pai atunci de ce nu faci abonamentul in magazin?

#24
deremtiu7

deremtiu7

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 03.03.2015

View PostNimcid25, on 17 noiembrie 2015 - 15:11, said:


Pai atunci de ce nu faci abonamentul in magazin?

Mai întâi sa îmi zică sigur daca se poate sau nu,plus ca trebuie sa reziliez contractul pentru satelit care il am acum.ce vreau eu sa știu e daca e greșit pe site si in baza de date sau nu,ca nu reziliez si după ma trezesc ca nu se poate pune digital decât iptv,si aia nu e o soluție ca nu trag cabluri utp prin casa.

#25
Nimcid25

Nimcid25

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,959
  • Înscris: 01.06.2015

View Postderemtiu7, on 17 noiembrie 2015 - 15:17, said:

Mai întâi sa îmi zică sigur daca se poate sau nu,plus ca trebuie sa reziliez contractul pentru satelit care il am acum.ce vreau eu sa știu e daca e greșit pe site si in baza de date sau nu,ca nu reziliez si după ma trezesc ca nu se poate pune digital decât iptv,si aia nu e o soluție ca nu trag cabluri utp prin casa.
Hartă servicii fixe
Vedeti acolo daca exista

#26
deremtiu7

deremtiu7

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 03.03.2015
Pe harta aia apare indisponibil,m-am uitat acolo din prima.Acum doua luni la fel era si la relatii cu clienti dupa ce m-a pus sa astept 5 min mi-au spus ca se poate,acum nu se mai poate.O tanti la relatii cu clientii mi-a spus ca nu stiu eiu ce e ala catv sau cablu digital,ca sunt diferite si tehnologii diferite,cand tv cablu digital are la baza catv-ul,ca si suport,doar decodarea face ca semnalul primit sa fie digital.Atata timp cat eu am router ce stie catv si fibra in el,e aiurea sa nu se poata cablu digital.Doar ca pe cine rog sa verifice verifica doar asa in mare,mdaca pe site zice ca nu atunci nu:)).O sa trec la digital de la rds ca am si fibra de la ei,si asta e,cabluri pentru iptv nu trag.

#27
dic_star79

dic_star79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,600
  • Înscris: 09.01.2008
Astăzi ai primit de la mine tot ceea ce trebuia să sti cu privire la infrastructura care este disponibila in locația menționată și de ce nu se oferă cablu digital si care este cauza. Sigur ca se va remedia , eu sper cât mai curând această deficiență , mai ales ca avem ftth .

#28
avumit

avumit

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,515
  • Înscris: 01.01.2009
Pentru Satu Mare pe cand o lansare... Si apropo ultimul site T mi se pare o mare tampenie... Totul este asa de incalcit ca stai 1 ora sa cauti o oferta. Eu cel putin nu imi dau seama cat as plati pentru o grila completa (asta inseamna tot fara pachetul HBO), netul cel mai puternic si un telefon (cea mai mica oferta)....

#29
dic_star79

dic_star79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,600
  • Înscris: 09.01.2008
Un pachet complet cu voce, televiziune , internet si telefonie mobila cu pachetul HBO inclus plus pachetul HD pe 2 ani este 140 lei.
Pachetul contine :
  • - Voce S  Nelimitat seara şi în weekend în reţelele Telekom Romania 100 de minute oricând
  • - TV L  până la 141 canale , până la 26 canale HD , 104 de canale TV pe care le poţi urmări live pe tabletă şi smartphone cu aplicaţia Telekom TV , pachetul HD inclus impreuna cu pachetul HBO.
  • -Net L 200 Mbps Viteză de download prin fibră optică
  • -Nelimitat L Nelimitat minute şi SMS-uri în reţelele naţionale , Nelimitat minute internaţionale către fix , 300 minute internaţionale către mobil , 3 GB internet mobil la viteza 4G


#30
onutza1108

onutza1108

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 10.12.2015
buna seara! am si eu nevoie de un sfat, in cazul in care mai sunt persoane care au fost in situatia mea. de dimineata mi-au disparut din grila (cablu digital L cu carduri CI+) mai multe canale, printre care cele de desene animate si diva. adica fix acolo unde eu si copilul meu ne uitam cel mai des. problema nu e clar de la echipamentul meu pentru ca pe niciun televizor nu mai am aceste canale in grila, si au disparut in acelasi timp. plus ca a venit si un tehnician si a verificat. cei de la bucuresti au tot dat reseturi si retrimitere de teme, dar fara succes. ce e de facut in situatia asta??

#31
Nimcid25

Nimcid25

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,959
  • Înscris: 01.06.2015

View Postonutza1108, on 10 decembrie 2015 - 19:36, said:

buna seara! am si eu nevoie de un sfat, in cazul in care mai sunt persoane care au fost in situatia mea. de dimineata mi-au disparut din grila (cablu digital L cu carduri CI+) mai multe canale, printre care cele de desene animate si diva. adica fix acolo unde eu si copilul meu ne uitam cel mai des. problema nu e clar de la echipamentul meu pentru ca pe niciun televizor nu mai am aceste canale in grila, si au disparut in acelasi timp. plus ca a venit si un tehnician si a verificat. cei de la bucuresti au tot dat reseturi si retrimitere de teme, dar fara succes. ce e de facut in situatia asta??
Poate sunt scoase din pachet....sau nu mai sunt disponibile....

#32
onutza1108

onutza1108

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 10.12.2015
sunt in grila si disponibile..
si oricum, nu cred ca ar scoate cineva din grila chiar toate posturile de desene animate

Edited by onutza1108, 10 December 2015 - 20:37.


#33
eddiesor

eddiesor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 965
  • Înscris: 24.10.2004
au fost introduse eStrada TV - pe 746Mhz si Telestar - pe 770Mhz. Frecventele sunt in Bucuresti.

#34
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
@eddiesor : poti te rog sa faci o lista cu toate posturile si frecventele pe care sunt puse te rog? numai aici avem lipsa de lista, in rest si la RCS si la UPC avem.

#35
eddiesor

eddiesor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 965
  • Înscris: 24.10.2004
HBO 3 și HBO 3 HD au intrat pe frecvența 810 MHz.

#36
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Deoarece nu exista topic dedicat, intreb aici: poate posta cineva grila Telekom analogic, valabila in judetul Arges? Multumesc!

Edited by costiMembruAnonimita79, 21 March 2016 - 17:56.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate