![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Situatia din Turcia - INFORMATII despre probleme ce pot afecta calatoria
Last Updated: Nov 04 2023 08:43, Started by
claudiu2525
, Sep 14 2015 20:44
·
25

Posted 03 March 2016 - 21:47

Daaaaa,da la Istanbul ai teama ca doar treci prin el?iaca eu ma risc la Alanya,si anul trecut era destula securitate in zona resorturilor,agenti de securitate cu binoclu in foisoare ce priveau pe mare....acolo Polis e Polis.
|
Posted 05 March 2016 - 01:28

Spre linistea tuturor romanilor!
In perioada 18=26.02.2016 am fost in Antalya. Singura, fara familie, deci single woman. Tot ce pot sa va spun este ca s-au inasprit controalele, inclusiv la intrarea in resorturi, ceea ce e foarte bine. Nicio clipa nu m-am simtit in pericol. Intr-o singura seara am observat o concentratie mai mare de politisti in apropierea centrului vechi din Antalya. Ulterior am aflat ca fusesera atentate in Ankara. Am stat atat in orasul vechi (Kaleici) la Best Western Kahn, cat si in Lara, la Barut (ca de obicei). Ceea ce am remarcat a fost ca spre deosebire de alti ani, la intrarea in resort, dupa o plimbare in zona Lara, agentii de paza m-au intrebat numarul camerei dupa care numele meu. In anii anteriori nu erau chiar aat de meticulosi. Repet, nu m-am simtit in pericol nicio clipa., Desi relatiile ruso-turce nu sunt cele mai bune, am auzit totusi destul de multi cetateni care vorbeau in rusa in jurul meu, desi nu atat de multi ca alta data. Oricum, Barut Lara e fief al nemtilor, acolo toata lumea (mai ales in low season) ti se adreseaza mai intai in germana. Edited by chrismo, 05 March 2016 - 01:30. |
Posted 11 March 2016 - 12:43

Titlu:
Quote Dezastru in turismul din Turcia Articol: Quote Fata de aceeasi luna a anului trecut, gradul de ocupare a camerelor de hotel a scazut cu 6,2 procente |
Posted 13 March 2016 - 11:39

Eu sunt in Side acum. Hotelurile sunt pline, peste tot se lucreaza din greu ( pregatiri pentru inceperea sezonului ). Ca securitate n-am remarcat nimic deosebit fata de anii trecuti. O singura faza mai deosebita : cautau cu un bat cu oglinda la capat pe sub o dubita (ceva furnizori) la bariera unui hotel. In rest destula politie , jandarmerie prin toate locurile aglomerate. Rusii nu prea am vazut.
|
Posted 13 March 2016 - 21:39

Posted 14 March 2016 - 16:51

Intre timp a ajuns la 37 numarul mortilor.
Bonus, accident rutier cu un microbuz cu turisti romani pe litoralul turcesc in care 2 romani au decedat. |
Posted 14 March 2016 - 17:05

turcii spun că ar fi murit doar unul - http://adevarul.ro/news/eveniment/doi-romani-murit-intr-un-accident-rutier-produs-turcia-alte-14-persoane-ranite-fost-transportate-spital-1_56e6c6395ab6550cb8d62550/index.html
1 olu, e un clip în corpul articolului |
Posted 14 March 2016 - 20:07

Posted 15 March 2016 - 17:43

Eu m-am intors azi din Side/Antalya. Ca masuri de securitate era un pre-screening (control si scanat bagaje) la intrarea in terminal. Habar n-am daca asta a fost pus dupa atentatul din Ankara, cand am venit parca nu era. In rest nimic deosebit, plin de turisti, servicii excelente. Au pierdut cateva milioane de rusi anul asta si probabil se vor da peste cap sa recupereze. Se lucreaza la greu peste tot, pregatiri pentru deschiderea sezonului.
Vremea 19-23 grade,soare, doar ieri putina ploaie. Am fost saptamana asta in Manavgat. Probabil autobuzul cu romani facea excursie la Cappadocia. Dumnezeu sa-i ierte. Accidente rutiere se intampla peste tot. Edited by N62B44, 15 March 2016 - 17:45. |
|
Posted 15 March 2016 - 20:08

Topicul este despre "Situatia din Turcia".
Daca nu este destul de clar despre ce situatie este vorba, precizez acum: despre problemele social - politice care pot afecta calatoria. NU despre temperatura apei din piscina, nu despre traficul din Italia, cum au fost mesajele pe care le-am sters. Nici parerile lui X sau Y, de-acasa, din fotoliu, ca ei ar / n-ar merge, ca li se pare asa-si-pe-dincolo, nu-si au locul aici. Se posteaza informatii si fiecare-si trage propria concluzie. Multumesc ! Edited by Barboso, 15 March 2016 - 20:08. |
Posted 19 March 2016 - 11:38

uite o explozie și la brașov - http://www.cancan.ro...t-evacuate.html Inca una tot in buricul targului Un nou atentat sinucigas in Istanbul pe Istiklal Caddesi. http://www.posta.com...tm?VideoID=6749 |
Posted 19 March 2016 - 11:47

Inca una tot in buricul targului Un nou atentat sinucigas in Istanbul pe Istiklal Caddesi. http://www.posta.com...tm?VideoID=6749 nu mai speria lumea degeaba citește cu atenție ce scrie iar dacă nu înțelegi, folosește gugle cineva a uitat o sacoșă lîngă un perete, altcineva a chemat poliția, au desfăcut sacoșa iar în sacoșă era o pereche de teniși |
Posted 19 March 2016 - 11:56

în primul link pus de tine, scria ce am zis
al doilea link este real știrea în original, preluată de digi este aici - http://www.cnnturk.c...desinde-patlama cred că au fost două încidente, unul cu sacoșa iar al doilea cu un kamikaze cel cu kamikaze a avut ca urmări: kamikaze mort, 1 trecător mort, 7 răniți uikendul ăsta e nu știu ce sărbătoare la kurzi și s-a lăsat cu focuri de artificii Edited by rottweiler2007, 19 March 2016 - 12:06. |
|
Posted 19 March 2016 - 12:47

UPDATE - http://www.hotnews.r...apte-ranite.htm
anul ăsta evitați să mergeți la istanbul iar în general evitați aglomerațiile, dacă vedeți multă lume adunată într-un loc, stați cît mai departe de locul acela |
Posted 20 March 2016 - 19:24

ceva fierbe pe acolo
![]() cred ca s-a depasit faza de "incident izolat" din pacate Edited by aissa, 20 March 2016 - 19:24. |
Posted 20 March 2016 - 19:28

ceva fierbe pe acolo ![]() cred ca s-a depasit faza de "incident izolat" din pacate foarte bine au făcut exact ce scriam mai sus trebuie evitate aglomerările și francezii au făcut la fel după atentatul de astă toamnă a doua zi nu au mai lăsat oamenii să se strîngă mulți la un loc e o tehnică Edited by rottweiler2007, 20 March 2016 - 19:32. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users